Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay konu da konu olsa yani ne sacma henez gec yani onun sana yol vermeme gibi bi halimvarsa seni ezme burma hakkınmı doguyor ilginc cok
Yani zaten biraz düşünceli insan yol verir. Vermiyosada eziyorum ne ya. Ben anne olsam tam tersi çocuklarıma beklemeyi sabrı öğretirdim. Ilerde yol vermeyecek olanlarda böylelerin çocukları.

Öncelikle hoşgördüm. İlk sayfayı okudum ve kabul ettim kızlar.Kendimi kısaca tanıtayım sizlere... Özel bir okulda öğretmenim. 2 çocuk annesiyim. Yüksek lisans yapmaya çalışıyorum. Hiç bir zaman çıtır bir hatun olmadım.Ama hafif etine dolgun cinsinden olduğum (60-65) söylenirdi. Üniversite -evlilik -farklı bir şehir-çocuk-iş-ev-annemin kaybı hepsi peşpeşe bikaç yıl içinde gerçekleşti. Tabi ben de 65 70 75... Yemek değilde duygularımı yiyorum sanki. Üzüldüğümde mutlu olduğumda.... Normalde hacıyatmaz gibiyim. Her darbede daha hızlı kalkarım. Ama konu yemek olunca bir süre istikrarlı devam ediyor sonra ansızın bi duygu değişiminde kendimi atıştırırken buluyorum.

Emin ol hepimiz aynı durumdayız öyle olmasak bu kilolara gelmezdik. Kilo verenlerde bizler gibi kendini tutamayıp, nefsine hakim olamayıp yemişler zamanında. Demek ki isteyen yapabiliyor. Sen de kilo verebilirsin onlar gibi hepimiz verebiliriz.

Biz bu takımda aile gibi olduk artık birbirimizin her türlü derdine koşar olduk. Bizimle devam edersen güzel yol katederiz sıkma canını

Dogru yerdesin kahve cekirdegi yapıcaz seni citi piti minicik çıtır olucaksin biz3 guven kendine inan basarirsim hoşgeldin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…