Evet Evet 3 gün geçti çok fenayim.bu arada Biz spor rakibiydik. Ama ben bu hafta hiç bişey yapamadım. Seni şimdiden tebrik ederim canım.
Aa sökülemiyorsan tarçın sakın kullanma. Doğal adet geciktirici falan diyolar ya tarçına. Dereotu soğan vs o tür şeyler tüketmeye çalışSökülemiyorum canım anlamadım gitti bendeZaten detoks suyu yaptım tarçınlı limonlu
Ayy benide alın kulube ya benimde geciktiRegl olamayanlar kulübü kuralım mı. Berbat sistim sağa sola catasim var.
120.50 ile basladim kk ya geldigimde 112 dim suan 107 canim illaki gidecekler rabbim yardimcimiz olsun
Eşin yerleşti mi usta birliğine
İstanbul’un birçok yerinde balık yemiş biri olarak,tuzlada hiç yemediğimi farkettim ki ben balık delisiyimdir.Her hafta en az birkez evde yada dışarda yeriz.En sevdiklerim de kumkapı, samatya, anadolu kavağı.
İstanbul güzel ama yorucu bir şehir.
Ankaraya da çok gelmişliğim vardır ama tipik istanbul sever olarak ankarayı sevemedim.Ayazı bile sevmemem için yetti
canım benim sen artık listedesingirdin mum gibi erimeden çıkamazsın kuzum
Allah korusun canım.çocuklar siz hepiniz iyisiniz değil mi?
Canım çok geçmiş olsun.99 depremini istanbulda yaşamış biri olarak korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Harika bir eksilme canım.Tebrikler
Aminnnmm insallah canimmmAmin canım amiiin allah yardımcımız olsun az kalmışş iki hanelilere ha gayrett canııım :)
Herkes kendi adet zamanjni bilmiuor ki denl gelmistirGrupca adet olamamamiz çok ilginç geldi bana.
Hoşgeldin 1.sayfayi oku canimMerhaba herşeye herkese zaman ayırıp bir kendini es geçenlerden olduğumu tartıyla yüzleştiğimde anladım. 3 kilo verip 5 kilo almaktan gına geldi ARTIK... Tek başıma olmuyor. yaş 35, boy 1.60, kilo84... Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Merhaba herşeye herkese zaman ayırıp bir kendini es geçenlerden olduğumu tartıyla yüzleştiğimde anladım. 3 kilo verip 5 kilo almaktan gına geldi ARTIK... Tek başıma olmuyor. yaş 35, boy 1.60, kilo84... Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Tabiki alırız hoşgeldin. Herşeyin başı azim ve motivasyon. Sen istedikten sonra olur, verirsin.Merhaba herşeye herkese zaman ayırıp bir kendini es geçenlerden olduğumu tartıyla yüzleştiğimde anladım. 3 kilo verip 5 kilo almaktan gına geldi ARTIK... Tek başıma olmuyor. yaş 35, boy 1.60, kilo84... Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Nasılsınız sevgili arkadaslar iyimisiniz ben yine görünüp kaybolmus gibi oluyorum kusura bakmayın c.tesiye kadar pek fazla giremiyorum dun yaptıgım sporları yazayım
4750 ip
50 kol
930 puan S smygncesperenzaa fattylamb94
Canım 400-500 atlayarak yapıyprum cpgu kez en az 250 atlayıp örnegin bir iş yapıyprum sonra bi 250 dha ogun eger ip atlamaya karar versiysem bu sekilde durup durup işlrimin arasında yaparımBu kadar ip nasıl atlanır ben niye 120 de kalıyorum yatek seferde mi yoksa durup durup mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?