bende sana dıyecegdım yatam dıye
Evini açtığına güvenemezsen olmuyor zaten.bana 10 günde bir de temizliğe kadın gelir.temiz iş yapar,güvenilirdir de ancak azıcık dedikoducudur. Kimin kime ne dediği benim hiç umurumda olmadığı iiçin dedikoduculuğunu hiç umursamamarada ben detaylı bır temızlıyorum ama rutını esımde... kız belımden rahatsızım ya çok yapamıyorum.. çalıştıgım zaman vardı bırı haftada 2 gelıyordu temızlık utu... edt lerı aşırdı kıyafetler felan guvenmıyorum kımseye pekAllahıma şukur valla çok detaycı dusuncelıdır her konuda gık demez gık dedırtmez
Tamam canımAy teşekkür ederim efenim. Bu bana ilk ve son ceza verisin olacak söyliyim.Huzurvermeyolunda fikir verdi sagolsun İpsiz de atlaniyormus bakalım biraz salonda biraz balkonda biraz iple biraz İpsiz çekerim cezami. Balkonda perde de var bu arada.
Iyi gecelerçok yaratıcı bır ceza kuzummm
Tamam canım
Perdeyi aç da atla o zaman
İyi geceler canımm.görüşmek dileğiyle...
Canım iyi ki varsın sen deBugün kendimi nasıl tuttum şaşırdım. Çok merak ediyorum şu anda yarınki kilomu. 54 bari olsam. Ama burası için yemedim Esra. Yarın yine listeye giremem diye korktum. İstemedim. İyiki varsınız, hepiniz
Tamam canım istediğini sorabilirsin
Ay buarada musait bi zamanda sorularım olacak benim sana. bakiciyla yaşam konusunda. Şu an ücretsiz izindeyim ama seneye başlayıp baslamama konusu beynim i yoruyor.
Eline sağlık bebişim
Batırmıssınız ortalıgı tiiiiiyn
Süper bi sonuç tebrik ederimGünaydınlar canlarım
Gününüz hayr cumanız mübarek olsun.
İlk kilo bildirimi benden gelsin
İzine ayrılmadan önceki kilom :96
Bu cuma kilom:94,7
Fark : -1,300
Yüzde : 1,38
Onsallah valla zor cunku :) hakkımda hayirlisi artikin hehehEvini açtığına güvenemezsen olmuyor zaten.bana 10 günde bir de temizliğe kadın gelir.temiz iş yapar,güvenilirdir de ancak azıcık dedikoducudur. Kimin kime ne dediği benim hiç umurumda olmadığı iiçin dedikoduculuğunu hiç umursamam
Bi de çok konuşur
İşe girdiğinde inşallah doğru düzgün birini bulursun canım:)
Kiz nasıl gormeyecen beni 107 kg hatunumIyi gecelercezami begenmen gözümden kaçmadı.
Batırmıssınız ortalıgı tiiiiiyn
Günaydınlar canlarım
Teşekkür ederim kuzum.Süper bi sonuç tebrik ederim
Teşekkür ederim canımBravooooo canim tebrik ediyorum
Inşallah hep birlikte. Ben sana daha çok güveniyorum va hadi bakalım sonucunu bekliyorum.Kiz nasıl gormeyecen beni 107 kg hatunumbaksana nasil alkisladim sak sak heheh ilk ve son ceza dedin ya ben sana güveniyorum arkadasim
Ay Tebrikler çok sevindim.Günaydınlar canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?