• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişim süper vlla bayıldıoıııımmmm

bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:

aman da aman maşallah nazar değmesin :nazar:

benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demler :1: hemen de der ben aç değilim çay yeter :84:

günaydın..
öncelikle tüm eğitimcilerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..

selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorum :5: grip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun :16:

benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demler :1: hemen de der ben aç değilim çay yeter :84:

eşim baya baya güzel bir şekilde hazırlamış kahvaltı sofrasını ekmekleri bile kızartmış . benim eşim yapmak istedikten sonra çok güzel iş yapıyor.

günaydın..

selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorum :5: grip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun :16:

canım benim dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlen . bizler iyiyiz canım .

günaydın..

günaydın fıstıkım geçmiş olsun ,bi tuttu mu bu grip geçmek bilmiyo malesef

canım benim dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlen . bizler iyiyiz canım .

günaydın fıstıkım geçmiş olsun ,bi tuttu mu bu grip geçmek bilmiyo malesef

saolun kızlar,aslında vücudum kuvvetlidir ama bu kez fena vurdu :9: neyse kızlar aklımdasınız ondan uğradım kendimi hatırlatayım dedim :76: ara ara yine uğramaya çalışırım kib öpüldünüz..

liliş ablanın babasına Allahtan rahmet kalanlarada başsaglığı diliyorum

safiş sabah sabah aglatacaktın beni güzel bi paylaşımdı sagol canım :59:

yumukum çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin

kahvaltımı yapıp geleyim şekerler sabah sabah babaların dogum izinlerini ayarlamayla ugraştım :emir_bebek: bişeyler yemeyi unuttum :56: görüşmek üzere kızlarrrr :10:

safiş hatun nereye kayboldun :89::89:

burdayım ballı muzum benim :1:

safişim süper vlla bayıldıoıııımmmm

bende bayıldım canımcım :16:

bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
sevcen tabisi kocan o senin delüüüüü :34:

safiş gözlerim doldu :58:

benmde gülümmmm dolmakla kalmadı aktı gitti yaaaaa :5:

senin herüf tam bir tembel desene
kahvaltı hazırlamamak için çayla açlığı geçiştirecek kadar :1:

günaydın..

geçmiş olsun cancağızım yaaaa
doktora görün daha kötü olursan ihmal etme....

eşim baya baya güzel bir şekilde hazırlamış kahvaltı sofrasını ekmekleri bile kızartmış . benim eşim yapmak istedikten sonra çok güzel iş yapıyor.

ay aman sus kızzz kendi kendini nazar edicen bir taraflarını kaşı anacım :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın fıstıklar ne güzel topic canlanmış :29:

günaydın kaymaklı muzum hoşgeldin nasılsın :35:

safiş sabah sabah aglatacaktın beni güzel bi paylaşımdı sagol canım :59:

ağlamadınmı yoksaaaaaa :53:

denizcim :38: :38:

bundan sonra sabahları kalkıp koşu bandında koşmaya karar verdim inşallah :86:

süpppeeerrrrrrr :46: :46: :46:

kahvaltımı yapıp geleyim şekerler sabah sabah babaların dogum izinlerini ayarlamayla ugraştım :emir_bebek: bişeyler yemeyi unuttum :56: görüşmek üzere kızlarrrr :10:

fazla yeme dikkatli ol karnını doyur ve hemen yanımıza dön şekercimmmm

hemde ne tembel safişim sorma

evlenince saltanatını ilan etti benim kocişim :68:

yıllarca bekar hayatı yaşadıktan sonra evlilik onun krallığı oldu :27:

Back
X