Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için
safiş ne demek sende gitmemi istemiyorsun anladıgım kadarıyla
herhalde gitmeni istemiyeceğim o ne biçim lafsana ne kadar deger verdiğimi gösteremiyorum galiba
herneyse kalmana çok sevindimmm
:92:
canımmm
kavitasyon duydum bi seans ta 4 cm incelme falan oluyormuş bende bizzat toktorla görüşmüştüm ama kavitasyondan sonra diyete dikkat ve bol su içmen şartmış parçalanan yagları atmak için. Belki bende yaptırırım göbüşüme :82:
safişçimmmm takımda yokluğun mubiz sensiz kalmak istemiyoruuuzzzz...sen bizim neşe kaynağımızsınnn..
buarada ben yılbaşında nöbetçiyim maalesef hiç bir planım olamayacak![]()
kızlar bide kardeşim bana bi hareket gösterdi şimdi bacakları omuz hizasında açıyoruz eller yanda sağ el sağ dizin arkasına doğru 20 tane eğiliyoruz sonra da 100 tane sıkıştırma yapıyoruz çok etkiliymiş bel çevresi için
bi ben tembel mi kaldım maaşları halletmeyen :78:hemen halledeyim de geleyim bariii![]()
67 olursam yılbaşında çok güzel planlarım var:92:
:94:
bi ben tembel mi kaldım maaşları halletmeyen :78:hemen halledeyim de geleyim bariii![]()
kzılar çıtır leblebi montide yasakmı
valla emin değilim ama olabilir leblebinin üzerine o kapladıkları şeyde kesin montide yasak olan bişeyler vardır. Içine neler konulduğunu bilmek lazım .
safişçim promoskop.com a baktım acayip güzel indirimler var dediğin gibi ama istanbulda yaşayanlar için![]()
süperrrrrrr bizimle ol hep aramızda bir sorun bile olsa birbirimizle konuşarak çözeriz kiiii...çok sevindim bitanemmaalesef yılbaşı gecesi farklı birşey yapamayacağımm.