• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Safinaz cnm 56 olmak istiyorum..en son 59 200 idi kilom bakalim bu hafta ne olacak...benimki kasiniyor dedigin gibi...ama o da yazik yalniz yemek yiyemiyorum..yatmadan öncede atirstirmayi cok seviyor...bende onla birseyler yemeyince siniri bozuluyor...bu gidisle evden aticam adami..:D hahaha

bi de zilan çocukların seni tanıdımı hahaha:) anneleri birden ablaları olmuş hatta anneanneleri abla olmuş aradaki değişim bence tek kuşak değil 2 kuşaaak ömür boyu dikkat et zilanımmm

eminem nasılsın fıstık .....

zilanım resinlerine baktım bacım bencede bi daha kilo alma sakın ...:52:

aeben ablacım sizleri çok özledim ayyy benim kilolarımın sebebi abur cubur onların sebebi de dersler yani okul zamanımdı üniversite de dahil..sonra iş hayatına geçince zayıfladım işte..neyse mantık şu kafam çalışsın diye abur cubur,çikolata,şekerli şeyler falan yeyip durmak..ve geçtiğimiz pazar günü de KPDS vardı..ve ben birkaç hafta önceden çalışmaya başladım ve aynı abur cuburlar aynı mantık ile..sonrası bana kilo olarak döndü tabi:14: 63.4 lere çıktım ama zararın neresinden dönersem kar..sizlerden uzak kalmak demek şişmanlamak demek benim için hele takımım...büyük suçluluk duyuyorum uzak kalıp,kilo alınca...
sen nasılsın ablacığım,herşey yolunda mı?

aeben ablacım sizleri çok özledim ayyy benim kilolarımın sebebi abur cubur onların sebebi de dersler yani okul zamanımdı üniversite de dahil..sonra iş hayatına geçince zayıfladım işte..neyse mantık şu kafam çalışsın diye abur cubur,çikolata,şekerli şeyler falan yeyip durmak..ve geçtiğimiz pazar günü de KPDS vardı..ve ben birkaç hafta önceden çalışmaya başladım ve aynı abur cuburlar aynı mantık ile..sonrası bana kilo olarak döndü tabi:14: 63.4 lere çıktım ama zararın neresinden dönersem kar..sizlerden uzak kalmak demek şişmanlamak demek benim için hele takımım...büyük suçluluk duyuyorum uzak kalıp,kilo alınca...

burdan uzak kalmak hiç kimseya yaramadı şimdiye dek ..:9:
tekrar hoş gelmişin ..
bende aynı bildigin gibi......çok şükür :6:

ah ah...o sorun bendede var....ders calisirken yemeden duramam bende...:37: ...sanki yemesem kafam calismiycakmis gibi...

aynen canım arada çıkarıp giyiyorummm :82:motivasyon için işe yarıyor gerçekten :34:

Kesinlikle canım
Ben artık kendime yeni birşeyler almıyorum
En son 3 hafta önce aldığım kot bile şuan bol geliyor
Sanırım diyeti bırakana kadar alışveriş yapmasam yararlı olur benim açımdan :1:

tşk ederim tatlım bundan sonra erken kalkıp en az günde 1 saatimi sizlere ayırcam çok samimi söylüyorum gerçekten acayip özlüyorum sizleri
hem narinim senin gaza ihtiyacın varmıki tatlım sende çok güzel kilo vermişsin kendine haksızlık etmee

bir saat bize yetmezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :33: :33: :33:

safişcim çokmu kötü duruyom şişkoyken kızzzz :60:

yok canım aslında şişko iken çok daha güzelsin ama sırf fesatlığımdan kıskançlığımdan söyledim

ablaaaaaaaaaaaaa manyakmısın sen sakın bir daha o haline geri dönme bu halin varyaaa fıstıkkkkk fıstııkkk maşallah....

işteee kilolu olmak kader değil kızlar insanın kendi elinde olan bişe

Kesinlikle Mirayım KADER DEĞİL.....

kaynanasız hayat süper gidiyor safişim . Okadar huzurluyum ki anlatamam sana son 2 haftam kaldı bol bol tadını çıkarmaya bakıyorum . :92::92:

