Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cook teşekkür ederim, dikkate alacagim tavsiyelerini.

Bugünkü menüm
Sabah
3 tane minik domates
Bir salatalık
Cok küçük parca süzme peynir
Kasarlı tıst
Cay

Ara
Küçük kase bol Tarcın lı sütlaç

Ögle yok

Ara
3 hurma

Aksam
Ton balıklı Yesillik li salata bir tabak (yarısını yiyebilir)
Havuclu az sarımsaklı yogurt 6 y.k

Su 2 lt
Spor 20 dk stepper yaptım
45 dk leslie
Puan 185
@Rzgrece

Spor:100 ip atlama:20 puan
Squat: 20x3 :60 adet: 20 puan
Sağ bacak: 60 adet:20 puan
Sol bacak :60 adet :20 puaN
10dk koşu: 4x10 : 40 puan
1dk plunk 20 puan
Toplam :140 puan @Rzgrece

Bir daha ip atlamak mı tövbe

İyi geceler canım.
Sporun çok güzel canım,tek gözüme batan sütlaç oldu.
Kaşarlı tostun ekmeği inşallah yarım ekmek gibi birşey değildir

Huzurvermeyolunda
Bana ayrıntılı yazar mısın canım yaa çok lezzetli gibi.
Dörtyol'dan arkadaşım var çok samimiyiz ailece ve üniversitede aynı evde kaldık ama hiç yapmadı, hiç duymadım.
Hatayın tuzlu yogurdunu iste cnm arkadasndan sonra soganı kavur az salca ekle sonrada tuzlu yogurdu katıp kavurup ekmegin üstüne surebilirsin :)

Spor:100 ip atlama:20 puan
Squat: 20x3 :60 adet: 20 puan
Sağ bacak: 60 adet:20 puan
Sol bacak :60 adet :20 puaN
10dk koşu: 4x10 : 40 puan
1dk plunk 20 puan
Toplam :140 puan @Rzgrece

Bir daha ip atlamak mı tövbe
aa bebişim nedeen coh guzel ip atlamaaak

Hatayın tuzlu yogurdunu iste cnm arkadasndan sonra soganı kavur az salca ekle sonrada tuzlu yogurdu katıp kavurup ekmegin üstüne surebilirsin :)

aa bebişim nedeen coh guzel ip atlamaaak
Başladım bari ayıp olmasın diye 100 yapayım dedim, memişlerle birlikte yüreğim ağzıma geldi ayol
ilk 10 atlayışa kadar iyiydi sonrası moka sardı
İp beni bozdu caniimm.İp atlama kariyerimi zirvede bıraktım
Vallahi helal olsun bebiş sana

Daha şimdi uzanabildim ve telefonu elime aldım esperenzacım sen de bugün çok yoktun sanki
Az ve öz girebildim bebişim
Benim bugün sabahtan öğlene kadar dışarıda işlerim vardı,eve döndüm söylemesi ayıptır 2 saatcik uyudumHarika geldi.
Eve geldim baktım benim haylaz uyuyor amaan dedim vur kafayı yat sende.geçtim yatak odasına geniş geniş mışıl mışıl uyudum

Ohh sefan olsun iyi yapmışsın uyumakla nasıl iyi gelmiştir

Çok kötü geçti sabah uyandığımdan beri iş yapıyorum kahvaltımı ve öğle yemeğimi dahi ayakta yedim akşam yemeğinde birkaç dakika oturabildim. 12 - 13 saattir durmaksızın iş yapıyorum. Psikolojim bozuldu oturdum sinirimden ağladım neden ben diye şimdi işler bitti bana kalan bacak ve popo ağrısı oldu

Çok iyi geldi canım.Darısı senin başına olsun canımEtim butum kemiğim iliğim dinlendi valla
Eşim aramış hiç oralı olmamışım
Öğlen uykusu dünyadaki en güzel şeylerden biri bence yarım saat bile uyusa insan enerjisi yerine geliyor. Keşke kreşlerdeki gibi işyerlerimizde yatak olsa da bi yarım saat uyuyabilsek eşine diyeydin kırk yılda bir uyuyorum bey niye arıyosun beni

Canım uyumaya hemen çalışsan.çok yoruluyorsun çok erken kalkıp az uyuyorsun yazık bedenine.Annen daha gelmedi değil mi?
Valla canım iş bitmez,yapsan da bitmiyor yapmasan da bari çok elzem olanları üstten üstten yap sonra da vur kafayı yat:))

İspanyollar şahane valla.14:00 ile 16:30 saatleri arasında adamlar şekerleme yapıyor.Bizde neden yok nedenn
Eşime o konuda çok kızgınım

Ay normal ev işi umrumda değil yarın mutfak sökülecek onun icin herseyi salona taşıdım ama sinirlerim o kadar bozuldu ki ne varmış yani bu kadar mutfakta anlamadım. Ve herşeyi tek başıma yapmam daha gıcık. Biz 20 senedir bu evde 4 kişi yaşıyoruz ama bu kadar iş varken evde sadece ben varım bunu düşünüyorum sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…