• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safiş ne demek sende gitmemi istemiyorsun anladıgım kadarıyla

herhalde gitmeni istemiyeceğim o ne biçim laf :29:sana ne kadar deger verdiğimi gösteremiyorum galiba :50:herneyse kalmana çok sevindimmm :74: :92::38:canımmm

kavitasyon duydum bi seans ta 4 cm incelme falan oluyormuş bende bizzat toktorla görüşmüştüm ama kavitasyondan sonra diyete dikkat ve bol su içmen şartmış parçalanan yagları atmak için. Belki bende yaptırırım göbüşüme :82:

safişçimmmm takımda yokluğun mu:47: biz sensiz kalmak istemiyoruuuzzzz...sen bizim neşe kaynağımızsınnn..
buarada ben yılbaşında nöbetçiyim maalesef hiç bir planım olamayacak:14:

kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için

ben bu hareketi yapsam kesin kendimi sakatlarım :1: :1:
olduğum yerde o şekilde kalırım sonra beni kim nasıl açar bilemiyorum :9:

safiş ne demek sende gitmemi istemiyorsun anladıgım kadarıyla

herhalde gitmeni istemiyeceğim o ne biçim laf :29:sana ne kadar deger verdiğimi gösteremiyorum galiba :50:herneyse kalmana çok sevindimmm :74: :92::38:canımmm

kavitasyon duydum bi seans ta 4 cm incelme falan oluyormuş bende bizzat toktorla görüşmüştüm ama kavitasyondan sonra diyete dikkat ve bol su içmen şartmış parçalanan yagları atmak için. Belki bende yaptırırım göbüşüme :82:

ooyyyyy kurban olem sanaaaa anladım bacım bağırma parnak kadan bebeye yaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
ayrıca evet gösteremiyorsun canım daha sık el buraya daha çok sevgi şefkat göster banaaaaa :33: :33: :33:

Hele ben bir gidem tüm tecrübelerimi sizlerle paylaşırım canlar evet randevu aldığım bayanda aynı şeyi söyledi seansa girmeden önce tok ve 2.5 lt su içmiş olmalıyım ee diyetede devam ettiğimize göre umarım olumlu sonuçlar çıkar :1:

safişçimmmm takımda yokluğun mu:47: biz sensiz kalmak istemiyoruuuzzzz...sen bizim neşe kaynağımızsınnn..
buarada ben yılbaşında nöbetçiyim maalesef hiç bir planım olamayacak:14:

:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

sağolasın eminem gitmiyorum ina oldum kovsanızda artık gitmiyorum anasını satayımmm :1:

ayrıca sendemi brütüs yaaa sendemi yılbaşı gecesi sürgündesinn....

kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için

evet biliyorum ben hergün her lavaboya gittiğimde bunlardan yapıyorum miray plates dersinde görmüştüm bel çevresi ve yandaki simitler için süper ama ben plates lastiğiyle yapıyorum daha güzel oluyor.

bi ben tembel mi kaldım maaşları halletmeyen :78:hemen halledeyim de geleyim bariii :10:

haydin hallet ve hemen aramıza dön lütfen şeker

67 olursam yılbaşında çok güzel planlarım var :74::92::23::94:

o plan bende de aynen devam canım gece vardiyasında olsa kocam kurtuluşu yok o gece nihahahaha :1:

kırmızı jartiyeri giymeden girmicem yeni yıla kararlıyım
sonra bütün yıl kırmızı geçeceek

olalalala oolalala

Dünün Menüsü

Kahvaltı : 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
incecik bir dilim light peynir
domates salata zeytin
Bir bardak çay....

Öğle 12.00
bir tabak kıymalı patlıcan yemeği ve cacık

Salatam yoktu....

Akşam 18.00
Bir tabak ıspanak
bir kase yoğurt
bol yeşillikli salata

2 lt. su
gün boyu sınırsız çay (şirketten)
2 kupa yeşil çay iksiri

Günün hareketli bölümleri ise ;
90 dk. kızımla oynaşma kıpraşma :1:
90 dk. ayakta ütü :1:
30 dk. mutfak tezgahında ortalık temizliği :1:
20 dk. duşun altında gevşeme :1:
30 dk. tv ve pc karşısında tembellik :1:

Veeeee Final

Dakikalarca gece ve gündüz sporu :1: :1:

süperrrrrrr bizimle ol hep aramızda bir sorun bile olsa birbirimizle konuşarak çözeriz kiiii...çok sevindim bitanem :21::21::21::8::8::8: maalesef yılbaşı gecesi farklı birşey yapamayacağımm.

valla emin değilim ama olabilir leblebinin üzerine o kapladıkları şeyde kesin montide yasak olan bişeyler vardır. Içine neler konulduğunu bilmek lazım .

canım yedim amaa :59:
hemde tadı çok güzeldi :60:
neyse yedim artık bana afiyet olsun o zaman öğle yemeği yemeyeyim bari :1:

safişçim promoskop.com a baktım acayip güzel indirimler var dediğin gibi ama istanbulda yaşayanlar için:59:

bende istanbulda değilim ama yakınım o yüzden atladım
ayrıca istanbul dışı olan yerlerde de var bebeğim takip et sen yinede....

süperrrrrrr bizimle ol hep aramızda bir sorun bile olsa birbirimizle konuşarak çözeriz kiiii...çok sevindim bitanem :21::21::21::8::8::8: maalesef yılbaşı gecesi farklı birşey yapamayacağımm.

farklı derken :23: :23: :23:
ne yapıcaktınkiiiiiiiiiiii

tamam canım takip ederim yine de..ben istanbula epey de uzağım çünkü :((

ayyyyyyy safişçim çok güldüm bitanem yaaa..pek de farklı değil ama canlı müziğini sevdiğim bir yerde kutlamaya gitmeyi isterdim

Back
X