Bir el atinda gireyim su bdv ye yaa catlamak uzereyim
Ben bu sitenin cahilo valla dur bakam ulasabilcem mi kuzumKuzum trend konularda ilk üçüncü sırada
Ben bu sitenin cahilo valla dur bakam ulasabilcem mi kuzum
ahsenim sagol kuşumBebeğim kknin üst sırasına bak götürürsün
ahsenim sagol kuşum
Bebek arabasi ezici muhabbeti yani.. aman esramm anlamamis yahuuu niye nefesini tuketion ki sen bosverfattylamb94
Afiyet olsun cidommm... bitki cayi ne iciyorsunArkadaşlar menüm
Kahvaltı
Yoğurt canım başka bir şey istemedi
Akşam
6 köfte
yeşillik
Yoğurtlu Kırmızı pancar
2800 su
600 bitki çayı
200 Nescafe
Hayir olsun kuzun ne için bu duaKızlar bu akşam için çok dua istiyorum.
Sağol kuzummmAfiyet olsun cidommm... bitki cayi ne iciyorsun
Çok iyi afiyet olsun canımSabah: 2 yumurta 8 zeyto peynir domates biber roka tere maydanoz 1 cay bardagi finduk badem 1 fincan sallama cay
Aksama kadar cay kahve soda
Aksam: ispanakli yumurta yoğurt
Yumurtlamam lazim organik yumurta pahali
3 lt su spor yokesperenzaa @Rzgrece öptüm kuslarim
Babamla sevgilim hakkında konuşacağız.Annem ön konuşmayı yapmış.Birazcık aksidir de kendisiHayir olsun kuzun ne için bu dua
Yahu bu form cay wc cikartirmi acaba kayisi yiyemiyorum cayi fayda edermikiSağol kuzummm
İki çeşit
Bi sabah aç karnına bi de gece yatarken şu elma, limon, zencefil, karabiber, tarçın içeren bitki çayı evde yapılan
Diğeri gece yataktarken doğadan kayısılı form çayı
Sagol canimmÇok iyi afiyet olsun canım
Oyyy oyyy sakinles bence kendini kurma stres yapma... duam seninle canimBabamla sevgilim hakkında konuşacağız.Annem ön konuşmayı yapmış.Birazcık aksidir de kendisi
Mideme ağrılar girdi ne diyorsun kuzum.Oyyy oyyy sakinles bence kendini kurma stres yapma... duam seninle canim
Eee sen simdi babamin karsisinda kem kum kalcan ama yapma oyle emin konuş zaten annenden tum detaylari almıştır rahat olMideme ağrılar girdi ne diyorsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?