• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişşşş :41::41::41::41: sennn şişkosunn daaa zayıflaman lazıııııım sakıın bizi bırakmayı düşünme sakın sakın sakıınnnn senn bu takımıınnn neşe kaynaııısınnn

Şişkomuyummmmmmmmmmm :53: :53: :53: :53:
benmiiiiiiiiiiiiiiiii :59: :59: :59:

bunu sen istediiiinnnnnn :104::104::104::104:

günaydın fıstıklar bugün yine yogun bi gün maaşları hesaplayıp ödeyeceğim :37:

burayı açıp okuyorum tam yorum yazacagım kocam tepemde bitiyor yada bi iş çıkıyor kusura bakmayın lütfen :78:

halledersin cancağızım sen işe odaklan buraya sonrada gelirsin :42:

safiş ne oldu canım nereye gidiyorsun canını sıkan şeyin ne oldugunu yazarsan belki halledebiliriz birbirimize çok alıştık tüm özelimizi döktük paylaştık diyet arkadaşlıgından daha fazlası bizimki.şimdi nereye gidiyorsun sorun neyse halledelim canım :29:

canım benim sorun değil belkide benim sinirlerimi bozan bir durum aman neyse boşveeeeeeeeerrrrrr
Sanırım sende gitmemi istemiyorsunnnn

aannnaaaa burda bu akdan çok sevildiğimi bilmiyordummmmmmm
bu yazılardan sonra gidemem sanırım beeennnnn :59:

saol nazcım zaten maaş zamanı gelmeden bigün önce uykum kaçmaya başlıyor mesailer raporlar dogum izinleri geç gelenler falan derken yaklaşık 30 kişiler inanki kılı kırk yarıyorum aman kimseye beş kuruş hak geçmesin diye bukadar titizlenincede illa bişey oluyor :52:.inşallah Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde hallederim kolayca.

aman yaaaa ööfff evet ben hallettim allahtan hafta başı o işi hadi darısı sana bacım

Ya benim mesajlarım niye çift çıkıyo

çok güzel yazıyorsundur ondandır :1:

Kızlarcığım bir soru daha
Kavitasyon ile zayıflama yöntemini duydunuzmu hiç?
Ses dalgaları ile zayıflatıyor hani yağları yakıyor.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yılbaşı için program yapmaya başladınızmı bakalım?

malesef biz hiç bir yılbaşı için plan yapamıycaz . eşimin babası 31.12.2008 yılbaşı akşamı vefat ettiği için ALLAH rahmet eylesin . hiç bir plan yapmıyoruz .

Kızlarcığım bir soru daha
Kavitasyon ile zayıflama yöntemini duydunuzmu hiç?
Ses dalgaları ile zayıflatıyor hani yağları yakıyor.

ismini duydum safişim . hatta geçenlerde arkadaşımla kouşuyorduk . şu şehirfırsatı varya orda bazen fiyatlar düşüyormuş ve güzel kampanyalar yapıyorlarmış . onlardan birini yakalayıp gidelim mi diye soruyordu bana

yesss kardeşiimmm plates eğitmeni olduu için biliorum safişimmm bizde ucuz bulursak gidicezz o da çok işe yaradığını duymuşşş power plate hikaye ama kavitasyon zayıofladıktan sonra vcudu çok güsel şekile sokuomuşşş

ama ben sana küsümm safişimmmm :2::2::2::2:

malesef biz hiç bir yılbaşı için plan yapamıycaz . eşimin babası 31.12.2008 yılbaşı akşamı vefat ettiği için ALLAH rahmet eylesin . hiç bir plan yapmıyoruz .

ooyyy canımmm kıyamam
başınız sağolsun birtanem Allah mekanını cennet eylesin....

günaydın arkadaşlar.
safişşş.neymiş o gitme lakırdısı bakiim.
takımın motivasyonu bozulursa senden bilirim bak.:86:
bu arada ben yine yoğunum bugün.temizliğe devam.
öğleden sonra yardımcı kadın gelcek yine.
kahvaltımı edeyim yine geliirim.:10:

yesss kardeşiimmm plates eğitmeni olduu için biliorum safişimmm bizde ucuz bulursak gidicezz o da çok işe yaradığını duymuşşş power plate hikaye ama kavitasyon zayıofladıktan sonra vcudu çok güsel şekile sokuomuşşş

power plate işe yaramıyo mu gerçekten ,benim patronun eşi gidelim demişti bu ay bana ,250 TL idi 4 haftalık ,haftada 2 gün 10ar dakikalık bişeymiş

günaydın arkadaşlar.

