Duvar sinavini tavsiye ederim cnm hem kollar calisiyo hemde gogus bolgesi.
evet grup olarak koca dotluyuzAy kolum da 26ydi onu da yaz kız eksik kalmasın . Fakat grupta Totolarda sikintimiz var ben onu gördüm. Buyutmusuz de buyutmusuz mübarek
Gidecek cnm sen yeterki azimli ol :)Valla benim oldum olasi kalcam vucuduma gore buyuk napsam erimiyor insallah 90 li rakamlari gorebiliriz kilo verince
insallah bugun spora da basloyorum gitsin artik kilolar
Kiyafetsiz yapiyoruz cnm musait oldugun bi zmn mezura alir ozmn olcersin ozmn :)ÖLÇÜMÜ kıyafetsizken mi yapıyoruz metre de yok evde ya hiç ölçmedim kendimi ben
gecmis olsun cnm uzme kendini artik. Burayida dusunme cocuklarinla ilgilen. Kefir icmiyolarmi alistirsan iyi olur aslinda. Malesef bazen antibiyotik olmadan iyilesmiyolae mecbur veriyoruz. Yaz geliyo bol bol meyve yedir vitamin alsinlar gunese cikart d vitamini alsinlar. Guneste yananlae kisin cok hasta olmazmis diye duymustum bu yaz ruzgari gunesin altina yatircamArkadaslar nasılsınız..Kanguru_ elifcim biz sabah hastaneye gittik tartılamadım kusura bakmayın olurmu Antibşyorik verdiler yine kuzuma napcaz böyle bilmiyorum eczacıdan ilacı alırken antşbşyptiklerin vucudumuzdaki zararlı bakterileri öldürürken yararlıları da öldürdügünü söyledi tabi bu bildigimiz birşey bagırsak florasını bozuyor o da bir kısır döngüye sebep oluyor kucuk cocugu olan arkadaslar vardır bende yazayım dedim antşbşyorik kullanımıyla cocuklara bolbol probiyotik vermemiz lazımmıs bagısıklıklarını kuvvetlendirmek icin ben simdilik eczabeden aldım dosardan takviye seklinde toz halinde ypgurda karısıtırıcam ama aetık evde kendim yapmak istiyorum bugun calısmalara baslıcam size de yazarım
Gez toz eglen sonra gel bize ne yedigini anlatKanguru_ canım dışarıdayım,akşam ölçülerimi yazarım
Selamlar kızlar,nasılsınız bugün?
Bugün yazamam pek,şimdilik
Aksam markete girdik ot almaya cipslerin önünden geçiyoruz kocise diyorum ayyy ne kadar sagliksiz seyler bunlari nasil yiyorlar anlam veremiyorum diyorum... kocis diyo dur canim cekti alayim kendime dedi... koca katili yapma beni yuru dedim guluyooo uyussssbende sevmem tatlibende senun gibi cips kola magduruyum
Kaptanım orada bi sıkıntı var sanki ben bi daha ölçeyim mi?
Arkadaslar nasılsınız..Kanguru_ elifcim biz sabah hastaneye gittik tartılamadım kusura bakmayın olurmu Antibşyorik verdiler yine kuzuma napcaz böyle bilmiyorum eczacıdan ilacı alırken antşbşyptiklerin vucudumuzdaki zararlı bakterileri öldürürken yararlıları da öldürdügünü söyledi tabi bu bildigimiz birşey bagırsak florasını bozuyor o da bir kısır döngüye sebep oluyor kucuk cocugu olan arkadaslar vardır bende yazayım dedim antşbşyorik kullanımıyla cocuklara bolbol probiyotik vermemiz lazımmıs bagısıklıklarını kuvvetlendirmek icin ben simdilik eczabeden aldım dosardan takviye seklinde toz halinde ypgurda karısıtırıcam ama aetık evde kendim yapmak istiyorum bugun calısmalara baslıcam size de yazarım
Sende bendensinKayfemi içtim islere devam.yaa ben çalışmayı özledim.
