- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bu sıralar maalesef salgın gibi hastalık var.Elinden geldiğince dikkatHer fırsatta yattım ama geçmedi daha
Bi yerde öyle yazmışlar amahımm demek ki çok da sıkıntı değil
çok geçmiş olsun canım
tek kalmazsıb canım,ben mezun olsam da gözüm üzerinde olur gönlüm de hep seninle olur canımsiz o zamana gıdersınız ben tek kalırım
Wuhuuuuuı Harikasınnnnn canımmm
Canım ben evlendiğimde 68 kiloydum, 10 yıllık evliyim bu aradamaşallah o zaman sana amma eğer on yıldan fazladır görmediysen bu kiloyu vermen zor olur dediğin gibi, haksız rekabet olmasın sonrabak sonra çamura yatma yenilince gızz bak şimdi az gaza geldim ev işi yapacam, yarım saati 2 puanmış ama olsun, akmasa da damlar
Ben de 60tan sonra çok zor veriyorum, emzirmeye güveniyorum işte biraz da.aslında emzirirken gözüm çok da kolay dönüyo şeker krizzlerinde.tarçınlı suyla kontrol ediyorum şimdilerde bakalım ne kadar işe yarayacak
Bak simdi burdan cikiyosun saga donuyosun orda diyet basari oykuleri var ordan iceri gir konu ac yazKız nere yazayım izinli gözükcem ya kabul etmezler benim yazımı
ben senı burda gorunce mutlu oluyorum kuzumYok canım gştmşyorum gştmşyorum. Bu kilo bana iseal geliyor simdlik daha fazlasını yapma gucum olunca yahut kilo alırsam listeye gşrmek isterşm oyuzden dedim oyle
ay bugun ne guzel sonuclar gorduk kılo vermeyen yoktu sanırım... birbirimize ınandık guvendık ve sonuç mukemmel.... hepınızden allah razı olsun cankuşlarım tontışlerım... ama hiçbiriniz ben kadar fit degılsınız yanıaz dıkkat edın canım yedıklerınıze hahaha ( en çok kılo bende bu arada ) iyikilerim benım
cansım vallaha muckk kuzum benım yapısın bana agzıma edın ama bırakmayıntek kalmazsıb canım,ben mezun olsam da gözüm üzerinde olur gönlüm de hep seninle olur canım
Gitme zaten,gidenin arkasından çok pis dedikodu yaparımYok canım gştmşyorum gştmşyorum. Bu kilo bana iseal geliyor simdlik daha fazlasını yapma gucum olunca yahut kilo alırsam listeye gşrmek isterşm oyuzden dedim oyle
ayy evet kuzum ya sen dedın ılk gel gel dıeOyyyy yerim seni de havanı da Ne iyi ettin de geldin kız,ne iyi ettim de gel anam gel tanışalım dedim sana
Sen nasıl tatlı böyle yumuş yumuş bişeysin .tatlılığın baki kalacak ama yumuş yumuşluğun gidip daşşş gibi kaslı bi bi çiğdem olacaksın.
Sen kendine inanıyorsun ya gerisi tıkır tukır hallolacak
Daha oğluşun doğum gününü kutlatacağız.Haktan’ nın fit annesi zayıflama sırlarını paylaşıyor diye röportaj yapacağız kız seninleayy evet kuzum ya sen dedın ılk gel gel dıehe suan yumoşum omo reklamındakı kendıme ınanıyorum sızede ınanıyorum
anacım sen boylu poslusun maşallahCanım ben evlendiğimde 68 kiloydum, 10 yıllık evliyim bu arada
üniversitede 63 kiloydum. Üniversiteden sonra bir ara istemsizce 52’ye düştüm ve çok çirkin oldu. Benim buradaki hedefim 65 zaten sonra onu 63’e çekerim gibi geliyor
Haksız rekabet de olmaz bakarsın rekabetin bana çok iyi gaz verir hedefime daha iyi ulaşırım
Evet canım,boyum biraz uzun ve klasik tombiş yalanı gibi olacak ama kemiklerim de iri birazanacım sen boylu poslusun maşallahben 1.55 olunca az bi kiloda şişiyorum hemen.evlendiğimde 52ydim, üniversitede 45 desem son sınıfa kadar kpss ile Abur cubura bi başladım sonrada evlilik pasta börek derken çoluktu çocuktu bi baktım bu kilodayım tamam canım didişelim de verelim şu kiloları
Tamam canım birazdan yaparım
Ngy yi unutma cnm :)Tamam canım birazdan yaparım
Geçen haftanın sonuçlarını da akşam açıklarım.
O zaman bugünkü sporları önümüzdeki kapışmaya dahil edeyim.Geçen hafta biraz ısınma turu gibi olsun.
Sağlık sorunu yaratabilecek sanırım tekmedgic26 var ve @yolcukardelen de çok yeni anne olduğu için spor listesine almıyırum.
Var mı itirazı olan
Huzurvermeyolunda tatlım izinlisin ama spor yarışmasına dahil misin canım?
Hatırlatttığın iyi oldu canımNgy yi unutma cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?