ben sana açıklamalı hesap yazdım haftaya ordan yaparsın kuzum bırseysı yok basıt
Ay ben kiloyu farka bölüp tam tersini yapmıştım, allahtan nasıl hesaplandığına bakıp yapmıştımteşekkür ederim canlar
Tekrar hesapliyorum canim :) bakarim bejsagol rakibimmm
Bu arada sen tekrar hesaplıyor musun bilmiyorum ama ben söyleyeyim yine de, virgülden sonra iki basamak yazılacak sanırım. Sonradan farkettim. Eksik olmuş. Fark 1.13
Teşekkür ederim canımTebrik ederim hayırlı olsun
Tebrikler canım, iki hafta önceki kilomdasın napsak kapışsak mıKilo bildirimim
Geçen cuma: 67
Bugün: 66,6
Fark :400 gr
Yüzde: 0,60
Oy maşallah
he unutmuşum ama ilk sayfadan bakıp yapmıştım bi deben sana açıklamalı hesap yazdım haftaya ordan yaparsın kuzum bırseysı yok basıt
Olur canım,kapışırızTebrikler canım, iki hafta önceki kilomdasın napsak kapışsak mı
Oy maşallah
he unutmuşum ama ilk sayfadan bakıp yapmıştım bi deteşekkür ederim cancağzım bu arada maşallah maşallah ne güzel kilo vermişsin
Yokk ya ben kendime hiç guvenemiyorum yılların 80 kilolusuyum oyuzden mezun degilde izin seklinde yazalım baktım bas edemiyorum yarısmaya katılır kuheylan gibi kosarım sizinkeVayyy tebrik ederim cok guzelll
harikasin canim tebrik ederim
Supersin canim. Hic az degil kilona gore cok guzel vermissin
Hafta ici kacamak yapmasan daha guzel olurmus demekkitebrik ederim
ay kiz guldurdun beni buralarda ol bak spor yarismamiz var esperenzaa sana disli bi rakip bulsun motive olursun
tebrik ederim. Haftaya mezunsun insallah
Gecen cumaki kilonu biliyosan ordan hesaplayabilirsin cnm
Tebrik ederim canim. Guzel gitmis :)
sen bilirsin canim ama izine ayrilincada eski kilona donmeden listeye giremiyosun biliyosun dimi :) hangisinde rahat rdecrksen onu sec farketmez
Vaaay dostum senş tebrik ederim senin kadar bizde heycanlanıypruz inanki böyle zayıfladıgını görünce cok guzel bşr yaz seni bekliyor oglunun dogumgununde o guzel tqkımı gşteceksinizCUMA KİLOM :109.1
BUGUNKİ KİLOM : 107.5
FARK :1.6kg
ORAN :1.5
4 Nisan da geldım buraya 112 kg ıle bugun 107.5 kg
4.5 kg verdım sızınle oleyyyyyyyyyyyyy17 gunde yaa ayyy duygulandım valla sayenızde hepınızden allah razı olsun
@Rzgreceesperenzaa
Ya mezun olunca sşyelim kilo aldın yine yarısmaya döneyim deesen 6 ay gecmesi gerekiyormus mezuniyet tarihindenne bu 6 ay meselesı yahuu ???
Harikasın canımmmGünaydınlar canlarım
Gününüz hayr cumanız mübarek olsun.
İlk kilo bildirimi benden gelsin
İzine ayrılmadan önceki kilom :96
Bu cuma kilom:94,7
Fark : -1,300
Yüzde : 1,38
Canım benim de gözüm seni aradu. Artık kilo ve menü bildirimi istiyorum Esra!!!Günaydın güzelliklerbugün bol eksiler görürsünüz inşallah esperenzaa dün düğün vardı hiç giremedim o yüzden
Tebrikler canım.Biz teşekkür ederiz sanaEki Görüntüle 2138761
Bu da benden gelsin.gecen hafta 81 di sanırım bugün bu. Teşekkürler 6.takim.
Tebrikler canım.çok iyi sonuç.