Bu erkekler cok fena yaAksam markete girdik ot almaya cipslerin önünden geçiyoruz kocise diyorum ayyy ne kadar sagliksiz seyler bunlari nasil yiyorlar anlam veremiyorum diyorum... kocis diyo dur canim cekti alayim kendime dedi... koca katili yapma beni yuru dedim guluyooo uyussss
olc ozmn canimKaptanım orada bi sıkıntı var sanki ben bi daha ölçeyim mi?
Yokkiz almaz benimle ugrasiyor iste cok destek olur bana sagolsunerkekler cok fena yahic destek olmuyolar
Benimki hic destwk degil her aksam bise alir ekler, cigkofte, trilice vs vs ne sinavlardan geciyirumYokkiz almaz benimle ugrasiyor iste cok destek olur bana sagolsun
Benimki hic destwk degil her aksam bise alir ekler, cigkofte, trilice vs vs ne sinavlardan geciyirum[/QUOTE
Aldirma kiz gunah gorunce daha zor olur valla
Ben alma diyorum zaten ama dinlemiyo ki bide sanada aldim gel ye diyo
Ben alma diyorum zaten ama dinlemiyo ki bide sanada aldim gel ye diyosonra tvde mankenleri gorunce sunlara bak tas gibi diyo bu aksam misafirlige giderkende trilice alcak sen cok seviyidun ondan alim diyo bide en sonunda bogcam katil olcam
Ay gıcık olur kız insanBen alma diyorum zaten ama dinlemiyo ki bide sanada aldim gel ye diyosonra tvde mankenleri gorunce sunlara bak tas gibi diyo bu aksam misafirlige giderkende trilice alcak sen cok seviyidun ondan alim diyo bide en sonunda bogcam katil olcam
O zaten aksamlari yemek yemio genelde canimSende onun sevmedigi yemekleri yap 1 hafta yola gelsin hehrhehehe
gicik oluyorum zaten. Artik ne aldigina bakmadan gir mutfakta ye hepsini bitir bana sakin getirme diyorumAy gıcık olur kız insan
Peynirli tatlı mı olur desem de kadayıfının hayrına yerdim seve seve ah ahSu kunefeyi bi ben sevmiyorum heralde. Yani şimdi getirin yemem asla.bana çikolatalı pastalar la gelin.
Ay mola verdim damladim hemen buraya.
Ay tıpkı benBen sadece listedekiler ölçü veriyor sanıyordum ben ölçmedim hiç ama
90 60 90 yazabilirsin
Ah ahMaşallahkarbonhidrat patlaması uçurur adamı mazallah
Prospan o ben de kullanıyorum oğluma.doktordan dr a değişiyor antibiyotik hassasiyeti ne yazık ki. Bizim sorgulamamız gerekiyor birazTatlim hemen antibiyotik dayiyorlar ben haktani kendim gecirdim oksuruyordu broslari doluydu grip olduydu ayağına göğsüne vikis surdum gece gunduz gunluk yaptim utuye su koydum isittim odaya buhar yaptim... ev yogurdu yedirdim ayran icirdim bol bol gecti şükür dr kontrolüne götürdüm bak antibiyotik iyi gelmis dedi dedim ne antibiyotigi kullanmadim dedim sasti kaldi prospan diye bitkisel oksuruk şurubu var ondan icirdim birde aklinda olaun
Sabahtandır okuyorum ama yazamadım bi türlüölçilerimi vereyim hemen
Göğüs 97
Bel 82
Kalça 106
Kol 33
Göbek 100
Kilo 65.1 cuma 65.5
Fark -400
Aldım canım dedigim gibi ölen bakterilerin yerine gelmesi icin sade seklinde probiyotik ve prebiyorik aldım epeyce tuzluymus ama antibiyotik vermeye mecbur kalınca zararını öinimuma indirir enazından ben de dısardan eczaneden almaktansa evde kendim mayalicam probiyotigi önce maya olusturucam dpgal yogurt ve nohutla sonra o mayayla probiyotik yogurtHastalandığinda antibiyotik son çare olmali huzurcum ama insan ne kadar çaresiz kaliyorsa artık o yola başvuruyoantibiyotik baģırsaklardaki K vitamini sentezleyen bakterileri öldürüyor bununla ilgili bir şey vermedi mi eczacı ?
