• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm rakibem ben hiç kilo veremedim sen de durumlar nasıl birbirimizden biraz motive olalım hiç olmazsa daha sık gel buralara da paylaşımlarla motive olalım canım benim de sınavım verdı pazar günü geçen hafta çalışma ile geçti tabi çalışırken de yedim hep :(( hatta kilo artışı bile oldu bu nedenle ama dikkat edeceğim artık sınav geçti ve ben bunca emek sarfederek verdiğim kiloların kolayca yapışmasını istemiyorum

bende senin gibiyim nazlım yanlız yanlız ama böyle daha zevkli :86:

bencede :13: Ben tüm gün yanlızım kendime ait odam var:51: Okadar çok alışmışımki işten çıkıp insana karışınca bi tuhaf oluyorum :27: Hele kızımı alınca kreşten aptala dönüyorum daha alır almaz
anne nereye gidiyoruz
bu akşam ne yapacagız
teyzem gelsin
anneannem gelsin
neden erken gelmedin
yemekte ne var
eve gidince paten sürebilirmiyim
carremilo yiyebilirmiyim
bunların hepsini bi solukta ve ben daha cevap vermeden soruyor düşünün benim halimi çalışmanın gözünü seveyim :52:

gecmisi okuyordum cnm...nasilsin bakalim??

bende iyi işte şeker iş yoğunluğuna daldım buraya kimse yazmayınca hallettim bütün işleri şimdi sıra kontrole geldi
lakin yapasım varmı yok sanırım
galiba yarına sarkıtıam :1:

benimde sayfa açık kalmış safişim . çok uykum geldi . yanlızları oynuyorum yine .....

yinemi montaja gitti herkessss :53:

bende senin gibiyim nazlım yanlız yanlız ama böyle daha zevkli :86:

ayyydeeee madem yalnızsında neden yazmıyon
diğer taraftan fırsat bulamyon demi gelmeye buraya....

bende evde yanliz takiliyorum...cooook severim yanliz kalmayi :61:

yaww madem sende yalnızsın neden bu kadar ağır gidiyr sayfalar kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr :47:

bencede :13: Ben tüm gün yanlızım kendime ait odam var:51: Okadar çok alışmışımki işten çıkıp insana karışınca bi tuhaf oluyorum :27: Hele kızımı alınca kreşten aptala dönüyorum daha alır almaz
anne nereye gidiyoruz
bu akşam ne yapacagız
teyzem gelsin
anneannem gelsin
neden erken gelmedin
yemekte ne var
carremilo yiyebilirmiyim
bunların hepsini bi solukta ve ben daha cevap vermeden soruyor düşünün benim halimi çalışmanın gözünü seveyim :52:

aaayyyy yerim ben onu bıcır bıcır cimcimeemmmmmm :emir_bebek: :emir_bebek:

ayrıca melek
yani elifçim
canım diğer tarafta yazdıklarını okudumda deme öyle yaaaa ne demek sonrası kabuss

eşin gerçekten sen istedin düzenimiz bozuldu diyecek kadar (çok özür dilerim ama) öküzmü?
ben o kadar katı olabileceğini sanmıyorum

eğer gerçekten de öyle ise
ciddi anlamda psikolojik sorunları var demektir
ve bu sorunlar sanada sıçramadan tedavi etmek gerekir bence....

ayy delircem kizlar...diyetim o kadar iyi gidiyor ki su siralar..kesinlikle bozmayi aklimin ucundan bile gecirmiyorum...ama gelin görün ki erkek arkadasim ellinden geleni yapiyor...simdi aradi aksam yemegine ne yapiyorsun dedi..ve o kadar sey söyledi yapmami istedigi..normalde pek yemek yemegen insan inadina yapiyor sanki...yapmicam iste yapmicammmmmm:37::37:

ayy delircem kizlar...diyetim o kadar iyi gidiyor ki su siralar..kesinlikle bozmayi aklimin ucundan bile gecirmiyorum...ama gelin görün ki erkek arkadasim ellinden geleni yapiyor...simdi aradi aksam yemegine ne yapiyorsun dedi..ve o kadar sey söyledi yapmami istedigi..normalde pek yemek yemegen insan inadina yapiyor sanki...yapmicam iste yapmicammmmmm:37::37:

benim eşimde ben yerken bana kızıyor . senin erkek arkadaşın neden yemek yemen için seni zorluyor ki .

benim eşimde ben yerken bana kızıyor . Senin erkek arkadaşın neden yemek yemen için seni zorluyor ki .

