Boşver bitmiyo hele çocuklu evde hiç bitmiyo. Nereye gidiyorsun kaçırdım ama iyi eğlenceler.:) sagol canim brnde seni cok sevdim :) ❤
Islerim bitmedi bitmiyo anasini satim yaeceyi uyuttum simdi kalkip mutfagi toplicam sonra hazirlanir gideriz zaten. Sporda yapamadim yine geceye kaldi.
Evi boyatcaz tadilat isleri fln var ustten ustten yapiyorum zatwnBoşver bitmiyo hele çocuklu evde hiç bitmiyo. Nereye gidiyorsun kaçırdım ama iyi eğlenceler.
Burdayım kız azcık bdv ye bakam dedim ilgimi çeken bişey olmadi sen napiyonfattylamb94 buralarin demirbasi nerdesin kiz sen
Bende cocuklari yediriyorum biyandan biyandan evi topluyorumBurdayım kız azcık bdv ye bakam dedim ilgimi çeken bişey olmadi sen napiyon
Yorma kendini bırak dağınık kalsınBende cocuklari yediriyorum biyandan biyandan evi topluyorum
allah allah cok ilgincmiş kınayı surup beklerkenmi dusuyor peki yoksa kuruyunca mı yaniDaha cikmadi ondan sonra. Kina varsa dene istersen. Kuzucukda enfeksiyon vardir cnm ondan hemen dusmez atesi keske igne yapsalardi srupdan daha etkili oluyi
valla bende yedim antibiyorik cok ama ne bilim insan evladına oluncs bi gsrip oluyor işte ne diiym Allah muhafaza eylesin cumle yavrularıHuzurvermeyolunda çook geçmiş olsun Rabbim şifa versin.cok da canını sıkma benim çocukluğum antibiyotik kullanarak geçti. Sürekli ya iğne olurdum ya şurup. Napalım s imdi iyiyim şükür hatta kolay kolay hasta olmuyorum diyebilirim.
degişiklikte ferahlık vardır bnde cok severm mobilya segstrmeyüAy ben pert. Sürekli is yaptım bugün. Oturma odami değiştirdim. Şimdiye kadar neden böyle yapmamisim ki çok hoşuma gitti. Odaları supurdum. Bi salon kaldı onu da yarin yapıcam artık. Yemek yaptım çocuğu uyutuyorum.
Değişiklik iyidirAy ben pert. Sürekli is yaptım bugün. Oturma odami değiştirdim. Şimdiye kadar neden böyle yapmamisim ki çok hoşuma gitti. Odaları supurdum. Bi salon kaldı onu da yarin yapıcam artık. Yemek yaptım çocuğu uyutuyorum.
Kız en son fikrin ne oldu aynı evde misinEvi boyatcaz tadilat isleri fln var ustten ustten yapiyorum zatwn
Arkadasa yemege gitcez cnm karnimi doyurdum guzelce kacamak yapmim diyecok az yiyip gerisini cocuklara yedirneyi dusunuyorum
Tamam cnm cumaya eb kotu 62.2 olurum zaten basladim baslayali hic artili olmadim
Yok cnm genelde hafta sonu artili oluyo hafta ici toparliyom :)ay kız ben -800 sandım he pardon reglden dir bitsin balon gibi sönersin bak :))
Allah razı olsun balım ya
Canım bence brşz öğünlerini arttır bak mesela sadece yumurta olmas kahvaktıda oeynşr zeytin ekle yesillik ekle aksam hem ayran ye hem yogurt ye fazla zannetme bunlar vucudunun ihtiyacı olan seyler eksik etme saglıllı kilo bereceksin sen
Aaa kınayı hiç duymadım kız dustu bşr daha da cıkmadımk yani ne var onda oyleyse yaparız da benimki dusup dusup bşr daha cıkıyor valla sasırdık iyice
Kızz noldu sana gecen hafta cok iyiydiin zaten hedefin kactı 60 tı dimş
sagol bştanem
Tam bilmiyorum cnm istersen sorarimallah allah cok ilgincmiş kınayı surup beklerkenmi dusuyor peki yoksa kuruyunca mı yani
valla bende yedim antibiyorik cok ama ne bilim insan evladına oluncs bi gsrip oluyor işte ne diiym Allah muhafaza eylesin cumle yavruları
degişiklikte ferahlık vardır bnde cok severm mobilya segstrmeyü
e et cnm burda kalmaya karar verdikKız en son fikrin ne oldu aynı evde misin
sen toparlarsin cmm :)Tamam cnm cumaya eb kotu 62.2 olurum zaten basladim baslayali hic artili olmadim
Peynirli tatlı mı olur desem de kadayıfının hayrına yerdim seve seve ah ah
Ay tıpkı ben
Ah ah
Prospan o ben de kullanıyorum oğluma.doktordan dr a değişiyor antibiyotik hassasiyeti ne yazık ki. Bizim sorgulamamız gerekiyor biraz
Yasadikca ogreniyorsun kuzum bu evlilik çok degisik bir dunyaEvlilik konusunda uzman olacağım zayıflarkensüpersiniz ya maşallah
Efendim canım mola verdim beyaz cayini iciyorum sen ne yapıyorsun
Kanguru_ kahvaltı yapmadım. Akşam da bi kase mercimek çorbası, yarım küçük kase yoğurt, on kadar zeytin.
İştahsızlık devam ediyor, bunları da ilaç icebilmek için yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?