- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Hu huuu komşular
Hoşgelmişsin gözümün nuruBen geldim cocuklari dışarı çıkardım yeni eve girdim birazdan sporumuda yaparım umarım sizlerdede herşey yolundadır
esperenzaa kuzum canum napaysin ne edeysin
datlum kıymatlım,kaçamağına cezasını kesen bir denecik huzurum ayyy lavv yu beybiNasılsınız sevgili arkadaslarım ailem burada oldugu icin gşremiyorum cok faZla hersey yolundadır umarım
fattylamb94 Esracım nasılsın bugun nasıl geciyor sık sık buralarda oluyorsundur zaten birlikte olunca bugunler daha rahat atlatılır bu arada 2500 ip atladım devamını getiricem aksama mangal partisi var gşdene kadar hophop hoplarım
@esperanzaa cıgım simdi senn börek cezanı da zıplayıvercemsen nasılsın ne yapoyorsunuz oglusla 23 nisan yorgunlugunu attınız mı
Kanguru_ elifcim kolay gelsin misafir hazırlıgında iyice ypruldun ama hem ramazan hazırlıgı da sayıldı sana boylece. Ailevi sıkıntında hallolur inş sıkma canını sıkıntına karsı olan bakısını kucult soyleki ya derdin evinin icşnde olsaydı esinlenolsaydı gidecek yerşn yok kacacak yerşn yok
Hoş buldum canımmVay vay vay efenim kimler gelmiş hoş gelmiş
Afiyet olsun canımmBugün ki menüm
Sabah (8.10)
1 haşlanmış yumurta
Örgü Peynir
3 zeytin
Öğle (12.30)
7 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam (17.10)
1 kase ezogelin çorba
5 badem
1 dlm kızartılmış ekmek
2.Akşam (18.55)
3 yk salata
1 kk örgü peynir
Ara (21.35)
1/2 sb kefir
Sıvılar : 2,5 lt su daha da içerim,1 fincan y.çay,1 sade türk kahvesi
esperenzaa , Kanguru_ ve @Huzurvermeyolunda
Spor yapmaya iyice alışıyorsun canımSporlarım
22.04.2018
17.000 adım =255 puan
23.04.2018
7.000 adım = 105 puan
24.04.2018
20 dakika koşu bandı = 80 puan
10 dakika kondisyon bisikleti = 30 puan
7 dakika uzay yürüyüşü= 28 puan
Aletli hareketler 100 adet =60 puan
9.000 adım = 135 puan
Toplam = 333 puan
fattylamb94 canım 3 günlük yaptığım sporlar
@Huzurvermeyolunda
Evet canım kollar sıkıntılı biraz.Ama nefesim açıldıAfiyet olsun canımm
Spor yapmaya iyice alışıyorsun canım
Ağrı sızu azalmıştır tahminimce
Canımm menüne bayıldımMenüm
06.00
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı
1 bardak ılık limon su
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim süzme peynir
1 dal maydanoz
1 t.kaşığı zeytinyağlı kurutulmuş domates
1 salatalık
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
6 7 y.kaşığı semiz otu yemeği
3 kaşık yoğurt
18.00
1 muz
19.30
1 parça ızgara tavuk
1 parça antrikot
1 kase cacık
Bol salata
Su 1.5 lt daha içerim. Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş.esperenzaa
Ayy teşekkür ederim esperenzam sen beğendiysen güzeldir menüm :)Canımm menüne bayıldımafiyet sağlık sıhhat ve kas olsun:)
Sporun da var ,çok çok iyi.
Yok yok ben ders almalıyım senden cancağızım , akıllı kadınsın maşallahHep hasta hep sorunlari var ben cok batarim beni sikayet eder ben 4 yili bitirdim onlarin yüzünden kocamla birbirimizi yedik.. sozlencdgim aksam boyle olcaksa kalsin dedi evlendim yine soddetli kavga ettik onlarin yüzünden annemi aradi bastan olmayacaktı ayrilsinlar dedi hoc istemedi beni... sonra dedimki Çiğdem sen salaksin onlarin yüzünden neden kavga ediuorsun esinle... esim cok iyidir o kadar yardimci olurli gig demez sorun cikarmaz ben onlarin yzunden kavga edip duruyordum... şimdi kocama yapıştım vatos gibi.. onlar yok gibi yasiyorum hic yuzde vermiyorum barindirmiyorum... oda telefonda vir vir yiyo kocami yiyo oda bikti... anladi ama problem yapan annesi oldugunu... oyle cozum buldum kuzum
İyi akşamlar canım iyiyiz, sen nasılsın, nerelerdesin?İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
İlaç almadan geçiyor mu? Bi de tekrarlıyor mu sürekli? Tetikleyen bir şeyler var mı?Teşekkürederim canımmBilmiyorumki migrenmi snuzitmi anlamadım
Teşekkür ederim canımm benim ne olduğu hakkında hiç bi fikrim yok ama çok şiddetli ağrı oluyo
çörek otu yağının faydasını gördün mü canım? Nette bi sürü bi şey yazıyor amaMenüm
06.00
1 bardak ılık limon su
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim süzme peynir
1 dal maydanoz
1 salatalık
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
18.00
1 muz
19.30
1 parça ızgara tavuk
1 parça antrikot
1 kase cacık
Bol salata
Menün çok güzel afiyey olsun Allah kabul etsinGece 03:30
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir 4 zeytin
Salata yoğurt
1 çatal bal tereyağ doğal
1 dlm ekmek
1 ceviz
Akşam 19:45
Salata
Patlıcan salatası
Yoğurtlu ıspanak yemeği
20:30
10 fıstık
Su anca 1 lt olur. Çok içemiyorum
Spor yok biraz gezdik eşimle sadece
Daha yeni içmeye başladım ama daha önce içip faydasını gördüm. Malum diyette sağlıklı yağlar çok önemliYok yok ben ders almalıyım senden cancağızım , akıllı kadınsın maşallah
İyi akşamlar canım iyiyiz, sen nasılsın, nerelerdesin?
