Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo bildirimim
Geçen cuma: 67
Bugün: 66,6
Fark :400 gr
Yüzde: 0,60
Tebrikler canım, iki hafta önceki kilomdasın napsak kapışsak mı
Kanguru_
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 61.4
Fark 1.13
Listeye girdimmm
Oy maşallah
ben sana açıklamalı hesap yazdım haftaya ordan yaparsın kuzum bırseysı yok basıt
he unutmuşum ama ilk sayfadan bakıp yapmıştım bi de teşekkür ederim cancağzım bu arada maşallah maşallah ne güzel kilo vermişsin

Olur canım,kapışırız ben artık çok zor kilo veriyorum bana da iyi gelir kapışmak66’lı kiloları görmeyeli 10 yıldan fazja oldu

ay bugun ne guzel sonuclar gorduk kılo vermeyen yoktu sanırım... birbirimize ınandık guvendık ve sonuç mukemmel.... hepınızden allah razı olsun cankuşlarım tontışlerım... ama hiçbiriniz ben kadar fit degılsınız yanı az dıkkat edın canım yedıklerınıze hahaha ( en çok kılo bende bu arada ) iyikilerim benım

Yokk ya ben kendime hiç guvenemiyorum yılların 80 kilolusuyum oyuzden mezun degilde izin seklinde yazalım baktım bas edemiyorum yarısmaya katılır kuheylan gibi kosarım sizinke

Vaaay dostum senş tebrik ederim senin kadar bizde heycanlanıypruz inanki böyle zayıfladıgını görünce cok guzel bşr yaz seni bekliyor oglunun dogumgununde o guzel tqkımı gşteceksiniz

ne bu 6 ay meselesı yahuu ???
Ya mezun olunca sşyelim kilo aldın yine yarısmaya döneyim deesen 6 ay gecmesi gerekiyormus mezuniyet tarihinden

Günaydınlar canlarım
Gününüz hayr cumanız mübarek olsun.
İlk kilo bildirimi benden gelsin
İzine ayrılmadan önceki kilom :96
Bu cuma kilom:94,7
Fark : -1,300
Yüzde : 1,38
Harikasın canımmmTebrikler.
Günaydın güzellikler bugün bol eksiler görürsünüz inşallah esperenzaa dün düğün vardı hiç giremedim o yüzden
Canım benim de gözüm seni aradu. Artık kilo ve menü bildirimi istiyorum Esra!!!
Bak konuşmayacağım artık seninle.çok kızıyorum
Eki Görüntüle 2138761
Bu da benden gelsin.gecen hafta 81 di sanırım bugün bu. Teşekkürler 6.takim.
Tebrikler canım.Biz teşekkür ederiz sana
Başlangıç kilom : 66
Cuma kilom : 65

esperenzaa Kanguru_
Tebrikler canım.çok iyi sonuç.

Afiyet olsun canım.
Rica etsen sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre hesaplar mısın? 70 adet egzesizin ne olduğunu bilemeyeceğim gibi hem de tüm takımın sporlarını takip ederken zor oluyor.
Menün de gayet güzel canım

65.3 üm ben yine sabit Kanguru_
Bir yedim bşr dikkat ettim ancak dengeledim galiba kusura bakmayınız canlarım

Bugun itibariyle izin görünğmlü mezun olayım ama iplerimle aranızdayım bugun ip atlaama gunu ilan ettim kapısacak vormiiiii

Vaaay dostum senş tebrik ederim senin kadar bizde heycanlanıypruz inanki böyle zayıfladıgını görünce cok guzel bşr yaz seni bekliyor oglunun dogumgununde o guzel tqkımı gşteceksiniz

ınsallah 3lu kombın gıyecegız nasıpse kuzum resım atıcam buraya da

Ya mezun olunca sşyelim kilo aldın yine yarısmaya döneyim deesen 6 ay gecmesi gerekiyormus mezuniyet tarihinden
sen bı gıtmeyı unut yahu ızın felan noluyoo kuzum bız yanındayız gel bıze anlat derdını bı nefes al burdan ayrı durunca daha mı ıyı olcak bak guluyoz eglenıyoz dertlesıyoz...

Kolarem canımmmm çok iyi canım,tebrkler.Listede olduğunda daha da iyi olur ayrıca listede olduğun için kaçamaklarına ceza daha ağır olur bilesin

Yok canım gştmşyorum gştmşyorum. Bu kilo bana iseal geliyor simdlik daha fazlasını yapma gucum olunca yahut kilo alırsam listeye gşrmek isterşm oyuzden dedim oyle

Tamam canim :) ama mezuniyet yazini yaz tamm mi okumak istiyorum :)
cok isterdim ama bugun disari cikcam cnm

Nergis’cim harikasın canım.haydi haftaya listedesin inşallah.
Hahaha aşağılamayı boş ver kaçamak yaptığında çok pis ceza vereceğim ,sonra mırın kırın etmek yok anlaştık mı canım
Gunaydinlar kilo bildirimi
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.9
Fark -300
% 0.48
Haftaya olursun inşallh.Ama meşguliyetinden uğrayamıyırsun canım ama hem özledik hem de lütfen menü bildirimi yap canım.

Paylaşca kız hatta diyorum şu detoks yemeklerinden mi alsam kendime

Olur canım,kapışırız ben artık çok zor kilo veriyorum bana da iyi gelir kapışmak66’lı kiloları görmeyeli 10 yıldan fazja oldu
maşallah o zaman sana amma eğer on yıldan fazladır görmediysen bu kiloyu vermen zor olur dediğin gibi, haksız rekabet olmasın sonrabak sonra çamura yatma yenilince gızzbak şimdi az gaza geldim ev işi yapacam, yarım saati 2 puanmış ama olsun, akmasa da damlar
Ben de 60tan sonra çok zor veriyorum, emzirmeye güveniyorum işte biraz da.aslında emzirirken gözüm çok da kolay dönüyo şeker krizzlerinde.tarçınlı suyla kontrol ediyorum şimdilerde bakalım ne kadar işe yarayacak

Tamam canım ben hep göbek egzersizi yapıyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…