kızlarcığım birde naçizane fikrim :
çekilişe katılan arkadaşlar az biraz kendinden bahsederse
nelerden hoşlandığından ne yaptığndan neyi sevip sevmediğinden,
hediye seçimi daha kolay olur böylece ne dersiniz![]()
mirayın neler sevdiğini öğrendik .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın safişim ..aeben ablaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnn![]()
günaydın kıslar .....
Gözdem hediyeleşmek sünnettir ...severim almasınıda, vermesinide ...
Ama yıl başı olayı bana ters canım o yüzden bu seferlik beni es geçin .![]()
günaydın ablacığım nasılsın ......
günaydın kıslar .....
gözdem hediyeleşmek sünnettir ...severim almasınıda, vermesinide ...
ama yıl başı olayı bana ters canım o yüzden bu seferlik beni es geçin .![]()
günaydın safişim ..
kıs sana hediye şeçmeye . ne var kırmızı bir jartiyer işini görür .![]()
..............
Nazlım kayınvaliden geldimi?
evet ablam dün geldi . Eşimle aynı evde başbaşayken daha mutluydum . Keşke ayrı bir evde oturuyor olabilseydik .
başka bir maksatla tabiki gözdem . dedimya çok severim hediyeleşmeyi...Piiikiiiii ablişşkooom, heeepiiiii kıriiiismııııssss bana da ters ama olsun ben çok severim hediye almasınıda vermesinide, ozaman ablişko seneye ramazan bayramında hediyeleşiriz bizde hep birlikte gene, kızlarcığımada uyarsa
Birde birşey sorayım ablacığım, montide tam buğday ekmeği bulamazsak kepek ekmeği olurmu, ve ev yoğurdu yenirmi illa light yoğurtmu olacak, ve light sütmü olacak? normal yoğurt süt olmazmı ?
2 Tane yılbaşı için çeyrek biletim var, ve ayıptır söylemesi son 3 numarasını rüyamda görüp, 5-10 biletçi gezip bulduğum 2 çeyrek bilet bunlar, 35 trilyon büyük ikramiye-çeyreğe çıkarsa 8,5 trilyon, söz nazlım vallahi sana şöööyle güzelce bir ev alıp döşeyeceğim, siz oraya çıkarsınız kayınvalidenle de görümcen oturur![]()
2 Tane yılbaşı için çeyrek biletim var, ve ayıptır söylemesi son 3 numarasını rüyamda görüp, 5-10 biletçi gezip bulduğum 2 çeyrek bilet bunlar, 35 trilyon büyük ikramiye-çeyreğe çıkarsa 8,5 trilyon, söz nazlım vallahi sana şöööyle güzelce bir ev alıp döşeyeceğim, siz oraya çıkarsınız kayınvalidenle de görümcen oturur![]()
yaaa ben bişey söylüycem yani bir teklifte bulunacam sizlere ne olur bencilce sanmayın lütfen çünkü bende çekilişe katılmak istiyorum aranıza hiçte eşime söylemiycem çünkü söyleyince az çok cevabını biliyorum bu teklifide safişin sözü üzerine yapmak istedim safiş hani sen dedinya ben siteye güveniyorum yeri geldi durdu açık adres bile verdim sorun olmadı eğer safiş sana veya bir başka arkadaşa kime uyarsa farketmez biriniz bana özelden numaranızı verirseniz bende ordan bana çekilişten kim çıktıysa ona numaramı vermeniz için size versem numaramı olirmi ne olur beni yanlış anlamayın yoksa normalde bana çıkan arkadaşa numaramı ben veririm özelden ama şansıma güvenmiyorum bir problem olursa diye korkuyorum bilmem anlatabildimmi tabi istemesseniz alınmam kesinlikle rahat olun maksatım aranızda olmak
aşk olsun zilan ne demek ..ben ettim bile canıkom ...hg aeben abla nasılsın kusura bakma ben bir yandan temizlik yapıyom bir yandandan buraya bakıyom seni yeni farkettim
dün resim yüklemişsin hemen baktım ama görmedimüzüldüm arkadaş olmadığımız için herhal neyse ben teklif yollasam kabul edermisin yoksam başka baharamı:))
başka bir maksatla tabiki gözdem . dedimya çok severim hediyeleşmeyi...
tb. bulamassan çavdar al yada tam tahıl .
kepekli ekmek aslında beyaz ekmek içine kepek katıyorlar... vitamin mineral açısından beyaz ekmekle bir farkı yok ...
bende yogurdumu kendim mayalarım ... tanıdıgımız sütçü var süt de çok güzel ...ama ben kaynadıkdan sonra 5 kilo sütden nerdeyse 1 kase kaymak topluyorum ... sonra yogurdu mayalıyorum yüzünün kaymagınıda eşime yediriyorum .topladıgım kaymaklada bebelere kaymaklı yumurta yapıyorum ...
.
layt yogurt derken y.yaglı kulanıyo kıslar . tümden yagsız deyil ..ama karbonhidrat yerken (ekmek, spagetti ,baklagil )yanında yedigin yagsız olsa daha iyi olur .
sütde durum farklı yagsızını içmen lazım ben y. yaglı bile kulanmıyorum . nedenide sütde karbonhidrat çokmuş yagına göz yumulmuyor .peynirde böyle helede ekmekle yiyorsak yagsızını bulmamız lazım . bu imkensiz olsada bimin vs.% 2.5 yag oranlı peynirleride işini görür ..
ay yine ne açıklamışım . soru sormayı görün .![]()
merhaba nazcım yapabildinmi call.ı merak ettim