- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
maşallah kuzuma, rabbim hayırlı evlat etsin, sağlık sıhhat mutlu ömür nasip etsin3 yaşını iki ay önce doldurdu canım
Bu cuma yeni listeyi hazırlarım.
İş yerindeki sıkıntılar sağlık sorunlarına sebep olmadıkça işi bırakma, ama çekilmez hale geldiği noktada senin sağlığından önemli olamayacağı için bırak bence.yada şimdiden ufak ufak iş bakmaya başlasan?
Önce kilo işini halledip moralini yüksek tutarsan çocuk olur inşallah.
Annem bi hafta daha Burda sonra izmire dönecek ben Konya’da kalıcıimmm asıl uykusuzluk o zaman başlayacak bana.sabahları çocuklar annemin yanına geçiyor ben 10’a 11’e kadar uyuyorum daKolay gelsin canımmküçük bebek ve oyun çocuğu bir arada olunca uykusuzluk kaçınılmaz oluyor.
Evet az didişelim yahu
Yok yok ben anladım tırstın sen biraz64.8 canım sen de bu aralıktaydın galiba de mi
Anammm cevaba gellllkaç yaşında senin kuzu
SiZle mi yaşıyordu yoksa
Canım iki ucu çoklu denklem desenedün ben de çok darlanmıştım KK da olumlamalar a denk geldim, bi baksana
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dusunce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/page-7
yazıktır de mi ne süründürecezz kökten çözüm
Kolay gelsin canımDışarıda biraz işlerim var
Görüşürüzz
Annem bi hafta daha Burda sonra izmire dönecek ben Konya’da kalıcıimmm asıl uykusuzluk o zaman başlayacak bana.sabahları çocuklar annemin yanına geçiyor ben 10’a 11’e kadar uyuyorum dasağ olsun eşim de yardım ediyor, bi şekilde olacak bakalım
boyun kaç canım? Bi de linke bakabildin mi?Evet canım aynıyız hakikaten
Bu dönemde daha da güzel, her taraf lalelerle bezenmiş durumda.topikçe toplanın gelin de gezelim hadiAnnem Konyaya geziye gitti çok beğenmişti canım
boyun kaç canım? Bi de linke bakabildin mi?
Çok uzun zaten ben dünden beri fırsat buldukça bakıyorum 7.sayfadayımBaktım canım da okuyamadım tamamını boy 1,60 senin
Çok uzun zaten ben dünden beri fırsat buldukça bakıyorum 7.sayfadayımekran görüntüsü aldım bana hitap eden kısımlardan, bi deftere not edeceğim 1.55 im ben de Selvi gibi
Yapacak birsey yok kralsin deriz hehehehİnşallah canım
Hahaha gelin bizden maşalı çıkarsa mecbur suyuna gitcez
Yok kuzum aman allah korusunSiZle mi yaşıyordu yoksa
Para veren herkes okuz kuzum malesef patronlar oyle bosver 3maymunu ogrenmeye bak yoksa ne isin olursa olsun yaranamazsinda mutlu da olamazsib bakma s3n bana ben cok cazgirimdir gig dedirtmem ben kendime ama isimide iyi yaparim laf diyemezler ben hirlarim hahahaİşyerinde ki sıkıntılar canım bazen çok bunalıyorum
Afiyet olsun canim benim... cuma iyi bir rakam bekliyorum bak sonra bozusmayalimSabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
şekersiz çay
1 adet kuru incir
Öğlen
5 6 kaşık kıymalı soğan
2 kase naneli cacık
Ara
1 adet kuru incir
Akşam
1 tabak kapuska etli
Su 2 litre olmuştur sporda akşama yapıcam yapabilirsem gezmeye gidicem deesperenzaa medgic26
Muckkk byee byeeeDışarıda biraz işlerim var
Görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?