cook teşekkür ederim, dikkate alacagim tavsiyelerini.Canım peynirli salata ,tombalıklı ,yeşil mercimekli salata yap.
Bol bol lor kullan,yumurta ve yoğurttan bol protein alabilirsin.yeşil mercimek de iyi bir protein deposu.kefir iç al sana protein.
Haftada bir yiyebiliyorsan balık,et ile destekle protein açığın kalmaz.
İyi geceler canım.Bugünkü menüm
Sabah
3 tane minik domates
Bir salatalık
Cok küçük parca süzme peynir
Kasarlı tıst
Cay
Ara
Küçük kase bol Tarcın lı sütlaç
Ögle yok
Ara
3 hurma
Aksam
Ton balıklı Yesillik li salata bir tabak (yarısını yiyebilir)
Havuclu az sarımsaklı yogurt 6 y.k
Su 2 lt
Spor 20 dk stepper yaptım
45 dk leslie
Puan 185
@Rzgrece
Hatayın tuzlu yogurdunu iste cnm arkadasndan sonra soganı kavur az salca ekle sonrada tuzlu yogurdu katıp kavurup ekmegin üstüne surebilirsin :)Huzurvermeyolunda
Bana ayrıntılı yazar mısın canım yaa çok lezzetli gibi.
Dörtyol'dan arkadaşım var çok samimiyiz ailece ve üniversitede aynı evde kaldık ama hiç yapmadı, hiç duymadım.
aa bebişim nedeen coh guzel ip atlamaaakSpor:100 ip atlama:20 puan
Squat: 20x3 :60 adet: 20 puan
Sağ bacak: 60 adet:20 puan
Sol bacak :60 adet :20 puaN
10dk koşu: 4x10 : 40 puan
1dk plunk 20 puan
Toplam :140 puan @Rzgrece
Bir daha ip atlamak mı tövbe
Başladım bari ayıp olmasın diye 100 yapayım dedim, memişlerleHatayın tuzlu yogurdunu iste cnm arkadasndan sonra soganı kavur az salca ekle sonrada tuzlu yogurdu katıp kavurup ekmegin üstüne surebilirsin :)
aa bebişim nedeen coh guzel ip atlamaaak
Daha şimdi uzanabildim ve telefonu elime aldım esperenzacım sen de bugün çok yoktun sanki
Az ve öz girebildim bebişimDaha şimdi uzanabildim ve telefonu elime aldım esperenzacım sen de bugün çok yoktun sanki
Nasılsın kuzucuk iyi misin? Nasıl geçti günün?Daha şimdi uzanabildim ve telefonu elime aldım esperenzacım sen de bugün çok yoktun sanki
Ohh sefan olsun iyi yapmışsın uyumakla nasıl iyi gelmiştirAz ve öz girebildim bebişim
Benim bugün sabahtan öğlene kadar dışarıda işlerim vardı,eve döndüm söylemesi ayıptır 2 saatcik uyudumHarika geldi.
Eve geldim baktım benim haylaz uyuyor amaan dedim vur kafayı yat sende.geçtim yatak odasına geniş geniş mışıl mışıl uyudum
Çok iyi geldi canım.Darısı senin başına olsun canımOhh sefan olsun iyi yapmışsın uyumakla nasıl iyi gelmiştir
Çok kötü geçti sabah uyandığımdan beri iş yapıyorum
Öğlen uykusu dünyadaki en güzel şeylerden biri bence yarım saat bile uyusa insan enerjisi yerine geliyor. Keşke kreşlerdeki gibi işyerlerimizde yatak olsa da bi yarım saat uyuyabilsekÇok iyi geldi canım.Darısı senin başına olsun canımEtim butum kemiğim iliğim dinlendi valla
Eşim aramış hiç oralı olmamışım
Canım uyumaya hemen çalışsan.çok yoruluyorsun çok erken kalkıp az uyuyorsun yazık bedenine.Annen daha gelmedi değil mi?Çok kötü geçti sabah uyandığımdan beri iş yapıyorumkahvaltımı ve öğle yemeğimi dahi ayakta yedim akşam yemeğinde birkaç dakika oturabildim. 12 - 13 saattir durmaksızın iş yapıyorum. Psikolojim bozuldu oturdum sinirimden ağladım neden ben diye şimdi işler bitti bana kalan bacak ve popo ağrısı oldu
İspanyollar şahane valla.14:00 ile 16:30 saatleri arasında adamlar şekerleme yapıyor.Bizde neden yok nedennÖğlen uykusu dünyadaki en güzel şeylerden biri bence yarım saat bile uyusa insan enerjisi yerine geliyor. Keşke kreşlerdeki gibi işyerlerimizde yatak olsa da bi yarım saat uyuyabilsekeşine diyeydin kırk yılda bir uyuyorum bey niye arıyosun beni
Ay normal ev işi umrumda değil yarın mutfak sökülecek onun icin herseyi salona taşıdım ama sinirlerim o kadar bozuldu ki ne varmış yani bu kadar mutfakta anlamadım. Ve herşeyi tek başıma yapmam daha gıcık. Biz 20 senedir bu evde 4 kişi yaşıyoruz ama bu kadar iş varken evde sadece ben varım bunu düşünüyorum sabahtan beriCanım uyumaya hemen çalışsan.çok yoruluyorsun çok erken kalkıp az uyuyorsun yazık bedenine.Annen daha gelmedi değil mi?
Valla canım iş bitmez,yapsan da bitmiyor yapmasan da bari çok elzem olanları üstten üstten yap sonra da vur kafayı yat:))
Kesinlikle bizde de olmalı valla 2 saat uyusam 12 saat çalışabilirim ya. Ya da ispanyaya mı gitsem kiİspanyollar şahane valla.14:00 ile 16:30 saatleri arasında adamlar şekerleme yapıyor.Bizde neden yok nedenn
Eşime o konuda çok kızgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?