Yok kız ne işim var benim montajda okadar erkeğin içinde bide tekstil firmalarının boyahaneleri çok sıcak oluyor . Bunalıma girerim ben oralarda

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Aman diyim gülüm aman 2 :nazar:hafta bir şey kalmış bol bol keyif sür hayalini kurduğun herşeyi yap yaşa kocişnle :92: :92: :92: :92: :92:

tarçınlıı yoğurtt yediimmm yumyum:D :56::56::56:

oooo afiyet olsun cancan.... :34:

Safinaz cnm 56 olmak istiyorum..en son 59 200 idi kilom bakalim bu hafta ne olacak...benimki kasiniyor dedigin gibi...ama o da yazik yalniz yemek yiyemiyorum..yatmadan öncede atirstirmayi cok seviyor...bende onla birseyler yemeyince siniri bozuluyor...bu gidisle evden aticam adami..:D hahaha

canım çok fazla vermen gereken kilo yok aslında kaçamaksız diyet ve spor yaparsan bir kaç haftada verirsin bence....

Erkek arkadaşınla birlikte yaşıyorsun anladığım kadarı ile o yüzden onun yanında diyet yapman zordur ama senide deniyor olabilir sakın pes etme aynen devam...

Bu arada hangi ülkedesin?

bi de zilan çocukların seni tanıdımı hahaha:) anneleri birden ablaları olmuş hatta anneanneleri abla olmuş aradaki değişim bence tek kuşak değil 2 kuşaaak ömür boyu dikkat et zilanımmm

Aynen canım yaaa bende bunu düşünmüştüm ama yanlış anlaşılır diye yazmadım buraya :1:

zilanım resinlerine baktım bacım bencede bi daha kilo alma sakın ...:52:

Aklın yolu bir....

günaydın kızlar...yine yoğun bi gün beni bekliyo...arada açıyorum siteyi ama doğru dürüst okumadan kalkıyorum masamdan,sayfamda açık kalıyo...bu hafta sanırım hep böle olucak...diyetimede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum...daha doğrusu akşama kadar herşey düznli ama akşam olunca biraz düzensiz olabiliyo...bakalaım cuma günü görücez,hiç tartılmadım bu hafta

güünnayyydııınn kızlarrrrr sıcacıkk yataımdann kalkmak o kadar zorr geldi kiiiii :14::14::14::14:

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız

Günaydın nazlım :3: :3:

almanyada yasiyorum safinazcim...yok ya takmiyorum istedigini yapabilir...vericem diyorsam vericem bu kilolar:52:

wuuhhuuu almanyada o kadan çok akrabam varkiiii bende oraya tatil amaçlı gelmek istiyorum ama hep akraba çokluğundan gelmiyorum birine gitsem öbürü surat yapar gelmedin diye :1:
ben en iyisi sana geleyim kimseyede söylemeyeyim geldiğimi :1:

takma zaten evet kararlı bir şekilde devam et şekercim :34:

günaydın kızlar...yine yoğun bi gün beni bekliyo...arada açıyorum siteyi ama doğru dürüst okumadan kalkıyorum masamdan,sayfamda açık kalıyo...bu hafta sanırım hep böle olucak...diyetimede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum...daha doğrusu akşama kadar herşey düznli ama akşam olunca biraz düzensiz olabiliyo...bakalaım cuma günü görücez,hiç tartılmadım bu hafta

Günaydın neslişim :3:
Ay başı yoğunluğu sende de var demek....
İşlerinde kolaylıklar gelsin cancağızım....
Diyete evde dikkat edemiyormuşsun umarım gündüz olan titizliğin cuma basküle yansır bebekim....

güünnayyydııınn kızlarrrrr sıcacıkk yataımdann kalkmak o kadar zorr geldi kiiiii :14::14::14::14:

Günaydın Mirayım :3:

Uykucu miraaayyyy uykucu miraaayy :1:

Nazlım vede diğer Arkadaşlarım;
Ben bu cuma son kez kilo bildirimi yapmayı ve listeden ayrılmayı takımdan çıkmayı düşünüyorum.
Hepinizi de çoooooooooookkkkkkkkkkkkkk Seviyorum gerçekteeeennnnn :2: :2: :2:

Back
X