Günaydın canım.İlk gün nasıl geçti?Gunaydinlar kizlar
Bekledigimden iyi gecti cnm sen neler yapion bu havalarda bana iyi gelior icimde kelebekler ucusuyor:)Günaydın canım.İlk gün nasıl geçti?
Dün burada yağmur,rüzgar hepsi biraradaydı.Kapalı havaları sevmiyorum.Bekledigimden iyi gecti cnm sen neler yapion bu havalarda bana iyi gelior icimde kelebekler ucusuyor:)
Günaydın.Hoşgeldin bu arada.Günaydın herkesebu sabah iki dilim ekmek yedim karbonhidrata ihtiyacım olduğunu fark ettim metabolizmamdan :))
GünaydınGünaydın herkesebu sabah iki dilim ekmek yedim karbonhidrata ihtiyacım olduğunu fark ettim metabolizmamdan :))
yok canım bildiğimiz tost ekmeği iki dilim in arası na kasar koyuyorumİyi geceler canım.
Sporun çok güzel canım,tek gözüme batan sütlaç oldu.
Kaşarlı tostun ekmeği inşallah yarım ekmek gibi birşey değildir
ne güzel anlatmıssın canım ip atlamak maceranıBaşladım bari ayıp olmasın diye 100 yapayım dedim, memişlerlebirlikte yüreğim ağzıma geldi ayol
ilk 10 atlayışa kadar iyiydi sonrası moka sardı
İp beni bozdu caniimm.İp atlama kariyerimi zirvede bıraktım
Vallahi helal olsun bebiş sana
Allah yardımcın olsun canımAy normal ev işi umrumda değil yarın mutfak sökülecek onun icin herseyi salona taşıdım ama sinirlerim o kadar bozuldu ki ne varmış yani bu kadar mutfakta anlamadım. Ve herşeyi tek başıma yapmam daha gıcık. Biz 20 senedir bu evde 4 kişi yaşıyoruz ama bu kadar iş varken evde sadece ben varım bunu düşünüyorum sabahtan beri
25 gün gercekten cok zor olacak Allah sabır versin canımEki Görüntüle 2132171
@esperenzaa sadece bir köşeni çektim evin ama her yer böyle ya ağlanmaz mı buna
insallah mutlu olurlarAy valla hiç sormadım ya teyzem çok iyi bi insan diyor. Zaten öyle olmasa kabul etmezdi diye düşünüyorum. Çünkü bu zamana kadar karşısına kimler çıktı istemedi hepsine bi kusur buldu. Ya da artık çocuk istiyor sırf onun için evlendi. Adam fransada yaşıyor teyzemde oraya gidecek inşallah mutlu olur
hay masallah canım Allah ayırmasın10 oluyor canım. Ama eşimi 22 yıldır tanırım.
GünaydınnGunaydinlar kizlar
2 dilim çavdar ekmeğinin bir gün içinde fazla olmadığını düşünüyorum :)Günaydınkeşke sağlıklı karbonhidrat alsaydın mercimekten krep falan yapsaydın kendine. 2 dilim biraz fazla olmuş
Hayatının 27 senesini sağlıksız geçirmişsin umarım bundan sonra ki 50-60 senesini artık ne kadar ömrün varsa güzel ve sağlıklı geçirirsin. Şok diyet yapacak kadar iradeli bir insan sağlıklı beslenmeyi çok daha rahat yapar. 7 kilo vermişsin harika bir sonuç. 2019 yılına 2li rakamlarda gireceğine inanıyorum çünkü çok azimli görünüyosun
Ay bu evlilikler sevgililikler neden hep kilo yapıyor acaba
Hoşgeldinsen de bendensin. Aynı şeyi sevgilime bende söyledim 55 olmadan evlenmem
Ay Elif ya en korktuğum şey yemin ederim şişman gelin olmak
Kader ortağımsın bu mesajınla tam olarak onu anladımbenim sevgiliminde annesi 54 kilo incecik ve gencecik bir kadın ben yanında baya baya yarmagül gibi duruyorum
Amin rabbim tüm askerlerimizi korusun..
Amin canım sağolasın
Hoşgeldiniiz, spor düzenin çok güzel beslenme dengeni de oturttun mu manken olur manken
Hoşgeldin canım, yapacağına inandırtan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Hoşgeldin, kilolarımız aynıı yarışa var mısın? :)
Evet haftada 1-2 kilo arası ideal yapabilirsiiiin, kendine güven
Ben şişko gelin oldum kii, ama çirkin gelin olmaaz kii zatenn :)
Hayatının 27 senesini sağlıksız geçirmişsin umarım bundan sonra ki 50-60 senesini artık ne kadar ömrün varsa güzel ve sağlıklı geçirirsin. Şok diyet yapacak kadar iradeli bir insan sağlıklı beslenmeyi çok daha rahat yapar. 7 kilo vermişsin harika bir sonuç. 2019 yılına 2li rakamlarda gireceğine inanıyorum çünkü çok azimli görünüyosun
Ay bu evlilikler sevgililikler neden hep kilo yapıyor acaba
Canım şok diyetle ödem atılmaz ki sadece metabolizma bozar başkada bir işe yaramaz. Ödem atmak için detoks yapmalısın bence.
Hoşgeldinsen de bendensin. Aynı şeyi sevgilime bende söyledim 55 olmadan evlenmem
Ay Elif ya en korktuğum şey yemin ederim şişman gelin olmak
Kader ortağımsın bu mesajınla tam olarak onu anladımbenim sevgiliminde annesi 54 kilo incecik ve gencecik bir kadın ben yanında baya baya yarmagül gibi duruyorum
Afiyet olsun. Kahvaltıya peynir, yumurta gibi protein ekleyebilirsin bence7 :00 da kahvaltı
1 krep sade olarak
8 zeytin
Iki kupa az şekerli çay
Şimdi ara öğün yaptım
1 elma orta boy 1 litre su içtim
Dün akşam yatmadan 300 kre io atladim
C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan
Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Huzur 200p
Kolera 55p
Amannn spor puanım niye böyle az kalmış ki
Cuma cumartesi leslielerim vardıKanguru_
270 oluyor toplamda.
Dünde oynadım ama sayılmaz hadi.
Ben biraz spor yapıp gelicem kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
3 tane minik domates
Bir salatalık
Cok küçük parca süzme peynir
Kasarlı tıst
Cay
Ara
Küçük kase bol Tarcın lı sütlaç
Ögle yok
Ara
3 hurma
Aksam
Ton balıklı Yesillik li salata bir tabak (yarısını yiyebilir)
Havuclu az sarımsaklı yogurt 6 y.k
Su 2 lt
Spor 20 dk stepper yaptım
45 dk leslie
Puan 185
Kanguru_
Spor:100 ip atlama:20 puan
Squat: 20x3 :60 adet: 20 puan
Sağ bacak: 60 adet:20 puan
Sol bacak :60 adet :20 puaN
10dk koşu: 4x10 : 40 puan
1dk plunk 20 puan
Toplam :140 puanKanguru_
Bir daha ip atlamak mı tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?