Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlar ne cok adeti geciken varmis bende patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum. Asiri siskinlik var 2 gundur tartilmadim moralim bozulmasin diye fazla vekletmeden hepimizin ki gelsin de asabi ruh halinden bir an once kurtulalim

Kızlaar selamm nasılsınıızz?
Benim iş tempom biraz fazlalaştı, Allah yardımcım olsun
İyi ki bu hafta listeye girmemişim dedim kendi kendime eve iş götürmeye başladım (ki 4 senedir sadece 1 kere götürmüşlüğüm vardır.)

120.50 ile basladim kk ya geldigimde 112 dim suan 107 canim illaki gidecekler rabbim yardimcimiz olsun

Amin canım amiiin allah yardımcımız olsun az kalmışş iki hanelilere ha gayrett canııım :)

Eşin yerleşti mi usta birliğine

Şükür canım yerleşti rahatı da yerinde çok şükür, sende durumlar nasıııl

Teşekkürller kuzuumm

Merhaba herşeye herkese zaman ayırıp bir kendini es geçenlerden olduğumu tartıyla yüzleştiğimde anladım. 3 kilo verip 5 kilo almaktan gına geldi ARTIK... Tek başıma olmuyor. yaş 35, boy 1.60, kilo84... Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Hoşgeldin 1.sayfayi oku canim esperenzaa @Rzgrece misafir var

Aramıza hoş geldin bol eksilerin olsun canım

Tabiki alırız hoşgeldin. Herşeyin başı azim ve motivasyon. Sen istedikten sonra olur, verirsin.

Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın

Kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok acaba spor hareketlerinden kasık ağrır mı tarçın hakikaten geciktiriyormuş sade yada kahveli içicem sütümü en azından regl olup bitene kadar

Bu kadar ip nasıl atlanır ben niye 120 de kalıyorum ya tek seferde mi yoksa durup durup mu
Canım 400-500 atlayarak yapıyprum cpgu kez en az 250 atlayıp örnegin bir iş yapıyprum sonra bi 250 dha ogun eger ip atlamaya karar versiysem bu sekilde durup durup işlrimin arasında yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…