Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her fırsatta yattım ama geçmedi daha

Bi yerde öyle yazmışlar amahımm demek ki çok da sıkıntı değil
çok geçmiş olsun canım
Bu sıralar maalesef salgın gibi hastalık var.Elinden geldiğince dikkat
siz o zamana gıdersınız ben tek kalırım
tek kalmazsıb canım,ben mezun olsam da gözüm üzerinde olur gönlüm de hep seninle olur canım
Kanguru_
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 61.4
Fark 1.13
Listeye girdimmm
Wuhuuuuuı Harikasınnnnn canımmm

Kızlar aranızda ilk haftam öncesini bilmiyorum ama maşallah hep eksiler vardı bu hafta, çok sevindim
Şimdi gidip az evi toplayıp şu iki puanımı alayım da esperenzaa az korksun

***6. Takım 566.Etap***
Huzurvermeyolunda(65.3/)sabit.izine ayrildi
Belcimim(62.2/61.9/0.3/%0.48)
Esperenzaa (67/66.6/0.4/%0.61)
Smygnc (96/94.7/1.3/%0.34)562. Etapta bildirimli izine ayrilan uye geri dondu. Yuzdesi 4 e bolundu
medgic26 (109.1/107.5/1.6/%1.47) basl tarihi 4 Nisan. Baslangic kilosu 111.9 hedef kilo 75
cgdmk (62.1/61.4/0.7/%1.13)baslangic tarihi 31 Mart baslangic kilosu 62.9 hedef kilo 55
kolera88 (54.5/54/0.5/0.92)baslangic tarihi 30 Mart baslangic kilosu 55 hedef kilo 50

6. Takim yuzdesi % 0.707

Canım ben evlendiğimde 68 kiloydum, 10 yıllık evliyim bu arada
üniversitede 63 kiloydum. Üniversiteden sonra bir ara istemsizce 52’ye düştüm ve çok çirkin oldu. Benim buradaki hedefim 65 zaten sonra onu 63’e çekerim gibi geliyor
Haksız rekabet de olmaz bakarsın rekabetin bana çok iyi gaz verir hedefime daha iyi ulaşırım

Oyyyy yerim seni de havanı daNe iyi ettin de geldin kız,ne iyi ettim de gel anam gel tanışalım dedim sana
Sen nasıl tatlı böyle yumuş yumuş bişeysin .tatlılığın baki kalacak ama yumuş yumuşluğun gidip daşşş gibi kaslı bi bi çiğdem olacaksın.
Sen kendine inanıyorsun ya gerisi tıkır tukır hallolacak

ayy evet kuzum ya sen dedın ılk gel gel dıe he suan yumoşum omo reklamındakı kendıme ınanıyorum sızede ınanıyorum

ayy evet kuzum ya sen dedın ılk gel gel dıe he suan yumoşum omo reklamındakı kendıme ınanıyorum sızede ınanıyorum
Daha oğluşun doğum gününü kutlatacağız.Haktan’ nın fit annesi zayıflama sırlarını paylaşıyor diye röportaj yapacağız kız seninle

anacım sen boylu poslusun maşallah ben 1.55 olunca az bi kiloda şişiyorum hemen.evlendiğimde 52ydim, üniversitede 45 desem son sınıfa kadarkpss ile Abur cubura bi başladım sonrada evlilik pasta börek derken çoluktu çocuktu bi baktım bu kilodayımtamam canım didişelim de verelim şu kiloları

Evet canım,boyum biraz uzun ve klasik tombiş yalanı gibi olacak ama kemiklerim de iri birazAma geçen yıl popo kemiklerim çok daha iriydi kemik erimesi geçirdim zahar
Canım önemli olan başlamak ve gerçekten istemek.Sağlıklı besinlerle sütünü azaltmadan emzirme kozunu kullanarak çok iyi kilolar verirsin.

esperenzaa eger musaitsen su spor listesini hallette kapismaya baslayalim
Tamam canım birazdan yaparım
Geçen haftanın sonuçlarını da akşam açıklarım.
O zaman bugünkü sporları önümüzdeki kapışmaya dahil edeyim.Geçen hafta biraz ısınma turu gibi olsun.
Sağlık sorunu yaratabilecek sanırım tek medgic26 var ve @yolcukardelen de çok yeni anne olduğu için spor listesine almıyırum.
Var mı itirazı olan

Huzurvermeyolunda tatlım izinlisin ama spor yarışmasına dahil misin canım?

Ngy yi unutma cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…