safişşşşsennn şişkosunn daaa zayıflaman lazıııııım sakıın bizi bırakmayı düşünme sakın sakın sakıınnnn senn bu takımıınnn neşe kaynaııısınnn
Şişkomuyummmmmmmmmmm

benmiiiiiiiiiiiiiiiii

bunu sen istediiiinnnnnn :104::104::104::104:
günaydın fıstıklar bugün yine yogun bi gün maaşları hesaplayıp ödeyeceğim
burayı açıp okuyorum tam yorum yazacagım kocam tepemde bitiyor yada bi iş çıkıyor kusura bakmayın lütfen :78:
halledersin cancağızım sen işe odaklan buraya sonrada gelirsin

safiş ne oldu canım nereye gidiyorsun canını sıkan şeyin ne oldugunu yazarsan belki halledebiliriz birbirimize çok alıştık tüm özelimizi döktük paylaştık diyet arkadaşlıgından daha fazlası bizimki.şimdi nereye gidiyorsun sorun neyse halledelim canım![]()
canım benim sorun değil belkide benim sinirlerimi bozan bir durum aman neyse boşveeeeeeeeerrrrrr
Sanırım sende gitmemi istemiyorsunnnn
aannnaaaa burda bu akdan çok sevildiğimi bilmiyordummmmmmm
bu yazılardan sonra gidemem sanırım beeennnnn

saol nazcım zaten maaş zamanı gelmeden bigün önce uykum kaçmaya başlıyor mesailer raporlar dogum izinleri geç gelenler falan derken yaklaşık 30 kişiler inanki kılı kırk yarıyorum aman kimseye beş kuruş hak geçmesin diye bukadar titizlenincede illa bişey oluyor.inşallah Allahın izniyle sorunsuz bi şekilde hallederim kolayca.
aman yaaaa ööfff evet ben hallettim allahtan hafta başı o işi hadi darısı sana bacım
Ya benim mesajlarım niye çift çıkıyo
çok güzel yazıyorsundur ondandır