- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tebrik ederimEki Görüntüle 2138761
Bu da benden gelsin.gecen hafta 81 di sanırım bugün bu. Teşekkürler 6.takim.
çok güzel..sen de benim gibi kahvaltıda ekmekten vazgeçemiyorsun. Ben de öyleyim. Canım yüzde olarak bildirim yapıyoruz. ben yanlış hesaplamış olabilirim ama 1,51 olarak hesapladım seni.Günaydınlar canlar
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli yumurta
şekersiz çay
öğlen
6 7 yemek kaşığı bakla
1 kase yoğurt
ara
fındık ceviz kuru üzüm azar azar
akşam
domates soğan salata
alabalık 1 adet
ara
tarçınlı süt kür yapıyorum
su 2 litredir elmalı tarçınlı detoks suyu yaptım
25 dk yürüyüş
70 adet egzersiz @kolera88esperenzaa
Yok cnm olamiyorum haftaya olurum insallagSen nasılsın kuzum asıl? Mezun olabiliyor musun,yoksa izine mi ayrılacaksın? İzne ayrılan kilo alıyor ya biraz sıkıp mezun olsan bence daha iyi olur?
canım bence insanın kendini motive etmesi çok önemli, o da kilo verdikçe hırslanıyor insan. Senin için bu bi dönem olabilir, kendine gelirsin bence. ;Pes etme canımGunaydin kizlar
Iki gun once 77 idim
Bugun 76 tabi sabit kilo olmadigindan bu boyle insallah haftaya -2 olur da iki haftaya listeye girisim gerc3klesir amin yanliz kilzar cok zorlaniyorum bu defa motivasyonum yok napsam ki dn esime askim beni azcik asaglasana belki agrima gider hirsla sarilirim diyetime dedim adam ciddiye almadi beni guldu gecti
Tebrik ederim çok güzel gitmiş tam 1 kg az değil
çok güzel..sen de benim gibi kahvaltıda ekmekten vazgeçemiyorsun. Ben de öyleyim. Canım yüzde olarak bildirim yapıyoruz. ben yanlış hesaplamış olabilirim ama 1,51 olarak hesapladım seni.
Tebrik ederim çok güzel gitmiş tam 1 kg az değil
Kilo oranın iyi ama öyle bakma olaya..Aslında çok detoks suyu yaptım 1 kilodan fazla gitse iyi değil miydi canım
Vaavv süpersin canım
Ben de betten baktım da biraz günlük en fazla yarım saat kullanılabilirmiş, tüm kasları da çalıştırıyormuş.benim bundan sonra iki çocukla spor zor gibi ya acaba alsam mı diye düşündüm karar da veremedim
not ettim bakayım ben de bir canım
herderdedeva canim senin izin suren doomamis daha o yuzden haftaya listeye girebiliyosun. Ama yinede hergun menu paylasip buralarda ol
Günaydınlar canlar
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli yumurta
şekersiz çay
öğlen
6 7 yemek kaşığı bakla
1 kase yoğurt
ara
fındık ceviz kuru üzüm azar azar
akşam
domates soğan salata
alabalık 1 adet
ara
tarçınlı süt kür yapıyorum
su 2 litredir elmalı tarçınlı detoks suyu yaptım
25 dk yürüyüş
70 adet egzersiz @kolera88esperenzaa
eveet güzel oldu bu, dün kendimi tutmam işe yaradı.
Geçen hafta: 54.5
bu hafta: 54
yüzde: 0.91
başladığımdan beri 1 kilo verdim, tabi baktığında az ama kilom az olduğu için zor veriyorummm .
Çokkk mutluyum yine de..
Tebrik ederim harika bir yüzdeeveet güzel oldu bu, dün kendimi tutmam işe yaradı.
Geçen hafta: 54.5
bu hafta: 54
yüzde: 0.91
başladığımdan beri 1 kilo verdim, tabi baktığında az ama kilom az olduğu için zor veriyorummm .
Çokkk mutluyum yine de..
Tebrik ederimGunaydinlar kilo bildirimi
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.9
Fark -300
% 0.48
Teşekkür ederim canım .. 51 olana kadar devam..ooo süpersin senin kilona göre ayda 2 kilo yapar, bu da sana çok iyi bir rakam..
Başarılarının devamını diliyoruum
Teşekkür ederimmm. Tebriklerle daha bi motive oldum yaaa..Tebrik ederim harika bir yüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?