Ne oldu canım?Kızlar beni bugün yarın banlarlar haberiniz ola hakkınızı helal edin
Ay bi konuya cevap yazdım ama üyeyi alıntılayarak yazdığım için polemik kabul edebilirler. Tutamadım yine kendimiNe oldu canım?
Ay konu da konu olsa yani ne sacma henez gec yani onun sana yol vermeme gibi bi halimvarsa seni ezme burma hakkınmı doguyor ilginc cokKızlar beni bugün yarın banlarlar haberiniz ola hakkınızı helal edin
Yani zaten biraz düşünceli insan yol verir. Vermiyosada eziyorum ne ya. Ben anne olsam tam tersi çocuklarıma beklemeyi sabrı öğretirdim. Ilerde yol vermeyecek olanlarda böylelerin çocukları.Ay konu da konu olsa yani ne sacma henez gec yani onun sana yol vermeme gibi bi halimvarsa seni ezme burma hakkınmı doguyor ilginc cok
Belki gitmem kız ama mune toplu kıyım yaparsa ben kesin yolcuEsraaaaaa sıkı bas nereye gidion yaaahuu noldu???fattylamb94
Ne yaptin allah askina bi soyle merak ettimBelki gitmem kız ama mune toplu kıyım yaparsa ben kesin yolcu
Kızlar beni bugün yarın banlarlar haberiniz ola hakkınızı helal edin
Bir derdim varda insanları ezmeyi marifet sayan annelerin konusuna yorum yaptımNe yaptin allah askina bi soyle merak ettim
Hakaret yok bişey yok ama banlayabilirler pek güvemiyorumdaAnaaaa naptin giii, sende haklısın insan bazen tutamıyo kendini ama umarım banlanmazsin
Hakaret yok bişey yok ama banlayabilirler pek güvemiyorumda
Bence ters değil çok kibar konuştumKuzum illa hakaret olmasına gerek yok ters bi lafa mune affetmez vallahi ama bdv'de bazen öyle şeyler paylaşıyorlarki saç bacak yolasım geliyooo sinirlenmemek elde değil yahuuu
Bakayim metak ettimBir derdim varda insanları ezmeyi marifet sayan annelerin konusuna yorum yaptımson sayfalarına bakarsan görürsün yorumumu
Emin ol hepimiz aynı durumdayız öyle olmasak bu kilolara gelmezdik. Kilo verenlerde bizler gibi kendini tutamayıp, nefsine hakim olamayıp yemişler zamanında. Demek ki isteyen yapabiliyor. Sen de kilo verebilirsin onlar gibi hepimiz verebiliriz.Öncelikle hoşgördüm. İlk sayfayı okudum ve kabul ettim kızlar.Kendimi kısaca tanıtayım sizlere... Özel bir okulda öğretmenim. 2 çocuk annesiyim. Yüksek lisans yapmaya çalışıyorum. Hiç bir zaman çıtır bir hatun olmadım.Ama hafif etine dolgun cinsinden olduğum (60-65) söylenirdi. Üniversite -evlilik -farklı bir şehir-çocuk-iş-ev-annemin kaybı hepsi peşpeşe bikaç yıl içinde gerçekleşti. Tabi ben de 65 70 75... Yemek değilde duygularımı yiyorum sanki. Üzüldüğümde mutlu olduğumda.... Normalde hacıyatmaz gibiyim. Her darbede daha hızlı kalkarım. Ama konu yemek olunca bir süre istikrarlı devam ediyor sonra ansızın bi duygu değişiminde kendimi atıştırırken buluyorum.
Bence ters değil çok kibar konuştum
Hiç ters değil dimi bebişim çok akıllı uslu kızımKuzum benim ters laf söyledin demedim yani seni kast etmedim genel olarak söyledim. Yazını okudum gayet yerinde yazmışsın barmaklarina sağlık canımın icin
Bulamiyom ben yaaa nasil ulascam kuzuBence ters değil çok kibar konuştum
Dogru yerdesin kahve cekirdegi yapıcaz seni citi piti minicik çıtır olucaksinÖncelikle hoşgördüm. İlk sayfayı okudum ve kabul ettim kızlar.Kendimi kısaca tanıtayım sizlere... Özel bir okulda öğretmenim. 2 çocuk annesiyim. Yüksek lisans yapmaya çalışıyorum. Hiç bir zaman çıtır bir hatun olmadım.Ama hafif etine dolgun cinsinden olduğum (60-65) söylenirdi. Üniversite -evlilik -farklı bir şehir-çocuk-iş-ev-annemin kaybı hepsi peşpeşe bikaç yıl içinde gerçekleşti. Tabi ben de 65 70 75... Yemek değilde duygularımı yiyorum sanki. Üzüldüğümde mutlu olduğumda.... Normalde hacıyatmaz gibiyim. Her darbede daha hızlı kalkarım. Ama konu yemek olunca bir süre istikrarlı devam ediyor sonra ansızın bi duygu değişiminde kendimi atıştırırken buluyorum.
Hiç ters değil dimi bebişim çok akıllı uslu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?