Kız üzülüyorum elimde degil gül gibi soluyor anında cocuk bşlşyoemusun kızım cok sever sütü ypgurdu kefiri haftada 5 kilo sütten yogurt yapıyprum hepsini bitiryorlar valla anlamadım bende bu cocugumu yapısından kaybaklanıyo artık abisini görsen tas gibi masallahCanım çok geçmiş olsun.Ben raflor saşe ile evde yoğurt mayalıyorum çok da iyi geliyor.Minnakı biraz biraz kefire alıştırabilirsen iyi olur
Antibiyotik zararlı ama mecbur kalınca da iyileşmesi için kullanmak zorundayız ki artık doktorlar zorunlu olmadıkça antibiyotik yazmıyorlar.
Yeter artık kendini üzdüğün,geçecek canım
valla hergun sokaklardayız anacım benimkiler gunes almıyosa kimse almıyordur ama ne yapam elmahkum verşyoeum ilacı bir de biliyosun sen de havale gecirdi oyuzden cok korkuyorum atesinden 3 gundur dusmeyince mecbur doktorun dedigine ıyuyoruz daha kötü brley olacagına en azını tercih ediyoruz malesefDuvar sinavini tavsiye ederim cnm hem kollar calisiyo hemde gogus bolgesi.
evet grup olarak koca dotluyuz
Gidecek cnm sen yeterki azimli ol :)
Kiyafetsiz yapiyoruz cnm musait oldugun bi zmn mezura alir ozmn olcersin ozmn :)
gecmis olsun cnm uzme kendini artik. Burayida dusunme cocuklarinla ilgilen. Kefir icmiyolarmi alistirsan iyi olur aslinda. Malesef bazen antibiyotik olmadan iyilesmiyolae mecbur veriyoruz. Yaz geliyo bol bol meyve yedir vitamin alsinlar gunese cikart d vitamini alsinlar. Guneste yananlae kisin cok hasta olmazmis diye duymustum bu yaz ruzgari gunesin altina yatircam
Kızlarq da dedigim gibi tatlım antibiyorik dayamaktan degil 3 gundur dusmeyen atesi vardı birde 2 ay önce havale gecirdi oyuzden bizim atesimiz tehlikeli o sebepten gereksiz antibiyorik degil 1 aydır burunları akıyor öksürükleri var ilac vermedim bende senin gibi bal limon ıhlamur öksürük iyive azarsa prospan veriyorum ama bu atesli hastalık bizim adımıza tehlikeliTatlim hemen antibiyotik dayiyorlar ben haktani kendim gecirdim oksuruyordu broslari doluydu grip olduydu ayağına göğsüne vikis surdum gece gunduz gunluk yaptim utuye su koydum isittim odaya buhar yaptim... ev yogurdu yedirdim ayran icirdim bol bol gecti şükür dr kontrolüne götürdüm bak antibiyotik iyi gelmis dedi dedim ne antibiyotigi kullanmadim dedim sasti kaldi prospan diye bitkisel oksuruk şurubu var ondan icirdim birde aklinda olaun
Bak bak bak baaak tas gibi diyor he kız sen de ona inat göster su adama tas neymiş tug gibi ol ya bi kere telefonda online bi oyun oynuyorduk eşimle edepsüz edepsüz kadınların reklamı cıktı altta cok afedersin dedim hıyoooot noluyo len bu kadınları bizim herif de görecek ozaman da cok pis gaza gelmiştim ben sonucta ruhlar alemindede yasamıyoruz diiymi genclerBen alma diyorum zaten ama dinlemiyo ki bide sanada aldim gel ye diyosonra tvde mankenleri gorunce sunlara bak tas gibi diyo bu aksam misafirlige giderkende trilice alcak sen cok seviyidun ondan alim diyo bide en sonunda bogcam katil olcam
Canıım tebrikler iyi vermişssin cumadan beriSabahtandır okuyorum ama yazamadım bi türlüölçilerimi vereyim hemen
Göğüs 97
Bel 82
Kalça 106
Kol 33
Göbek 100
Kilo 65.1 cuma 65.5
Fark -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?