Para veren herkes okuz kuzum malesef patronlar oyle bosver 3maymunu ogrenmeye bak yoksa ne isin olursa olsun yaranamazsinda mutlu da olamazsib bakma s3n bana ben cok cazgirimdir gig dedirtmem ben kendime ama isimide iyi yaparim laf diyemezler ben hirlarim hahaha
Afiyet olsun canim benim... cuma iyi bir rakam bekliyorum bak sonra bozusmayalimhehehe yemekleri z.yagi ilemi yapion
Oldugu kadar kuzum ya sen suan stres den uzak durman lazim pozitif olman lazim bebis icin moral ccooook ama coooook önemliBende işimi iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü burası iyi iş yapmayanı tutacak bir yer değil..Ama memnun edemiyosun hep bir eleştiri
Belim iyi canim
Oldugu kadar kuzum ya sen suan stres den uzak durman lazim pozitif olman lazim bebis icin moral ccooook ama coooook önemli
Rakibin yok diye sporu bırakma yapabiliyorsan yap bence kendin içinfattylamb94 dün unuttum galiba sporumu, hatırlamıyorum.
2500 adım attım sadece dün. Spora biraz ara vereceğim. Rakibim yok zaten, böyle kalsın biraz sorun olmazsa.
Neden ki ? Problemlerjn mi var canimStres eşittir ben ...Aslında kendimi hiç özgür hissetmiyorum
Hayirdir canım nolduKanguru_ inşallah önemli bişey yoktur üzme kendini
Tırstım bak şimdiİnşallah canım
Hahaha gelin bizden maşalı çıkarsa mecbur suyuna gitcez
İlk hedefim 60 sonra 55 ama 52ye çekmeyi düşünüyorumSenin hedef kilon kaç benim 55
telefonla yönetir derkenYok kuzum aman allah korusunhiccc lazim degil telefonla yonetir bizi ogluna gidince unutur benim kocisi ondan hahaha degisik bi tip
Canım artı getirince korktum, cumadan bu yana iki gün 2700 küsur puan yapınca +700 gördüm,Rakibin yok diye sporu bırakma yapabiliyorsan yap bence kendin için
Ama o sporun ilk günleri olabilen bişey. Önemli olan devamını getirmektiCanım artı getirince korktum, cumadan bu yana iki gün 2700 küsur puan yapınca +700 gördüm,Kanguru_ beni kesecek
telefonla yönetir derkenözelse cevaplama canım
Hep oğlunda kalsın o zaman
İşte çok akıllı bi kadın. Bravo kız sana.. keşke herkes böyle yapabilse. Evlilikler hep sorunlarla doluHep hasta hep sorunlari var ben cok batarim beni sikayet eder ben 4 yili bitirdim onlarin yüzünden kocamla birbirimizi yedik.. sozlencdgim aksam boyle olcaksa kalsin dedi evlendim yine soddetli kavga ettik onlarin yüzünden annemi aradi bastan olmayacaktı ayrilsinlar dedi hoc istemedi beni... sonra dedimki Çiğdem sen salaksin onlarin yüzünden neden kavga ediuorsun esinle... esim cok iyidir o kadar yardimci olurli gig demez sorun cikarmaz ben onlarin yzunden kavga edip duruyordum... şimdi kocama yapıştım vatos gibi.. onlar yok gibi yasiyorum hic yuzde vermiyorum barindirmiyorum... oda telefonda vir vir yiyo kocami yiyo oda bikti... anladi ama problem yapan annesi oldugunu... oyle cozum buldum kuzum
Yokluğun baya belli canım. Yarın bekliyoruz. Senin bu misafirler geçen gittiğin genç çift mi? Neler yaptın yemek olarak?Belim iyi canim
Yemekler tamam masayida hazirladim bitek pilav kaldi onuda 6 gibi yapcam. Cok yoruldum. Bide ailevi bi konu var ona canim cok skldi morelim bozuk halde misafir agirlicam
İyiyim canım ben spor yapıyorum sen nasılsın alıstınmı iş temposuna kac gundur ahesteydinİyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
Şu cumayi atlatayim sonra izne ayrilicam, izinde alistiririm olmazsaAma o sporun ilk günleri olabilen bişey. Önemli olan devamını getirmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?