Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay evet ona bakıyorum ben de maşallah S smygnc naptin özel egzersiz falan yaptinmi
.benim hem büyük hem sarkık Afedersiniz. Yani mağdurum bu konuda accik
Duvar sinavini tavsiye ederim cnm hem kollar calisiyo hemde gogus bolgesi.
Ay kolum da 26ydi onu da yaz kız eksik kalmasın . Fakat grupta Totolarda sikintimiz var ben onu gördüm. Buyutmusuz de buyutmusuz mübarek
evet grup olarak koca dotluyuz

Valla benim oldum olasi kalcam vucuduma gore buyuk napsam erimiyor insallah 90 li rakamlari gorebiliriz kilo verince
insallah bugun spora da basloyorum gitsin artik kilolar
Gidecek cnm sen yeterki azimli ol :)
ÖLÇÜMÜ kıyafetsizken mi yapıyoruz metre de yok evde ya hiç ölçmedim kendimi ben
Kiyafetsiz yapiyoruz cnm musait oldugun bi zmn mezura alir ozmn olcersin ozmn :)
gecmis olsun cnm uzme kendini artik. Burayida dusunme cocuklarinla ilgilen. Kefir icmiyolarmi alistirsan iyi olur aslinda. Malesef bazen antibiyotik olmadan iyilesmiyolae mecbur veriyoruz. Yaz geliyo bol bol meyve yedir vitamin alsinlar gunese cikart d vitamini alsinlar. Guneste yananlae kisin cok hasta olmazmis diye duymustum bu yaz ruzgari gunesin altina yatircam

bende sevmem tatli bende senun gibi cips kola magduruyum
Aksam markete girdik ot almaya cipslerin önünden geçiyoruz kocise diyorum ayyy ne kadar sagliksiz seyler bunlari nasil yiyorlar anlam veremiyorum diyorum... kocis diyo dur canim cekti alayim kendime dedi... koca katili yapma beni yuru dedim guluyooo uyussss

Tatlim hemen antibiyotik dayiyorlar ben haktani kendim gecirdim oksuruyordu broslari doluydu grip olduydu ayağına göğsüne vikis surdum gece gunduz gunluk yaptim utuye su koydum isittim odaya buhar yaptim... ev yogurdu yedirdim ayran icirdim bol bol gecti şükür dr kontrolüne götürdüm bak antibiyotik iyi gelmis dedi dedim ne antibiyotigi kullanmadim dedim sasti kaldi prospan diye bitkisel oksuruk şurubu var ondan icirdim birde aklinda olaun

Kayfemi içtim islere devam.yaa ben çalışmayı özledim.
Sende bendensin
Bu erkekler cok fena ya hic destek olmuyolar
Kaptanım orada bi sıkıntı var sanki ben bi daha ölçeyim mi?
olc ozmn canim

Ben alma diyorum zaten ama dinlemiyo ki bide sanada aldim gel ye diyo sonra tvde mankenleri gorunce sunlara bak tas gibi diyo bu aksam misafirlige giderkende trilice alcak sen cok seviyidun ondan alim diyo bide en sonunda bogcam katil olcam

Sende onun sevmedigi yemekleri yap 1 hafta yola gelsin hehrhehehe

Ben alma diyorum zaten ama dinlemiyo ki bide sanada aldim gel ye diyo sonra tvde mankenleri gorunce sunlara bak tas gibi diyo bu aksam misafirlige giderkende trilice alcak sen cok seviyidun ondan alim diyo bide en sonunda bogcam katil olcam
Ay gıcık olur kız insan

