Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar canlar

Sabah
1 dilim ekmek
domatesli yumurta
şekersiz çay

öğlen
6 7 yemek kaşığı bakla
1 kase yoğurt

ara
fındık ceviz kuru üzüm azar azar

akşam
domates soğan salata
alabalık 1 adet

ara
tarçınlı süt kür yapıyorum

su 2 litredir elmalı tarçınlı detoks suyu yaptım

25 dk yürüyüş
70 adet egzersiz @kolera88 esperenzaa

çok güzel..sen de benim gibi kahvaltıda ekmekten vazgeçemiyorsun. Ben de öyleyim. Canım yüzde olarak bildirim yapıyoruz. ben yanlış hesaplamış olabilirim ama 1,51 olarak hesapladım seni.

Gunaydin kizlar

Iki gun once 77 idim
Bugun 76 tabi sabit kilo olmadigindan bu boyle insallah haftaya -2 olur da iki haftaya listeye girisim gerc3klesir amin yanliz kilzar cok zorlaniyorum bu defa motivasyonum yok napsam ki dn esime askim beni azcik asaglasana belki agrima gider hirsla sarilirim diyetime dedim adam ciddiye almadi beni guldu gecti

canım bence insanın kendini motive etmesi çok önemli, o da kilo verdikçe hırslanıyor insan. Senin için bu bi dönem olabilir, kendine gelirsin bence. ;Pes etme canım

çok güzel..sen de benim gibi kahvaltıda ekmekten vazgeçemiyorsun. Ben de öyleyim. Canım yüzde olarak bildirim yapıyoruz. ben yanlış hesaplamış olabilirim ama 1,51 olarak hesapladım seni.

Evet canım öğlen akşam yemesemde olur pilav makarna yemesemde olur ama sabahları ekmeksiz kahvaltı asla eskiden 2 dilim yerdim şimdi 1 dilime indirdim

Teşekkürler tatlııım

herderdedeva canim senin izin suren doomamis daha o yuzden haftaya listeye girebiliyosun. Ama yinede hergun menu paylasip buralarda ol

İzin süresi kaç haftaydı yaa, neysee sağlık olsuuun

Canım menü çok güzel, afiyetler olsun.. Tatlı kaçamağı yapmaman tamamen yemen ile ilgili. Ana ve ara öğünlerin başarılıııı

ooo süpersin senin kilona göre ayda 2 kilo yapar, bu da sana çok iyi bir rakam..
Başarılarının devamını diliyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…