- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Günaydınlar canlarım
Gününüz hayr cumanız mübarek olsun.
İlk kilo bildirimi benden gelsin
İzine ayrılmadan önceki kilom :96
Bu cuma kilom:94,7
Fark : -1,300
Yüzde : 1,38
Günaydın güzelliklerbugün bol eksiler görürsünüz inşallah esperenzaa dün düğün vardı hiç giremedim o yüzden
Eki Görüntüle 2138761
Bu da benden gelsin.gecen hafta 81 di sanırım bugün bu. Teşekkürler 6.takim.
Verdiğin kiloya değil de yüzdeye bak %1.51 gibi bir eksi görmüşsün bu çok ama çok iyi bir sonuçAslında çok detoks suyu yaptım 1 kilodan fazla gitse iyi değil miydi canım
Iyiyim çok yoğun ve yorgunum bu aralar sen nasılsınHeyyyy maşallahh rakibem, tebrik ediyorum seniii
Günaydııın esraa nasılsııın?
Ooo 1 haftada iki kiloooo
Tebrikleeer canım inşallah hep böyle devam edersiiin
Teşekkür ederim amin inşallah.Heyyyy maşallahh rakibem, tebrik ediyorum seniii
Günaydııın esraa nasılsııın?
Ooo 1 haftada iki kiloooo
Tebrikleeer canım inşallah hep böyle devam edersiiin
Pes etmemk icin elimden geleni yapiyorum suan evet bi donem bu asicmm insllahcanım bence insanın kendini motive etmesi çok önemli, o da kilo verdikçe hırslanıyor insan. Senin için bu bi dönem olabilir, kendine gelirsin bence. ;Pes etme canım
Her fırsatta yattım ama geçmedi dahaTatlım çok geçmiş olsun,fırsat bulursan yat dinlen ve menün de çok güzelmiş
Bi yerde öyle yazmışlar amaneden 30 dk kı ben cok bılıyorum 1 saat felan yapanları ama zor bı alet alısmak bıraz zaman alıor ben daha randımanlı çalışamıyorum orda sımdılık tozunu alıyorum duzenlı
çok geçmiş olsun canımkız akşam esım geldı eve halsız boyle yemek yedık felan az uzandı dedım ustunu orteyım anam adam yanıoo 39 olmuş ateş oglanı anneme bıraktım geldım esımı aldım hastaneye otoparkta adam tepeme çıkıyordu bı onla kavga - demesın mı aldım plakayı bu burda kalmıycak dedım malmısın burdayım ıste napacaksın gel gorelım felan neyse serum müşade odası kaldık yenı geldık oglanı aldım annemden maması uykusu adama çorba ıcırdım onu uyuttum daha yenı popom koltuk gorduesperenzaa
Sorma canim hic gitemiyorum 4e kadar iste kosuyom sonra 430 630 arasi parkta disarda dolaniyorum cocuklarla sonra cocuklar uyunca evle ugrasiyorum sonra ben pertTebrik ederimbu ara hiç yoksun baya yoğunsun galiba
Valla çok zor işin ne ara dinleniyosun sen yorma bu kadar kendiniSorma canim hic gitemiyorum 4e kadar iste kosuyom sonra 430 630 arasi parkta disarda dolaniyorum cocuklarla sonra cocuklar uyunca evle ugrasiyorum sonra ben pert
GünaydınGünaydın kızlarben geçen cumaki kilomdan mı hesaplayayım gruba geldiğim günden mi
Sumeyyee iste bu ga tebrik ederim cokmguzel vermişssim hemde sporla verilmiş bşr kilo bu harşka tek kelimeyleGünaydınlar canlarım
Tebrik ederim canım cok guzel
Valla gulunmicek gibi de degil kız :)))Gunaydin kizlar
Iki gun once 77 idim
Bugun 76 tabi sabit kilo olmadigindan bu boyle insallah haftaya -2 olur da iki haftaya listeye girisim gerc3klesir amin yanliz kilzar cok zorlaniyorum bu defa motivasyonum yok napsam ki dn esime askim beni azcik asaglasana belki agrima gider hirsla sarilirim diyetime dedim adam ciddiye almadi beni guldu gecti
Esraa artık sen de bildirim yapsan canım benceGünaydıngeçen cumadan hesaplaman gerek diye biliyorum
Yapcam yapcam huzurum bu pazartesi yada salı başlarım son bir engel kaldi onuda cumartesi atlatıyorum inşallahSumeyyee iste bu ga tebrik ederim cokmguzel vermişssim hemde sporla verilmiş bşr kilo bu harşka tek kelimeyle
Tebrik ederim canım cok guzel
Valla gulunmicek gibi de degil kız :)))
-2 vermişssin daha ne olsun motşve olmaya yerer de artar bilee
Esraa artık sen de bildirim yapsan canım bence
Vayyy tebrik ederim cok guzelllGünaydınlar canlarım
harikasin canim tebrik ederimEki Görüntüle 2138761
Bu da benden gelsin.gecen hafta 81 di sanırım bugün bu. Teşekkürler 6.takim.
Supersin canim. Hic az degil kilona gore cok guzel vermissin
Hafta ici kacamak yapmasan daha guzel olurmus demekkieveet güzel oldu bu, dün kendimi tutmam işe yaradı.
Geçen hafta: 54.5
bu hafta: 54
yüzde: 0.91
başladığımdan beri 1 kilo verdim, tabi baktığında az ama kilom az olduğu için zor veriyorummm .
Çokkk mutluyum yine de..
Gunaydin kizlar
Iki gun once 77 idim
Bugun 76 tabi sabit kilo olmadigindan bu boyle insallah haftaya -2 olur da iki haftaya listeye girisim gerc3klesir amin yanliz kilzar cok zorlaniyorum bu defa motivasyonum yok napsam ki dn esime askim beni azcik asaglasana belki agrima gider hirsla sarilirim diyetime dedim adam ciddiye almadi beni guldu gecti
tebrik ederim. Haftaya mezunsun insallahGunaydinlar kilo bildirimi
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.9
Fark -300
% 0.48
Gecen cumaki kilonu biliyosan ordan hesaplayabilirsin cnmGünaydın kızlarben geçen cumaki kilomdan mı hesaplayayım gruba geldiğim günden mi
Tebrik ederim canim. Guzel gitmis :)Tarti sonucum.
Gecen cuma 76.3 kg
Bu cuma 75.7 kg
Fark -600 gr
Yuzde 0.79
Bu sekilde olacak bildirim degilmi hesaplamayi 1. Sayfaya gore yaptim ama kontrol edebilirmisiniz
sen bilirsin canim ama izine ayrilincada eski kilona donmeden listeye giremiyosun biliyosun dimi :) hangisinde rahat rdecrksen onu sec farketmezEliiiif eliiif ya ben cok korktum bu 6 ay meselesinden ya dönemem gerekerise ya salarsam ya yarısmann gucune ihtiywcı olursa cok korluyorum ben mezun olmak yerine izine ayrılsammı ki dönmeye yuzum olur en azından ihtiywc dıyarsam yoksa 6 ay olmaması cok kötüü( Kanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?