Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim aşk böcüküm sen nasılsın
diğer aşk böcükü nerde![]()
bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:
aman da aman maşallah nazar değmesin
benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demlerhemen de der ben aç değilim çay yeter :84:
günaydın..
öncelikle tüm eğitimcilerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorumgrip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun
![]()
günaydın..
selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorumgrip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun
![]()
canım benim dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlen . bizler iyiyiz canım .
günaydın fıstıkım geçmiş olsun ,bi tuttu mu bu grip geçmek bilmiyo malesef
günaydın fıstıklar ne güzel topic canlanmış![]()
denizcim![]()
bundan sonra sabahları kalkıp koşu bandında koşmaya karar verdim inşallah :86:
tatlım ses olmaz mı ben 4. katta oturuyorum aşagıya ses gider diye gece akşamlarıda 22:30 dan sonra kullanmıyorum
safiş hatun nereye kayboldun :89::89:
safişim süper vlla bayıldıoıııımmmm
bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:
safiş gözlerim doldu![]()
aman da aman maşallah nazar değmesin
benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demlerhemen de der ben aç değilim çay yeter :84:
günaydın..
![]()
eşim baya baya güzel bir şekilde hazırlamış kahvaltı sofrasını ekmekleri bile kızartmış . benim eşim yapmak istedikten sonra çok güzel iş yapıyor.
günaydın fıstıklar ne güzel topic canlanmış![]()
safiş sabah sabah aglatacaktın beni güzel bi paylaşımdı sagol canım![]()
denizcim![]()
bundan sonra sabahları kalkıp koşu bandında koşmaya karar verdim inşallah :86:
kahvaltımı yapıp geleyim şekerler sabah sabah babaların dogum izinlerini ayarlamayla ugraştımbişeyler yemeyi unuttum
görüşmek üzere kızlarrrr
![]()