Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlım taze ve güzel gelin nasıllar bugünnnn
SAĞOL FATUM İYİYİM CANIM SEN NASILSIN
Sadece televizyonmu :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
öyle fena kaş göz işaretleri yapma kız . biz sadece televizyon izliyoruz şuanda daha şey edemedik ben çok korkuyorum çünkü ....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi:
Şeniz Şeniz

eminim tv seyrederler :jeyyar: :jeyyar:
çok fanesınız
2 tane yasin var hangisi?? hahahahahah.. nedense kendimi öküz gibi hissettim hahahahahhahah..

ben yasin kara diye birini gördüm omuki acaba nuro ... kız özelden ismini yazda senide ekleyeyim facede

ammaaann korkacak ne var.. alıcaksınız kırmızı şarap güzel yemek eşliğinde mum ışığında sonrası aganigi.. :))

SımoŞŞŞ doĞru kıŞıyımı gÖrmÜŞÜm Şekerım enıŞtemız yasın karamı

ben kaçtım .. nazlım ne korkması kıs ... şimdiki aklım olaydı o yaşlarda ha hay ....lülülülülülü

ben kaçar yarın cuma fıstıklar hemde yarın bizim takımın günü tüm takımların hesapbını biz yapıcaz .aklınızda olsun nazlım müsaidmisin yarın . bende gelirim

ben kaçtım .. Nazlım ne korkması kıs ... şimdiki aklım olaydı o yaşlarda ha hay ....lülülülülülü

ben kaçar yarın cuma fıstıklar hemde yarın bizim takımın günü tüm takımların hesapbını biz yapıcaz .aklınızda olsun nazlım müsaidmisin yarın . Bende gelirim

aebenciğim evde internetim yok bende yazavcaktım takımlara saat 17:00 a kadar bildirim yapabilirmisiniz diye ...

fotolara baktım nazcım süper olmuşsunuz :lepi: ama belirtmeden geçemicem nişan pastanız iştahımı kabarttı :) çokk güzelmiş :)

Back
X