Afiyet olsun canım.Günaydınlar canlar
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli yumurta
şekersiz çay
öğlen
6 7 yemek kaşığı bakla
1 kase yoğurt
ara
fındık ceviz kuru üzüm azar azar
akşam
domates soğan salata
alabalık 1 adet
ara
tarçınlı süt kür yapıyorum
su 2 litredir elmalı tarçınlı detoks suyu yaptım
25 dk yürüyüş
70 adet egzersiz @kolera88esperenzaa
Vaaay dostum senş tebrik ederim senin kadar bizde heycanlanıypruz inanki böyle zayıfladıgını görünce cok guzel bşr yaz seni bekliyor oglunun dogumgununde o guzel tqkımı gşteceksiniz
sen bı gıtmeyı unut yahu ızın felan noluyoo kuzum bız yanındayız gel bıze anlat derdını bı nefes al burdan ayrı durunca daha mı ıyı olcak bak guluyoz eglenıyoz dertlesıyoz...Ya mezun olunca sşyelim kilo aldın yine yarısmaya döneyim deesen 6 ay gecmesi gerekiyormus mezuniyet tarihinden
Kolarem canımmmm çok iyi canım,tebrkler.Listede olduğunda daha da iyi olur ayrıca listede olduğun için kaçamaklarına ceza daha ağır olur bilesineveet güzel oldu bu, dün kendimi tutmam işe yaradı.
Geçen hafta: 54.5
bu hafta: 54
yüzde: 0.91
başladığımdan beri 1 kilo verdim, tabi baktığında az ama kilom az olduğu için zor veriyorummm .
Çokkk mutluyum yine de..
Yok canım gştmşyorum gştmşyorum. Bu kilo bana iseal geliyor simdlik daha fazlasını yapma gucum olunca yahut kilo alırsam listeye gşrmek isterşm oyuzden dedim oyleınsallah 3lu kombın gıyecegız nasıpse kuzumresım atıcam buraya da
sen bı gıtmeyı unut yahu ızın felan noluyoo kuzum bız yanındayız gel bıze anlat derdını bı nefes al burdan ayrı durunca daha mı ıyı olcak bak guluyoz eglenıyoz dertlesıyoz...
Tamam canim :) ama mezuniyet yazini yaz tamm mi okumak istiyorum :)Yokk ya ben kendime hiç guvenemiyorum yılların 80 kilolusuyum oyuzden mezun degilde izin seklinde yazalım baktım bas edemiyorum yarısmaya katılır kuheylan gibi kosarım sizinke
Vaaay dostum senş tebrik ederim senin kadar bizde heycanlanıypruz inanki böyle zayıfladıgını görünce cok guzel bşr yaz seni bekliyor oglunun dogumgununde o guzel tqkımı gşteceksiniz
Ya mezun olunca sşyelim kilo aldın yine yarısmaya döneyim deesen 6 ay gecmesi gerekiyormus mezuniyet tarihinden
cok isterdim ama bugun disari cikcam cnm65.3 üm ben yine sabitKanguru_
Bir yedim bşr dikkat ettim ancak dengeledim galiba kusura bakmayınız canlarım
Bugun itibariyle izin görünğmlü mezun olayım ama iplerimle aranızdayım bugun ip atlaama gunu ilan ettim kapısacak vormiiiii
Kız nere yazayım izinli gözükcem ya kabul etmezler benim yazımıTamam canim :) ama mezuniyet yazini yaz tamm mi okumak istiyorum :)
cok isterdim ama bugun disari cikcam cnm
Nergis’cim harikasın canım.haydi haftaya listedesin inşallah.Gunaydin kizlar
Iki gun once 77 idim
Bugun 76 tabi sabit kilo olmadigindan bu boyle insallah haftaya -2 olur da iki haftaya listeye girisim gerc3klesir amin yanliz kilzar cok zorlaniyorum bu defa motivasyonum yok napsam ki dn esime askim beni azcik asaglasana belki agrima gider hirsla sarilirim diyetime dedim adam ciddiye almadi beni guldu gecti
Haftaya olursun inşallh.Ama meşguliyetinden uğrayamıyırsun canım ama hem özledik hem de lütfen menü bildirimi yap canım.Gunaydinlar kilo bildirimi
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.9
Fark -300
% 0.48
Paylaşca kız hatta diyorum şu detoks yemeklerinden mi alsam kendimeHarikasın canımmmTebrikler.
Canım benim de gözüm seni aradu. Artık kilo ve menü bildirimi istiyorum Esra!!!
Bak konuşmayacağım artık seninle.çok kızıyorum
Tebrikler canım.Biz teşekkür ederiz sana
Tebrikler canım.çok iyi sonuç.
maşallah o zaman sana amma eğer on yıldan fazladır görmediysen bu kiloyu vermen zor olur dediğin gibi, haksız rekabet olmasın sonraOlur canım,kapışırızben artık çok zor kilo veriyorum bana da iyi gelir kapışmak 66’lı kiloları görmeyeli 10 yıldan fazja oldu
Afiyet olsun canım.
Rica etsen sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre hesaplar mısın? 70 adet egzesizin ne olduğunu bilemeyeceğim gibi hem de tüm takımın sporlarını takip ederken zor oluyor.
Menün de gayet güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?