Su kunefeyi bi ben sevmiyorum heralde. Yani şimdi getirin yemem asla.bana çikolatalı pastalar la gelin.
Ay mola verdim damladim hemen buraya.
Peynirli tatlı mı olur desem de kadayıfının hayrına yerdim seve seve ah ah
Ben sadece listedekiler ölçü veriyor sanıyordum ben ölçmedim hiç ama
90 60 90 yazabilirsin
Ay tıpkı ben
Maşallah karbonhidrat patlaması uçurur adamı mazallah
Ah ah
Prospan o ben de kullanıyorum oğluma.doktordan dr a değişiyor antibiyotik hassasiyeti ne yazık ki. Bizim sorgulamamız gerekiyor biraz

Sabahtandır okuyorum ama yazamadım bi türlüölçilerimi vereyim hemen
Göğüs 97
Bel 82
Kalça 106
Kol 33
Göbek 100
Kilo 65.1 cuma 65.5
Fark -400

Aldım canım dedigim gibi ölen bakterilerin yerine gelmesi icin sade seklinde probiyotik ve prebiyorik aldım epeyce tuzluymus ama antibiyotik vermeye mecbur kalınca zararını öinimuma indirir enazından ben de dısardan eczaneden almaktansa evde kendim mayalicam probiyotigi önce maya olusturucam dpgal yogurt ve nohutla sonra o mayayla probiyotik yogurt
Kız üzülüyorum elimde degil gül gibi soluyor anında cocuk bşlşyoemusun kızım cok sever sütü ypgurdu kefiri haftada 5 kilo sütten yogurt yapıyprum hepsini bitiryorlar valla anlamadım bende bu cocugumu yapısından kaybaklanıyo artık abisini görsen tas gibi masallah
Mecbur kalınca veriyoruz dedigin gibi bir de 3 gundur dusmeyen ates ve gecmişteki havale tecrübemiz dolayısıyla riske atamıyorum ben öalesef

Ben de simdi sase probiyotik aldım da netten arastırdım biraz evde orobiyotik mayası yapmayı denicem sonra onunla probiyotikli yogurt mayalıcam. Bide sütcümüze sordum dpgal kefir mayası varmıs marketteki paket icindeki mayalardan ziyade önce bşr bunu denicem tutarsa hunla devaö ederim artık
Kimi cocugun da bunyesi bacım ya oglum iyi kızım böyle her ay nazlı ne edem bu coooovcum da böyle
valla hergun sokaklardayız anacım benimkiler gunes almıyosa kimse almıyordur ama ne yapam elmahkum verşyoeum ilacı bir de biliyosun sen de havale gecirdi oyuzden cok korkuyorum atesinden 3 gundur dusmeyince mecbur doktorun dedigine ıyuyoruz daha kötü brley olacagına en azını tercih ediyoruz malesef

Kızlarq da dedigim gibi tatlım antibiyorik dayamaktan degil 3 gundur dusmeyen atesi vardı birde 2 ay önce havale gecirdi oyuzden bizim atesimiz tehlikeli o sebepten gereksiz antibiyorik degil 1 aydır burunları akıyor öksürükleri var ilac vermedim bende senin gibi bal limon ıhlamur öksürük iyive azarsa prospan veriyorum ama bu atesli hastalık bizim adımıza tehlikeli
Bizimkiler de ev yogurdunu cok seviyor bir öğün de bir kase biter ama bizim kızın bagısıkık zayıf toparlanmıyor pek atesli olunca yoksa antibiyotik en son care olmalı biraz daha guclensin diye evde probiyotik yapıcam bakalım marketten alınan kefire probiyorik yogurda pek guvenmiyorum market yogurduna guvenmedigimiz gibi bakalım inş tutturabilirim mayayı

Bak bak bak baaak tas gibi diyor he kız sen de ona inat göster su adama tas neymiş tug gibi ol ya bi kere telefonda online bi oyun oynuyorduk eşimle edepsüz edepsüz kadınların reklamı cıktı altta cok afedersin dedim hıyoooot noluyo len bu kadınları bizim herif de görecek ozaman da cok pis gaza gelmiştim ben sonucta ruhlar alemindede yasamıyoruz diiymi gencler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…