Yok kız ne alışması başım ağrıyor.Zorla geldim sporaİyiyim canım ben spor yapıyorum sen nasılsın alıstınmı iş temposuna kac gundur ahesteydin
Vallahi yapmak zorundayiz kuzum biz 0 dan yaptik herseyi dunyanin borcunu odedik 1 tl vermediler bize ama simdi hizurluyum mutluyum eşimi seviyorum daha ne yaa en guzel yillarim onlar yüzünden berbat edemem kocamida kendime döndürdum oh misssİşte çok akıllı bi kadın. Bravo kız sana.. keşke herkes böyle yapabilse. Evlilikler hep sorunlarla dolu
Baş ağrısı da fena yageçmiş olsun canım. Migrenin yoktur inşallah.
Eksilmen de şahane
Geçmiş olsun kuzum, migren değildir inşallah .300gr da çok iyi
Aaa sende çok hızlı çıktın daha yeni başlamıştınŞu cumayi atlatayim sonra izne ayrilicam, izinde alistiririm olmazsa
Iyiyim kuzucum döndüm valla bakalım yapabilirim inşallah sen napıyosun canımın içi
Ben listeye girerken söylemiştim, gruba gir sonra izne çıkarsın demişlerdi canım. Memlekete gidicem de iki hafta dikkat edemeyebilirim diyeAaa sende çok hızlı çıktın daha yeni başlamıştın
Iyiyim kuzucum döndüm valla bakalım yapabilirim inşallah sen napıyosun canımın içi
Aaa doğru şimdi hatırladımBen listeye girerken söylemiştim, gruba gir sonra izne çıkarsın demişlerdi canım. Memlekete gidicem de iki hafta dikkat edemeyebilirim diye
Zaman bi bana geçmiyo :)Çok sevindim inşallah senin için çok kolay olur ve güzel sonuçlar alirsin kuzum
Evdeyim canım bahar temizliği yapıyorum biyandan çocuklar ödev vs öyle hayat gidiyo işte.
Ohh huzur ne güzel sevdiklerin yanında mis gibi mangal da var. Senin adına çok sevindim valla annenle kardeşin yanında eminim çok iyi gelmiştirNasılsınız sevgili arkadaslarım ailem burada oldugu icin gşremiyorum cok faZla hersey yolundadır umarım
fattylamb94 Esracım nasılsın bugun nasıl geciyor sık sık buralarda oluyorsundur zaten birlikte olunca bugunler daha rahat atlatılır bu arada 2500 ip atladım devamını getiricem aksama mangal partisi var gşdene kadar hophop hoplarım
@esperanzaa cıgım simdi senn börek cezanı da zıplayıvercemsen nasılsın ne yapoyorsunuz oglusla 23 nisan yorgunlugunu attınız mı
@Rzgrece elifcim kolay gelsin misafir hazırlıgında iyice ypruldun ama hem ramazan hazırlıgı da sayıldı sana boylece. Ailevi sıkıntında hallolur inş sıkma canını sıkıntına karsı olan bakısını kucult soyleki ya derdin evinin icşnde olsaydı esinlenolsaydı gidecek yerşn yok kacacak yerşn yok
Zaman bi bana geçmiyo :)
Şu 1.5 yıl çabuk geçsin kardeşim sağ salim gelsin evleneyim sonra zaman dursunOyy kuzum benim. Bazen hayat çabuk gecsin istersin bazende yavaş hayattan anlamak için
Şu 1.5 yıl çabuk geçsin kardeşim sağ salim gelsin evleneyim sonra zaman dursunsana da şimdi dursun ne güzel çocukların yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?