- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
hadi inşallahhhsende de mi gecikme vardı canım
bilmiyorum ki valla ben ilk defa oldum böyle uzun zamandır ,ama bugün çok sancım var olcam gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallahhhsende de mi gecikme vardı canım
bilmiyorum ki valla ben ilk defa oldum böyle uzun zamandır ,ama bugün çok sancım var olcam gibi
Evet kızlar hiç kimse 8. Takımla yarışımız olduğunu unutmasın bu hafta 1. Olalım ezelim geçelim 8. Takımı
safişçim merak etme cumaya kadar elimden geleni yaparım yarış için.
zaten canım sıkkın hırsımı yürüyüş bandından almayı düşünüyorummmm biraz üstünde tepelensem iyi olacakkk![]()
amaaa neee kadanan güseeel ojeeee ben eskiden ojesiz gezmezdim beaa heheyt
merhabalar arkadaşlar.
amoree hoşgeldin canım.
mimu iyiki hatırlattın canım .sağol.
listeye baktım.32. sıradayım.
güç verdi bana .çok yavaş kilo verdiğim için daha alt sıralarda olduğumu düşünüyodum.
lili başın sağolsun canım.allah sabırlar versin.
beni soracak olursanız.
1haftadır yeğenimle elimizde telefon birlikte konuşarak pedal çeviriyoruz.
yani yeğenim başka şehirde.
günde 2-3 saat spor yapıyoruz.
dün akşam yeğenim 2000kaloriye çıktı.bende 1500.
ama senmisin ufacık kızla yarışan.bugün dökülüyorum .
ama terlediğim için üşüttüm sanırım.
yarında temzlik var.yardımcı kadın gelcek öğleden sonra.
eee sizde ne var ne yok.
çabuk yazın hee oğluş gelcek az sonra.:18:
ne oluyor kizlar ya...kimsenin adeti düzenli gelmiyor...bende carsamba gidicem doktora...ins hic birimizde bir problem cikmaz...
sende de mi gecikme vardı canım
sorma cnm benim baya oldu gelmeyeli...yaklasik 4 ay gibi...
alışşverişş yappttımm bişzimm depoyu soydumm battıım benn kızllarrrr
ayyy buhafta zilan da bildirim yapmamış..rakibem ile berabere kalmışız yaniii..buhafta inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
ben açma yiyen iradesiz bir şişkoyum..
kizlar nerdesiniz...erkek arkadasim inat etti sana diyeti bozdurcam diye..karsima gecmis neler yedi...ama dayandim...birsey yemedim
su saate kadar dayanmisim..bu saaten sonra birsey yemem avcunu yalar
ben erkenden yattigim bari........öpüldünüz
günaydın kızlar...
açılışı ben yapayım bugün
lilyum ablacım başın saolsun,yeni duydum ben babacığının mekanı cennet olsun inşallah..geride bıraktıklarına Rabbim sabırlar versin..
benimde dün akşamki programım yine acillerdeydieşimin kasığında bikaç gündür feci bi ağrı vardı ama artık dün öyle bi hale geldiki adam adım atamaz oldu,götürdüm hastaneye ultrason falan fıtık varmış,ama cerrahlar ameliyattaymış ağrı kesici iğneler serumlar falan hafiflettiler ama polikliniğe gidip cerraha muayene olup ameliyat günü alcakmışız :26: yani böyle gece pekte iyi değildi..
dünki menümüde yazayım bu arada:
sabah
2 dilim kepekli ekmek
domates,salatalık,yeşil biber,peynir
şekersiz karışık form çayı
öğlen
haşlanmış limonlu kabak
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
gece
yarım elma
bol bol su..
günaydın kızlarcım...dün çok yoğundum işçi maaşları falan,bütün gün kafamı kaldıramadım...sadece sizi okumakla yetindim
liliş abla gelmiş,ablacım başınız saolsun,rabbim sizlee sabır versin
nazlıcım oruçluymuş, Allah kabul etsin bitanem
elifcim inş.geçmiş olsun canım,inş.adetinde düzelmiştir
narinim derdini dinlemeye herzaman hazır arkadaşların var burda tatlım unutma
safişim,mirayım,zilancım,edoras abla,amore,eminecim öpüyorum sizleride,umarım keyifler yerindedir
ayşegülüm eşine çok geçmiş olsun tatlım,tez zamanda şifa versin rabbim
bu arada diyet modunada girmişsin çok sevindim canım
günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız bakalım .
günaydın fıstıklarrrrkirazcım biliyorum canım herzaman beni dinleyeceğinizi.iyiki varsınızzz
safişçim sende meraklanmışsın geçti gitti canım erkekler işte bazen ne dediklerini bilmiyorlar özür diledi bende kabul ettim bitti geçtiii
ayşegülcüm eşine Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Günaydın Nazlım
Günaydın denizim
heee ya merak ettik tabisiiii....
Sen neden esisi gibim sık gelmiyorsun buraya?
Çokmu yoğun işlerin? Yoksa bizdenmi sıkıldın
Canımm anlaşılan yine eşin canını sıkmış neyse takma boşver bırak kendi halineee![]()
yogunum safişçim bu aralar sizden sıkılmak ne demek.yılsonu malum cari hesaplar ,banka .eksik personel evrakları onlarla ugraşıyorum 2011 yılına tüm herşeyim düzenli bişekilde girmek istiyorum ve tabiki 67 kilo olarakkk![]()
günaydın fıstıklar
ayşegülcüm eşine geçmiş olsun
safinaz gittim cnm doktora...ama bekle dedi...yarin yine bir terminim var....bakalim ne olacak...![]()