Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 yaşını iki ay önce doldurdu canım
Bu cuma yeni listeyi hazırlarım.
maşallah kuzuma, rabbim hayırlı evlat etsin, sağlık sıhhat mutlu ömür nasip etsin
Havalar ısındı yarışı kızıştırmak lazımHatta spor grubu gibi grup ya yapabilirsin ikililerin yanında gruplar da yarışır oranlarla

Canım sorsan beni çok seviyorlar ama durmadan kırıyorlar senin yapacağın iş bu kadar olur bi işi beceremiyosun vs vs sürekli beğenmeme azar ama anlık gelip geçiyorlar ama ben yoruldum yıllardır. Sağlık sorunum yok ama stresim tavan

Kolay gelsin canımm küçük bebek ve oyun çocuğu bir arada olunca uykusuzluk kaçınılmaz oluyor.
Annem bi hafta daha Burda sonra izmire dönecek ben Konya’da kalıcıimmm asıl uykusuzluk o zaman başlayacak bana.sabahları çocuklar annemin yanına geçiyor ben 10’a 11’e kadar uyuyorum da sağ olsun eşim de yardım ediyor, bi şekilde olacak bakalım

Evet canım aynıyız hakikaten

Annem Konyaya geziye gitti çok beğenmişti canım

Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 adet kuru incir

Öğlen
5 6 kaşık kıymalı soğan
2 kase naneli cacık

Ara
1 adet kuru incir

Akşam
1 tabak kapuska etli

Su 2 litre olmuştur sporda akşama yapıcam yapabilirsem gezmeye gidicem de esperenzaa medgic26

İşyerinde ki sıkıntılar canım bazen çok bunalıyorum
Para veren herkes okuz kuzum malesef patronlar oyle bosver 3maymunu ogrenmeye bak yoksa ne isin olursa olsun yaranamazsinda mutlu da olamazsib bakma s3n bana ben cok cazgirimdir gig dedirtmem ben kendime ama isimide iyi yaparim laf diyemezler ben hirlarim hahaha

Afiyet olsun canim benim... cuma iyi bir rakam bekliyorum bak sonra bozusmayalim hehehe yemekleri z.yagi ilemi yapion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…