İlaç almadan geçiyor mu? Bi de tekrarlıyor mu sürekli? Tetikleyen bir şeyler var mı?
çörek otu yağının faydasını gördün mü canım? Nette bi sürü bi şey yazıyor amabilemedim ben
@kolera88 canım allah kabul etsin, afiyet olsun
Onemli bisey canim. Resmen iftira atti bana esimin kuzeni. Alakambile olmayan bi konuda. Allhatan ki esim gercegi biliyo arayip haddini bildirdi kp flnda aramis. Basimi agritti dun geceden beri kizla bialakam yok nasil beni buldu anlamadimKanguru_ inşallah önemli bişey yoktur üzme kendini
yukarda ablattim canimHayirdir canım noldu
Evet cnm onlar. Bide baska bi cift daha arkadas vardi. Mercimek corbasi izmir kofte pilav yogurtlu semiz otu salata dolma barbunya. Kadayiflu muhallebi kutabiye kuruyemis :)Yokluğun baya belli canım. Yarın bekliyoruz. Senin bu misafirler geçen gittiğin genç çift mi? Neler yaptın yemek olarak?
aynen oyle cnm. Cok sukurki esim arkamdaNasılsınız sevgili arkadaslarım ailem burada oldugu icin gşremiyorum cok faZla hersey yolundadır umarım
fattylamb94 Esracım nasılsın bugun nasıl geciyor sık sık buralarda oluyorsundur zaten birlikte olunca bugunler daha rahat atlatılır bu arada 2500 ip atladım devamını getiricem aksama mangal partisi var gşdene kadar hophop hoplarım
@esperanzaa cıgım simdi senn börek cezanı da zıplayıvercemsen nasılsın ne yapoyorsunuz oglusla 23 nisan yorgunlugunu attınız mı
Kanguru_ elifcim kolay gelsin misafir hazırlıgında iyice ypruldun ama hem ramazan hazırlıgı da sayıldı sana boylece. Ailevi sıkıntında hallolur inş sıkma canını sıkıntına karsı olan bakısını kucult soyleki ya derdin evinin icşnde olsaydı esinlenolsaydı gidecek yerşn yok kacacak yerşn yok
Halletmene sevindim cok değişik insanlarla muhatap olup duruyoriz yaa degisik bir dunyadayiz malesefyukarda ablattim canim
cok iyi bir karar tebrik ederimBenim diyet gitti yineresmen moral bozukluguyla nebulduysam yedim regl olamadim bide of of.olmuyo ben yapamiyorum. Hayatimin geri kalanini sisman olarak gecircem
Afiyet olsunesracimMenüm
06.00
1 bardak ılık limon su
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim süzme peynir
1 dal maydanoz
1 salatalık
12.30
1 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
18.00
1 muz
19.30
1 parça ızgara tavuk
1 parça antrikot
1 kase cacık
Bol salata
Aaa inanmıyorum ya en kötü şey iftiraya uğramak savunmasız kalmakOnemli bisey canim. Resmen iftira atti bana esimin kuzeni. Alakambile olmayan bi konuda. Allhatan ki esim gercegi biliyo arayip haddini bildirdi kp flnda aramis. Basimi agritti dun geceden beri kizla bialakam yok nasil beni buldu anlamadim
yukarda ablattim canim
Evet cnm onlar. Bide baska bi cift daha arkadas vardi. Mercimek corbasi izmir kofte pilav yogurtlu semiz otu salata dolma barbunya. Kadayiflu muhallebi kutabiye kuruyemis :)
aynen oyle cnm. Cok sukurki esim arkamda
Olmayan ne? Arada sırada tökezliyoruz diye bırakmak mı gerekiyor.Benim diyet gitti yineresmen moral bozukluguyla nebulduysam yedim regl olamadim bide of of.olmuyo ben yapamiyorum. Hayatimin geri kalanini sisman olarak gecircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?