bazı erkekler seninki benimki hariç :22: Zayıf kadın sevmezmiş nazcım. Hatta bugün ayşe arman ın şişmanlıkla ilgili köşe yazısını okudum adam resmen şişman kadın hastası :52: Tombul kadın severim ben diyor ve zannedildiği gibi bütün erkekler zayıf kadından hoşlanır diye bişey yok diyor :51:

bazı erkekler seninki benimki hariç :22: Zayıf kadın sevmezmiş nazcım. Hatta bugün ayşe arman ın şişmanlıkla ilgili köşe yazısını okudum adam resmen şişman kadın hastası :52: Tombul kadın severim ben diyor ve zannedildiği gibi bütün erkekler zayıf kadından hoşlanır diye bişey yok diyor :51:

ayyy yok benim eşim biraz kaçırdığımı görsün hemen bakar gözlerime nazlı sen ne yapıyorsun der gibi benimde eşim şişman hatun sevmez .... ama dediğin gibi tombol bayan hastası olanlar var elledim mi elime lop yop et yağ gelsin isterim derler .

anne nereye gidiyoruz
bu akşam ne yapacagız
teyzem gelsin
anneannem gelsin
neden erken gelmedin
yemekte ne var
carremilo yiyebilirmiyim

OYYY :111::111::111:

ayrıca melek
yani elifçim
canım diğer tarafta yazdıklarını okudumda deme öyle yaaaa ne demek sonrası kabuss

eşin gerçekten sen istedin düzenimiz bozuldu diyecek kadar (çok özür dilerim ama) öküzmü?
ben o kadar katı olabileceğini sanmıyorum

eğer gerçekten de öyle ise
ciddi anlamda psikolojik sorunları var demektir
ve bu sorunlar sanada sıçramadan tedavi etmek gerekir bence....

güzelim çocuk istemeyen bir insan için ne yapabilirim ki

çocuk sevmiyo değil ,arkadaşların çocuklarıyla çok güzel oynar ,anne babaları yemek yerken onları oyalar ,çok güzel ilgilenir

gelgelelim baba olma konusunda hiç bir isteği yokmuş ,bu insanın içinde olması gereken bir his bence

duygusuzluk mu değil çünkü öyle olsa çocuklardan nefret eden bir adam olurdu

bilmiyorum ben onun bu konuda tavrını çekebilcek kadar sabırlı değilim galiba

sormayın canlarım kayıpki ne kayıp misafirim vardı bir ara size bir bakayım dedum devamını getiremedim
safişcim bir ara net sorunluydu ardından ben rahatsızlandım sonrasında ev işleri gelen giden birde spor yapmaya çalışıyorum
elimden geldiğince pestilim çıkıyor resmen laf aramızda kızlar gece sporuna bilem halim kalmıyor :17: :17: adam avucunu yalıyo :60:
günlerim acayip tempolu geçiyor inanın tek eksik yanım diyetimi tam uygulayamıyorum ama gerçi kilomda değişiklik olmuyor spordanmı acaba
almıyorum sabit kalıyorum

seninki kaşınıyor yaaa resmen seninle uğraşıyor
sanırım sen rejimdesin ya oda biliyor ters psikoloji işte
ayrıca kaç kiloya düşmeyi hedefliyorsun güzelim
Bir kilo çizelgesi yapsanda bizde takip etsek ordan....

evet safişim herkesler montaja gitti yine ....................

sende gideydin ya nazlım :1:

çekildim safiş ama bir türlü ekleyemedim buraya

iyi ama evdeki resim benim işime yaramıyorkiiiiiiiiiiiiiii :33:

ayrıcaaaa kaynanasız günler nasıl geçiyor de bakem keyifler yerindemiiii :23:

yaaa evet doğru
benim kocişimde ne zayıf ne şişman sadece diyorki eti budu olucak ben tutunca kemiği hissetmicem
o dedğiyle kalsın ben mutlyum böyleeee :34:

zilanıımm şimdiii ki çıtır halinin resmi yokmuu acabaaa?

KİLOLUYKEN RESİM ÇEKTİRMEDİĞİME BİGÜN PİŞMAN OLACAGIMI HİÇ TAHMİN ETMEZDİM BENİM 2 TANE FALAN VAR KİLOLU RESMİM O ARA AYNALARA FOTOGRAF MAKİNALARINA KÜSTÜM.ŞİMDİ ARADAKİ FARKI GÖRMEK VE MOTİVASYON İÇİN NASILDA LAZIM OLUYOR

ELİFÇİM DUA EDELİM CANIM EŞİN İÇİN .İLLA Bİ ZAMAN GELECEK O DUYGUYU HİSSEDECEĞİ ZAMANA İHTİYACI VAR DEMEK Kİ.Allah sabır versin sanada canım inşallah sabrın sonu selamet olacak :29:

Back
X