- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet canım tek başına bu kadar çok işle baş etmeye çalışman çok kötü olmuş.Ev içindeyken tadilat çok zor oluyor bu kadar işin sana kalması kötü olmuş.Annen olsaydı keşke.Kardeşin asker,baban rahatsız bi annen olabilirdi işte.Annenin gidişi kötü oldu canım.Ay normal ev işi umrumda değil yarın mutfak sökülecek onun icin herseyi salona taşıdım ama sinirlerim o kadar bozuldu ki ne varmış yani bu kadar mutfakta anlamadım. Ve herşeyi tek başıma yapmam daha gıcık. Biz 20 senedir bu evde 4 kişi yaşıyoruz ama bu kadar iş varken evde sadece ben varım bunu düşünüyorum sabahtan beri
Oyyy canım Allah güç kuvvet versin sanaEki Görüntüle 2132171
esperenzaa sadece bir köşeni çektim evin ama her yer böyle ya ağlanmaz mı buna
Annemede bişey diyemiyorum kardeşinin nikahı var gitmese ayıp olur aynı zamanda dayısı hastalanmış. Teyzem 43 yaşında kocayı bulunca kaçırmadan everelim dedikEvet canım tek başına bu kadar çok işle baş etmeye çalışman çok kötü olmuş.Ev içindeyken tadilat çok zor oluyor bu kadar işin sana kalması kötü olmuş.Annen olsaydı keşke.Kardeşin asker,baban rahatsız bi annen olabilirdi işte.Annenin gidişi kötü oldu canım.
Allah bu emeklerinin karşılığını versin,güzel güzel oturmayı nasip etsin hepinize.
Atılmış hali bu daha da atarım ama çoğu gereksiz değil zaten annem atma hastası giydiğimiz kıyafetlere kullanıdığımız eşyalara kadar attığından gereksiz pek bişey kalmıyoOyyy canım Allah güç kuvvet versin sanagerçekten çok zor bi durum.Ağlanılmayacak gibi değil. Maşallah sana
Ben olsam gereksiz bulduklarımı çoktan çöpe atarak işi kolaylamıştımAnnem de sonra beni çöpe atardı o ayrı tabi
Kız 43 yaşında kocayı bulmak kolay mı? En iyisini yapmışsınız everin gitsin ,bol sevaba girmişsiniz işteAnnemede bişey diyemiyorum kardeşinin nikahı var gitmese ayıp olur aynı zamanda dayısı hastalanmış. Teyzem 43 yaşında kocayı bulunca kaçırmadan everelim dedikbabamda şimdi iyi ama dışarı işleriyle ugraşıyo mecburen. O bile sinirimi bozuyo. Bugün gitmis eve tablo yaptiriyorum diyo. Ya ev bu durumdayken ne tablosu offf neyse kimseye bişey diyemiyorum olan bana oldu
Valla sevaba mı girdik günaha mı bilemiyorum enişteyi pek yakıştıramadim teyzemeKız 43 yaşında kocayı bulmak kolay mı? En iyisini yapmışsınız everin gitsin ,bol sevaba girmişsiniz işte
Dönem olarak ters bi döneme gelmiş,sık dişini biraz kuzum.sen bunu da başarırsın.
Ev olmuş picasso tablosu gibi, baban tablo derdine mi düşmüşAllah başka dert vermesin de baban evi güzelleştirmek için kendi gücü oranında yardımda bulunmaya çalışıyor sanki.
Annen benim kafadaymış,evde gereksiz ne varsa yollarım.Kapıcımız var ona veririm genelde.eşim çöpçü balığıdır bin senelik şeyleri atmaya kıyamaz.ben de gizli gizli atarımAtılmış hali bu daha da atarım ama çoğu gereksiz değil zaten annem atma hastası giydiğimiz kıyafetlere kullanıdığımız eşyalara kadar attığından gereksiz pek bişey kalmıyohayır beni düşündüren şey şu ki bu adamlar 5 gün sonra bu odayada girecek ben bi daha mı taşıcam bunları
Gençler aralarında anlaşmışlar size laf düşmezValla sevaba mı girdik günaha mı bilemiyorum enişteyi pek yakıştıramadim teyzemevallahi bende öyle dedim ev zaten olmuş tablo daha ne tablosu aman bu işler zor en iyisi eşyalı 1+1 apart
Ay çöpçü balığı ne güldümAnnen benim kafadaymış,evde gereksiz ne varsa yollarım.Kapıcımız var ona veririm genelde.eşim çöpçü balığıdır bin senelik şeyleri atmaya kıyamaz.ben de gizli gizli atarım
Canım toparlamak daha kolay olur.Kafanda bi plan yaparsın birkaç güne bölerek yavaş yavaş yaparsın.
