• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlaaarrr
fikirlerinize ihtiyacım var
kocam olacak şişko ama zayıflama yolunda olan adam yılbaşı hediyesi almak istiyorum
ama ne alacağımı bilmiyorum ve aklıma fkir gelmiyooooooooooooorrrrrrrrrrrrr

lütfen değişik fikirler bekliyorum sizdeeennnn
lütfeeeeeeeennnnnnnn

Değişik fikir fabrikası burada ama bendenizi kızdırmadan önce bu teklifle gelmeliydiniz safinaz hanımefendi hazretleri :37::52::27:

Değişik fikir fabrikası burada ama bendenizi kızdırmadan önce bu teklifle gelmeliydiniz safinaz hanımefendi hazretleri :37::52::27:

Tövbe estağfirullaaahhh

nerde kızdırdım seni beeeee
ben seni koruyup kollarkene burdaaaa

çokmu kızdın bacımmm
buz verem serinleeee :27: :27:

hadi bee gözdeemmm harbi kızdınmı nen noldiiiiii :26:

kızlaaarrr
fikirlerinize ihtiyacım var
kocam olacak şişko ama zayıflama yolunda olan adam yılbaşı hediyesi almak istiyorum
ama ne alacağımı bilmiyorum ve aklıma fkir gelmiyooooooooooooorrrrrrrrrrrrr

lütfen değişik fikirler bekliyorum sizdeeennnn
lütfeeeeeeeennnnnnnn

bir erkege hediye almak cok zor ya...
helede degisik birsey olsun diyorsan...
ben erkek arkadasima saat aldim...cok degisik degil ama ihtiyaci varsa düsün istersen....

Tövbe estağfirullaaahhh

nerde kızdırdım seni beeeee
ben seni koruyup kollarkene burdaaaa

çokmu kızdın bacımmm
buz verem serinleeee :27: :27:

hadi bee gözdeemmm harbi kızdınmı nen noldiiiiii :26:
Yok be deliiişşş şaka yapıyorum, seni tanıdımki artık sana kızarmıyım ben :34: ben bir düşüneyim fikir olarak kaç günümüz var :44:

yılbaşında eşime hediye almayı hiç düşünmüyorum :63:enson evlilik yıldönümünde aldıgım hediye karşısında yaptıgı tepkiden sonra kolaylıkla birdaha hediye falan almam :57:kızıma alacagım hediyeyi düşünüyorum zaten siparişininde verdi dora çantası dora oyuncagı falan diye sayıyordu sabah gözünü açar açmaz :1:

bir erkege hediye almak cok zor ya...
helede degisik birsey olsun diyorsan...
ben erkek arkadasima saat aldim...cok degisik degil ama ihtiyaci varsa düsün istersen....

kocama iki tane saat aldım
ikisinide takmıyor gıcık

Yok be deliiişşş şaka yapıyorum, seni tanıdımki artık sana kızarmıyım ben :34: ben bir düşüneyim fikir olarak kaç günümüz var :44:

beni tanımadan önce kızıyordun yaniii hımmmm

kız yılbaşı için işte yaa hediyeye göre değişir zaman ne bilim bu haftasonu çıkıp alayım halledeyim bu işi

yılbaşında eşime hediye almayı hiç düşünmüyorum :63:enson evlilik yıldönümünde aldıgım hediye karşısında yaptıgı tepkiden sonra kolaylıkla birdaha hediye falan almam :57:kızıma alacagım hediyeyi düşünüyorum zaten siparişininde verdi dora çantası dora oyuncagı falan diye sayıyordu sabah gözünü açar açmaz :1:

noldukiiiii
nasıl tepki verdiiiiii

bende kabul etttiimm oleeeeyy:D

süpperrrr sen bana hediye al bende sana olarmı :1:

kızlar ben kaçtım patronumu ayy yani babacıgımı yemege alacagım nede olsa zam ayı yaklaştı değil mi :23: :1:

vaaayyy uyanıkkkk yarın yazarsın % oranlarını :1:

çekilişle ilgili yazışmalarınızı akşam okurum bakalım bana kim çıkacakkkk :52:

oku sende yarın netleşir mevzuuuu :34:

kızlar çekilişi 1 kişi yapıp ben olabilim safiş olabilir . Sonra buraya yazarız olarmı tam olarak sayımız belli olsun bakalım .

oooo aman tanrımmm
bu kutsal görevi bana layık gördüğün için teşekkür ederim nazlım
ama ben kendime güvenmyiorum
tğm çekilişlerde ben çıkabilirim
hepiniz tek bana hediye almak zorunda kalabilirsiniz nihahahah :1:
bence takı kaptanı oalrak sen hallet bu işi :34:

Safişe hediye alacak olan yaşadı, düşünmesine gerek kalmayacak, çoooook egzotik bir iç çamaşırı takımı süper bir hediye olur ona :33:

bende hediye listemi veriimde alıcak olan kişi zorlanmasın:D

araba (modeli rengi fark etmez ama 2005 model ve üstü olsun:))

iphone 4

blackberry bold 9700 beyaz :=) BIS ini ben alırım:D

5000 TL lik alışveriş çeki:D:D

seçin beğenin alın ve yollayın bakem:D

bende hediye listemi veriimde alıcak olan kişi zorlanmasın:d

araba (modeli rengi fark etmez ama 2005 model ve üstü olsun:))

iphone 4

blackberry bold 9700 beyaz :=) bıs ini ben alırım:d

5000 tl lik alışveriş çeki:d:d

seçin beğenin alın ve yollayın bakem:d

vayyyy vayyyy liste kabarık mirayım .....

herkese iyi geceler bu gece kociş yok bende sizlere bakayım dedim baya bir kaynatmışsınız:))
çekiliş varmış aslında çok isterim kızlar ama çekiliten sonra hediyeler nasıl gönderilecek
nasıl olcak bide eşlere sormıycakmısınız kızlar (yoksam bende sormadanmı katılsam benimki azcık cinstirde bu tür konularda)neyse belirlensin tam olarak düşünürüm ikna edersem kocişi neden olmasın:))süper olur
ama katılırsamda bana miray düşmesinde kim düşerse düşsün :27:delüüüüüüüü araba istorrr
bende ev istorumm hemide 4+1 olsun olurmu :37:3+1 sığmıyorum küçük geliyor kızlar
bide mümkünse en az 200 metrekare olsun çünkü şuandaki evim 180 metrekare yetmiyor :33:

Back
X