- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılmaz Morgül 82 doğumluymuş, ilk albümünüde 13 yaşında çıkarmış herhalde, vallahi o 82 liyse ben doğarken ölmüşümtövbe estafurullah ya
![]()
Yeniden başlıyorum diyete ama devamlılığını neden sağlayamıyorum, herşeyde başarmadan rahat edemeyen ben bu konuyu neden ciddiye almıyorum acabaAslında şöyle düşünmek lazım; akan su ile taş karşı karşıya geldiği zaman,akan su daima kazanır. Bunu gücüyle değil,sürekliliğiyle yapar.Keşke "su"daki sebat ve kararlılık bende de olsa...
Koparacağım bu dilimi atacağım kuş cennetindeki timsah havuzuna , timsahlar yesin![]()
Yılmaz Morgül 82 doğumluymuş, ilk albümünüde 13 yaşında çıkarmış herhalde, vallahi o 82 liyse ben doğarken ölmüşümtövbe estafurullah ya
![]()
Vallahi her gün işlerimi bitirince haber sitelerini didiklerim türkiye haberleri, sonra dünya haberleri, sonra ekonomi sonrada magazinsitelerden birinde okudum, hem hala yaşıyormuş hemde aynı yaştaymışız ölmek istiyoruuuuummmm
Birde estetik olmuş ağız yüz kaymış, ablama dedim dün akşam ''yılmaz morgüle ne olmuş öyle'' o da ''ne olmuşki'' dedi; bende ''bende onu soruyorum işte ne olmuş? Tövbe estafurullah böyle birşey olmuş, bir tuhaf olmuş'' sonra ablamla ikimiz yerlerdeyiz
Bak yaaaa gene gıybete giriyor buuu, oofff dinimiz ne kadar ince, kılıçtan keskin, ah şu dilim benimmmmmmmmmm, ağzıma içkinin damlasını koymuyorum diyorum ama maşallah gıybet dedikodu gırla, tövbe edeyim bari
ama bu yılmaz morgülde zorla günaha sokuyor beni
![]()
Vallahi her gün işlerimi bitirince haber sitelerini didiklerim türkiye haberleri, sonra dünya haberleri, sonra ekonomi sonrada magazinsitelerden birinde okudum, hem hala yaşıyormuş hemde aynı yaştaymışız ölmek istiyoruuuuummmm
Birde estetik olmuş ağız yüz kaymış, ablama dedim dün akşam ''yılmaz morgüle ne olmuş öyle'' o da ''ne olmuşki'' dedi; bende ''bende onu soruyorum işte ne olmuş? Tövbe estafurullah böyle birşey olmuş, bir tuhaf olmuş'' sonra ablamla ikimiz yerlerdeyiz
Bak yaaaa gene gıybete giriyor buuu, oofff dinimiz ne kadar ince, kılıçtan keskin, ah şu dilim benimmmmmmmmmm, ağzıma içkinin damlasını koymuyorum diyorum ama maşallah gıybet dedikodu gırla, tövbe edeyim bari
ama bu yılmaz morgülde zorla günaha sokuyor beni
![]()
Koparacağım bu dilimi atacağım kuş cennetindeki timsah havuzuna , timsahlar yesin![]()
iyilik narinim ne olsun ..aeben ablam nasılsın ne var ne yok nerde senin resimlerin ben göremedim montide mi anlamadım olayı abla yaaa ben bi görseydim çok merak ettim şimdi![]()
Kızlar takım içinde sizede uyarsa yılbaşı için çekiliş yapıp hediye alalım mı birbirimize . Artık kaynaştık kıpraştık . Mesela benim 2 yıl bitecek 6. Takımda ama ben hala burdayım ....
Kızlar takım içinde sizede uyarsa yılbaşı için çekiliş yapıp hediye alalım mı birbirimize . Artık kaynaştık kıpraştık . Mesela benim 2 yıl bitecek 6. Takımda ama ben hala burdayım ....
kizlar....moralim cok bozuk..günerlce calistim ama o kadar berbat gectiki sinavim...:S...sinavin ortasinda aglicaktim...üffff icim skliyor![]()
Ablaaaa kes benim bu dilimi ablalara kızılmazişim gücüm gırgırrr
vallahi tam kesilmelik bu dil
:18:
Ben kabul ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm![]()
çekilişi nasıl yapacağız pekiiiiiiiiiii![]()