bitek protein antrikottami varmisBen de öyle düşündüğümden programi uygulamaktan vazgectim. evet kas korumak icin protein lazim hoca dogru soyluyo da, yemisim kasini kasini butcem dahilinde kassiz zayiflarim ben de.
Stepten hesapladım ben onuKizlar aerobik puanimiz yok kac olsun onun puani ?
Cezasi su sekilde en cok spor yapan en az spor yapana ceza veriyo ne oldugunu bilmiyoruz o birincinin insiyatifine kalmisKanguru_ dolmanın içi çoğu kıymalı bi avuç pirinç bi avuç bulgur vardı. Baya aZdı yani. Zeytinyağlıydı bir de. Ayçiçek kullanmıyorum artık çoğu yemekte.
Sporun cezası mı var. Benim böyle üşengeçlikten bi 300 400 puan gitti.
Cezası ne bunun
Bugünki 55 mesela. Nereye yazayım
tmm oyle yapalim oMnS
Stepten hesapladım ben onu
bitek protein antrikottami varmisyumurta sut yogurt ne gune duruyo sosyete hocasiymis o
Allah kabul etsin afşyet olsun canımmSahur 04:00
Tereyağda yumurta
Kk peynir
3 çilek ve sütle yulaf ezmesi
Bir parça yufka ekmek ama çok az
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
3 kuru dolma
Yoğurt salata
1 dilim Çavdarlı ekmek ( ne pahalıymış o da ya)
1 lt su anca içerim
Sporda denedim ama 15 dk aerobik yapabildim
Hataya özgü bşrsey tuzlu yogurt diye soganla kavruyorsun supper bi kahvaltılık dene mutlakaYemeğin bence çok iyi.
Tuzlu yoğurt kavurmasini ilk defa duyuyorum, nasıl oluyor?
Ve keşkek hangi ilin keşkeği, çok severim de :)
Canım bebegim benim dünden bi 1000 ipim var 200 puan eder buaksam totomj kaldırabilirsem bölgesel calısıcam yazarım sanaC.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan
Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Vay babam bay kaptan costu geliyorMemum
Sabah 10.30
2 yumurta
Peynir
Zeytin
2 tk lor
Cay
17.30
Ispanakli yumurta
Yogurt
Su 2 lt
Spor yok
Ee para bosa mı gitti peki bacım nettin onu bende onu merak ettim bak :))valla sorma verdigi olcude protein almam icin bütün tavugu tek basima yemem lazim. hem de hergun. hocaya lafim yok da beni asar. nereye dustum ben dedim. herkes sosyeteydi cok korktum kaçtım
Kendine uygun bir program belirleyip onu uygulaman daha mantikli bu durumda :)valla sorma verdigi olcude protein almam icin bütün tavugu tek basima yemem lazim. hem de hergun. hocaya lafim yok da beni asar. nereye dustum ben dedim. herkes sosyeteydi cok korktum kaçtım
tmm cnm yazarim onudaAllah kabul etsin afşyet olsun canımm
Hataya özgü bşrsey tuzlu yogurt diye soganla kavruyorsun supper bi kahvaltılık dene mutlaka
Canım bebegim benim dünden bi 1000 ipim var 200 puan eder buaksam totomj kaldırabilirsem bölgesel calısıcam yazarım sana
Vay babam bay kaptan costu geliyor
Krep cekirdek lahmacunSporla başım dert de kızlar ben yapamıyorum malesef
Bugün ki menüm
Sabah limonum bitmiş içmedim
Limonlu suyu
Kahvaltı 10:00
Krep iki tane
Çok az tel peynir
Domates
Ara öğün
Türk kahvesi
Bir avuç çekirdek yedim malesef
Öğlen bir tane lahmacun 16:30
Akşam 19:30
Sulu köfte yapmıştım
İki üç köfte yedim içinden
10:00
Bir tabak çilek yedim
Bugün ki menü pek güzel olmadı malesef
yok bosa gitmedi, hoca programimi cikarip verdi her hafta da duzenli takip edecek ama benim motivasyonum bozuldu, hakkiyla yapamayacaksam hic yapmak istemem biseyi. takintiliyim biraz ya hep ya hic kafasi :)Ee para bosa mı gitti peki bacım nettin onu bende onu merak ettim bak :))
Bugün gerçekten çıtayı aştım bazen tutamıyor insan kendini regl de oluyorum o yüzden herhalde ama bahane etmemek lazım su gergin 2 litre kadar içiyorumdur gel fit su içiyorum ama hesabını pek tutamıyorum ne kadar içtim diye Çeşme suyu tüketiyorum sürahi kullanmadığım için de sıkıntı oluyor galiba kaç bardak içtiğimi hatırlayamıyorum akşam ama baya su içiyprumdır neyse yanı yrn sürahi olarak tüketirimKrep cekirdek lahmacuncok fazla olmus hepsi ayni gun hemde. Keske cekirdek ve krep yemeyip aksama guzelce yeseydin. Su ne kdr ictin.
Bide meyveyi aksam degilde gun icinde yersen daha iyi olur.
Canım peynirli salata ,tombalıklı ,yeşil mercimekli salata yap.yok bosa gitmedi, hoca programimi cikarip verdi her hafta da duzenli takip edecek ama benim motivasyonum bozuldu, hakkiyla yapamayacaksam hic yapmak istemem biseyi. takintiliyim biraz ya hep ya hic kafasi :)
kofteleri cocuklara pisirir salatayla zayiflar hocaya da köfteleri, antrikotlari ben yedim diye yalan soylerimyeni planim bu
C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan
Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Bugün aştım cidden kendimiTmm cnm harikasin neler yaptin peki 508 puanlik :)
Cezasi su sekilde en cok spor yapan en az spor yapana ceza veriyo ne oldugunu bilmiyoruz o birincinin insiyatifine kalmis/QUOTE]
Cidden iyiymiş ceza, güdüleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?