hergün diğer günden 100 g. fazla çıkıyorum kafayı yicem artık :(

dünkü menümü yazııım bi de kaçamak yok yaaa

07:00 3 kuru kayısı
08.30 2 dilim tb ekmeğği, peynir, salatalık, az marmelat, az z.ezmezi süt
12:40 1 tabak mercimek çorbası çok az salata
17:00 1 mandalina 1 portakal
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
19:00 2 avuç leblebi
1 saat aerobik
21:30 yarım armut.

benimde eşim çalıştığı için hiç bir plan yapamıyoruz :58:

aynen canım bizde şuan aradayız eşim o gece malesef gece vardiyasında adam 12 de işten çıkıp eve gelcek yani bizde evdeyiz kızımla kutlucaz yeni yılı gelmek isteyen olursa beklerim :1:

ismini duydum safişim . hatta geçenlerde arkadaşımla kouşuyorduk . şu şehirfırsatı varya orda bazen fiyatlar düşüyormuş ve güzel kampanyalar yapıyorlarmış . onlardan birini yakalayıp gidelim mi diye soruyordu bana

tühh yaaa keşke dün bahsetseydim ben bu konudan bilseydim böyle bir bekleyişte olduğunu
promoskop.com diye bir site var hergün bir firmada acaip indirimler oluyor, Dünde 6 seans kavitasyon, 6 seans power plate 49 lira idi normalde 1100 tl. imiş bende hem kendime hem eşime aldım bugünde arayıp randevu aldım valla bilseydim yazardım sizde alırdınız. Promoskop.com sitesine üye olun kızlar acaip indirimler var ben özellikle lazer epilasyın için üye oldum ama daha yakalayamadım beklemedeyim....

wwoowww desene çok doğru bir karar vermişim o halde bak bunu okuduğuma çooooooooooook sevindim gerçekten bacım yaaaa.... Evet şimdi bende okudumda selülitlerde falan etkili yazıyordu bakalım ne kadar etkili göreceğiz....

Sen bana neden küstün ay balaaaammmmmm
asıl ben sana küsüm
bana şişko dedinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :2:

hergün diğer günden 100 g. fazla çıkıyorum kafayı yicem artık :(

dünkü menümü yazııım bi de kaçamak yok yaaa

07:00 3 kuru kayısı
08.30 2 dilim tb ekmeğği, peynir, salatalık, az marmelat, az z.ezmezi süt
12:40 1 tabak mercimek çorbası çok az salata
17:00 1 mandalina 1 portakal
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
19:00 2 avuç leblebi
1 saat aerobik
21:30 yarım armut.

canımın içi kabızlık durumunmu var ne oldu?
ayrıca hiç üzme kendini bu sabah bende nedense banyoya çıplak girince baskülün üstüne çıktım birde ne göreeemmm :53: :53: :53: gram oynama yok aynıyım :59: :59: :59:

ama bu benim umurumdamı değeeeeeeelllllll......
sende takma boşver diyete devam...

günaydın arkadaşlar.

hoşgeldin abla sanada günaydın
valla ben bir gideyimde takım rahat etsin dedim emmmeee takımı asıl rahatlatan benmişim haberim yohhmuşş be apllaaa
herkes gitmemden rahatsız olunca anladım
ve anladım ki
hakket değerliymişim sizlerin gözünde
oy size kurban olaaaaammm
atem tutem ben sizi
şekere katem ben siziiiii
ben bunu kızıma çok söylerimmm nihahaha :1:

takımın motivasyonu düşemeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzz
düşenide motivasyonuda gebertiriimmmm
kafasını ezerim limon gibimmmm
herkes dört kolla (dördünü nerden bulacaksa :1: ) sarılacak diyete vede spora
bende dahil bu bu kadar :84:

ayrıcada sende bitiremedin evde işleri be ablaaaa ne ediyon bu kadar düğün hazırlığımı var anlamadım kine :1:
hem bi soru sana
neden yardımcı kadın öğleden sonra geliyor sana?

power plate işe yaramıyo mu gerçekten ,benim patronun eşi gidelim demişti bu ay bana ,250 TL idi 4 haftalık ,haftada 2 gün 10ar dakikalık bişeymiş

power plate kavitasyondan sonra uygulanıyormuş kadın telefonda öyle dedi ama en net bilgiyi size ilk seanstan sonra veririm kızılar şimdi ne desem yalan.

dediğim yere üye ol cnaım tekrar yakalayabilir bu şansı ve çok ucuza gidebilirsiniz.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

Melek,blackandwhite+,Safinaz84+,Naz+,narin_nazenin+,kirazz_z+,Eddoras+,

maşallah bereketli bir gün :1:

kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için

kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için

evet biliyorum ben hergün her lavaboya gittiğimde bunlardan yapıyorum miray plates dersinde görmüştüm bel çevresi ve yandaki simitler için süper ama ben plates lastiğiyle yapıyorum daha güzel oluyor.

Back
X