Huyunu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur. Adam evlenmiş boşanmış çocukları küçük. Teyzem çok genç duruyor hem minyon hem de yüzüne bi ton şey yaptırdığı için kardeşim sanıyolarGençler aralarında anlaşmışlar size laf düşmez
Huyunu mu tipini mi yakıştıramadın ki? Aman huyu güzel olsun ,yaşlanınca hepimiz çirkin oluyoruz zati
Öğrencilik döneminden kalma mutfak eşyası vardı,önce sordum attırmadı.Aradan bi zaman geçti hata bende ne soruyorsun güzliden at dedim kendimeAy çöpçü balığı ne güldümbirbirinizi dengeliyorsunuz demek ki hep atmakta olmaz biriktirmek de olmaz orta yolu bulmak gerek toparlanmıcam ki ya önce mutfaktan baslicaklar 25 gün sonra bitecek mutfak ama o arada bu odalarıda yapcaklar. Ne gerek var böyle seylere ya mis gibiydi bizim ev bence
Bari zengin miHuyunu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur. Adam evlenmiş boşanmış çocukları küçük. Teyzem çok genç duruyor hem minyon hem de yüzüne bi ton şey yaptırdığı için kardeşim sanıyolaradam biraz yaşlı duruyo hemide baya tipsiz geldi bana daha doģrusu önceden yakışıklıymış ama 2 senedir inanılmaz çökmüş
Senin sakin bir yapın olduğu çok belli. Kaç yıllık evlisinizÖğrencilik döneminden kalma mutfak eşyası vardı,önce sordum attırmadı.Aradan bi zaman geçti hata bende ne soruyorsun güzliden at dedim kendimesorarsa da nereye koyduysan oradadır de kenara çekil dedim kendi kendime.2 yıl oldu soracak hâlâ
Huylarımız çok ters zaten, çok iyi dengeliyoruz. ben sakin herşey hallolur diyen geniş tip ,eşim telaşlı biraz panik.
Ev bitünce daha mis olur.Ne güzel işte annenin babanın hayır duasını alacaksın.Sık biraz dişini boş yere yıpratma kendini.
Ay valla hiç sormadım ya teyzem çok iyi bi insan diyor. Zaten öyle olmasa kabul etmezdi diye düşünüyorum. Çünkü bu zamana kadar karşısına kimler çıktı istemedi hepsine bi kusur buldu. Ya da artık çocuk istiyor sırf onun için evlendi. Adam fransada yaşıyor teyzemde oraya gidecek inşallah mutlu olurBari zengin miBu kadar kusuru kapatacak bol parası vardır inşallah canım
10 oluyor canım. Ama eşimi 22 yıldır tanırım.Senin sakin bir yapın olduğu çok belli. Kaç yıllık evlisiniz
İnşallah canım mutlu olurlar.Ay valla hiç sormadım ya teyzem çok iyi bi insan diyor. Zaten öyle olmasa kabul etmezdi diye düşünüyorum. Çünkü bu zamana kadar karşısına kimler çıktı istemedi hepsine bi kusur buldu. Ya da artık çocuk istiyor sırf onun için evlendi. Adam fransada yaşıyor teyzemde oraya gidecek inşallah mutlu olur
Maşallah size Allah nazarlardan korusun10 oluyor canım. Ama eşimi 22 yıldır tanırım.
Iyi geceler esperenzacım çok öptümİnşallah canım mutlu olurlar.
Bir de evlilik kaderi mutlaktır ya ,ne yapsan önüne geçemezsin.Teyzenin hakkında hayırlısı böyleymiş.Bi de çocuk oldu mu ohh mis işte
Haydi kuzum yatıp uyumaya çalış biraz.Erken kalkacaksın yine.
Öpüyorumm seni
Tamamlayabilmek sanırım.Maşallah size Allah nazarlardan korusun22 yıldır hayatındaysa bir insan gerçekten iyidir yoksa niye yanında tutasın. Uzun ilişkinin sırrı zıt karakterler olmakta kı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?