Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende işimi iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü burası iyi iş yapmayanı tutacak bir yer değil..Ama memnun edemiyosun hep bir eleştiri

Bende işimi iyi yaptığımı düşünüyorum çünkü burası iyi iş yapmayanı tutacak bir yer değil..Ama memnun edemiyosun hep bir eleştiri
Oldugu kadar kuzum ya sen suan stres den uzak durman lazim pozitif olman lazim bebis icin moral ccooook ama coooook önemli

İnşallah canım
Hahaha gelin bizden maşalı çıkarsa mecbur suyuna gitcez
Tırstım bak şimdi
Senin hedef kilon kaç benim 55
İlk hedefim 60 sonra 55 ama 52ye çekmeyi düşünüyorum
Yok kuzum aman allah korusun hiccc lazim degil telefonla yonetir bizi ogluna gidince unutur benim kocisi ondan hahaha degisik bi tip
telefonla yönetir derkenözelse cevaplama canım
Hep oğlunda kalsın o zaman

telefonla yönetir derkenözelse cevaplama canım
Hep oğlunda kalsın o zaman

Hep hasta hep sorunlari var ben cok batarim beni sikayet eder ben 4 yili bitirdim onlarin yüzünden kocamla birbirimizi yedik.. sozlencdgim aksam boyle olcaksa kalsin dedi evlendim yine soddetli kavga ettik onlarin yüzünden annemi aradi bastan olmayacaktı ayrilsinlar dedi hoc istemedi beni... sonra dedimki Çiğdem sen salaksin onlarin yüzünden neden kavga ediuorsun esinle... esim cok iyidir o kadar yardimci olurli gig demez sorun cikarmaz ben onlarin yzunden kavga edip duruyordum... şimdi kocama yapıştım vatos gibi.. onlar yok gibi yasiyorum hic yuzde vermiyorum barindirmiyorum... oda telefonda vir vir yiyo kocami yiyo oda bikti... anladi ama problem yapan annesi oldugunu... oyle cozum buldum kuzum

İşte çok akıllı bi kadın. Bravo kız sana.. keşke herkes böyle yapabilse. Evlilikler hep sorunlarla dolu

Belim iyi canim
Yemekler tamam masayida hazirladim bitek pilav kaldi onuda 6 gibi yapcam. Cok yoruldum. Bide ailevi bi konu var ona canim cok skldi morelim bozuk halde misafir agirlicam
Yokluğun baya belli canım. Yarın bekliyoruz. Senin bu misafirler geçen gittiğin genç çift mi? Neler yaptın yemek olarak?

Nasılsınız sevgili arkadaslarım ailem burada oldugu icin gşremiyorum cok faZla hersey yolundadır umarım
fattylamb94 Esracım nasılsın bugun nasıl geciyor sık sık buralarda oluyorsundur zaten birlikte olunca bugunler daha rahat atlatılır bu arada 2500 ip atladım devamını getiricem aksama mangal partisi var gşdene kadar hophop hoplarım
esperanzaa cıgım simdi senn börek cezanı da zıplayıvercem sen nasılsın ne yapoyorsunuz oglusla 23 nisan yorgunlugunu attınız mı

Kanguru_ elifcim kolay gelsin misafir hazırlıgında iyice ypruldun ama hem ramazan hazırlıgı da sayıldı sana boylece. Ailevi sıkıntında hallolur inş sıkma canını sıkıntına karsı olan bakısını kucult soyleki ya derdin evinin icşnde olsaydı esinlenolsaydı gidecek yerşn yok kacacak yerşn yok

esperenzaa cezamı cektim canım ama bugun de kahvaltıda yaz helvası yedim birkac catal onun icinde bi 1000 ceza verirsin diye atlicam ip ekstra fazla yazarsan haber ber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…