Hahaha
Benim de 3 gün yatılı misafiri var. Yani gireyim ama pek bi iddialı olamam.bu hafta da alıştırma haftası gibi pek bi hesaplayamamistim ben zaten.Tamam canım birazdan yaparım
Geçen haftanın sonuçlarını da akşam açıklarım.
O zaman bugünkü sporları önümüzdeki kapışmaya dahil edeyim.Geçen hafta biraz ısınma turu gibi olsun.
Sağlık sorunu yaratabilecek sanırım tekmedgic26 var ve @yolcukardelen de çok yeni anne olduğu için spor listesine almıyırum.
Var mı itirazı olan
@Huzurvermeyolunda tatlım izinlisin ama spor yarışmasına dahil misin canım?
Bizde seni çok seviyoruz da sensiz bir 6.takım düşünemiyorumKızlar sizi cok seviyorum ya allah hepinizden bu siteyi kuranlardan yönetenlerden emegi gecenlerden katkı saglayanlardan herkesten razı olsun enn icten tesekkürler herkese
Tamamdır esperenzam ben zaten devralmayı düşünüyordum pazar gününden sonra koskoca 1 ay boşum
Canım adım sayar kullan,attığın adımlar spor puanı olarak sayılıyor.Ev işlerinin de puanı az olsa da biraz puanı var.Benim de 3 gün yatılı misafiri var. Yani gireyim ama pek bi iddialı olamam.bu hafta da alıştırma haftası gibi pek bi hesaplayamamistim ben zaten.
Esrammm canımmm kuzum bu bir ayı lütfen iyi değerlendir.Kızıyorum sana artıkTamamdır esperenzam ben zaten devralmayı düşünüyordum pazar gününden sonra koskoca 1 ay boşum
Mutfağı yapan adam demis ki daha 25 günlük işi varEsrammm canımmm kuzum bu bir ayı lütfen iyi değerlendir.Kızıyorum sana artık
ayyy anacım heyecan yaptım kızDaha oğluşun doğum gününü kutlatacağız.Haktan’ nın fit annesi zayıflama sırlarını paylaşıyor diye röportaj yapacağız kız seninle
kuzum ben yarısa katılamam ama hergun 3 mıl yapmaya devam edıyorum zamanla yanına başka seyler de eklıycem bırdaha yamulmak ıstemıuorımTamam canım birazdan yaparım
Geçen haftanın sonuçlarını da akşam açıklarım.
O zaman bugünkü sporları önümüzdeki kapışmaya dahil edeyim.Geçen hafta biraz ısınma turu gibi olsun.
Sağlık sorunu yaratabilecek sanırım tekmedgic26 var ve @yolcukardelen de çok yeni anne olduğu için spor listesine almıyırum.
Var mı itirazı olan
@Huzurvermeyolunda tatlım izinlisin ama spor yarışmasına dahil misin canım?
Sen istesen de almam canım .kuzum ben yarısa katılamam ama hergun 3 mıl yapmaya devam edıyorum zamanla yanına başka seyler de eklıycem bırdaha yamulmak ıstemıuorım
Hadi canım inşallah.Mutfağı yapan adam demis ki daha 25 günlük işi varyani 25 gün daha disardan yemek gerekiyor ama ben napcam artık akşam eve değil spor salonuna gideceğim böylece gidip yemek yememe gerek kalmaz. Kısa sürede şu 7lerden kurtulmak istiyorum
sarı cadı dıyom ben onaSen istesen de almam canım .
3 mil ve günlük attığın adımlar sana şimdilik yeter kuzum.Vücut ağırlığın azalsın o zaman belini ve bacağını zorlamayacak sporlar yaparsın.en güzeli yüzme olur tabi.
Şimdilik Leslie abla ile walk walk walk
O sarı cadı 57-58 yaşında 3 çocuk annesi biliyon musarı cadı dıyom ben onaafter gader after gader hahahah boylemı yazılıoo kız bu hahaha
Cınımmm geçen hafta yatışla geçti, bu hafta kork benden
Cınımmm geçen hafta yatışla geçti, bu hafta kork benden
aman olsun yaaa yapıyorum sukur yetısıyorumO sarı cadı 57-58 yaşında 3 çocuk annesi biliyon mu
Leslie cadı değil kız, sen bir de Jillian var onu görsen cadı ne demekmiş anlarsın
Jillian adamın ağzına ediyor bir de nemrutt ki sorma.Ama taşş gibi o ayrı mesele
-Spoiler içerir-
Sen geçen hafta hastalık ve yatışa rağmen rakibini geçtin kuzumGerçi rakibin de hastalıkla uğraştı ama galip gelen sen olmuştun
Sonuçları akşama doğru açıklayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?