• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişçim baskülde verememiş gözüksemde daha inceldiğimin farkındayım eşimde böyle diyor .birde yürüyüşlere başladımyaa kaslaşma mı basladı bilemiyorum :44: vücutta kaslar yaglardan daha agır olurmuş.bide ben kendimi biliyorum bende insülin direnci var düşük şekerliyim buda kilo vermemi zorlaştırıyor.Allah başka dert vermesin bunu kafaya takarsam Rabbimin gücüne gitmesinden korkarım valla .Allahım affet :96:

safişçim baskülde verememiş gözüksemde daha inceldiğimin farkındayım eşimde böyle diyor .birde yürüyüşlere başladımyaa kaslaşma mı basladı bilemiyorum :44: vücutta kaslar yaglardan daha agır olurmuş.bide ben kendimi biliyorum bende insülin direnci var düşük şekerliyim buda kilo vermemi zorlaştırıyor.Allah başka dert vermesin bunu kafaya takarsam Rabbimin gücüne gitmesinden korkarım valla .Allahım affet :96:

Anladım canım o halde spora ağırlık ver dediğin gibi kilo olarak basküle yansımasada sen kendi beden ölçülerinden fark edersin inceldiğini......

elifçim günaydın canım amin diyorum duayada :29:senin çizelgeyi görünce yüzümde hep bi tebessüm oluyor bi an eşinle seni öyle hayal ediyorum herhalde bayıldım çok sevdim çizelgeni :38:

nazz çatlatma biziiiii :84:

zilan bende alırım yasin nezamana okunacak canımmmm :82:

nazlıcım bende deniz gibi evden ayrılma kararı aldığına inanmak istiyorum ,noldu canım ya :59:

safişçim çok geçmiş olsun kuzucuğuna

zilancım bende okurum 1 tane yasin bu akşam inşallah

simoş cadısı rengarenk yap bakıyım şu avatarı :1:

iyiyim canımcım sen nasılsın?

nazlıya üzüldüm :59: inşallah evden ayrılma kararı almışlardır

iyi şükür koşturmaca hayata devam

aynen canım yaaa okuduğumdan beri dua ediyorum evden ayrılırlar inşallah ayrı eve çıkarlar diye

Oda yarım yamalak yazdı gitti bizi nasılda merakta bırakıyor yaaaaaaaaaaaa

Değiştirdim avatarımı :26:
ama sizin zorunuzla işte, böyle rengarenk hissetmiyorum :44:

yaa safişim eve geldimmm bi de reglim yaaa hiç keyfim yoktu uyuya kalmışımmm daaa yatağımı bile açmadan :d yorganın altına girmden üstü mde battaniyeyleeee çok uyuyuncada salak gibi olusun

Değiştirdim avatarımı :26:
ama sizin zorunuzla işte, böyle rengarenk hissetmiyorum :44:

olacaksın lütfen bak avatardan başladın
sırayla bu işler acele etme şekerim

yaa safişim eve geldimmm bi de reglim yaaa hiç keyfim yoktu uyuya kalmışımmm daaa yatağımı bile açmadan :d yorganın altına girmden üstü mde battaniyeyleeee çok uyuyuncada salak gibi olusun

ya canımmm regl dönemindesin demek bu yüzden giden kilo az bak gördünmü dert ediyorsun birde

evet çok uyuyunca insan salak gibi oluyor malesef

kızlar nazlımın müşterisi gelmiş o yüzden yazamamış
malesef tahmin ettiğimiz gibi bir ayrılık kararı :59: :59: :59:

nazlım gelince yazar :14: :14: :14:

naz ın böyle bi şaka yapıp biiz üzeceğini tahmin etmiyorum tanıyorum artık bu şaka değilse ki olmasını ümit ederim yinede.neoldu şimdi ayrılmalarını gerektirecek ayy naz çabuk gelll yaaa

ayy safişimmm ciddiimisin yaaaaa bence bir anlık sinirle alınmış bir karardır. oooffff ne mutlulardı hep bu kaynana...

nazım gelde bizi merakta bırakma

kızlar nazlımın müşterisi gelmiş o yüzden yazamamış
malesef tahmin ettiğimiz gibi bir ayrılık kararı :59: :59: :59:

nazlım gelince yazar :14: :14: :14:

Ne diyorsun yahu gülçinim, olamaz böyle birşey anlık bir sinir sonucu söylenmiştir bu, salak görümce ile kayınvalide yüzünden ayrılınılırmı ya??? Altüst etmeyin beni sabah sabah zaten bitiğim :14:
Nazlı eşinden çok memnundu böyle aile sorunu yüzünden bütün bunlar olamaz

panik yapmayalım kızlar öyle kolaymı haa dedimi ayrılmak elbet bişekilde yoluna girer naz gelsin bi dinleyelim bakalım kaynana görümce yüzündenmi oldu acaba

ayy safişimmm ciddiimisin yaaaaa bence bir anlık sinirle alınmış bir karardır. oooffff ne mutlulardı hep bu kaynana...

nazım gelde bizi merakta bırakma

kıs deli böyle şeyin şakasımı olur
ben nazlımın yadıklarını söyledim çok merak ettik diye ayrıntıyı nazlım anlatır

bencede offfffffffffffffffffff

Ne diyorsun yahu gülçinim, olamaz böyle birşey anlık bir sinir sonucu söylenmiştir bu, salak görümce ile kayınvalide yüzünden ayrılınılırmı ya??? Altüst etmeyin beni sabah sabah zaten bitiğim :14:
Nazlı eşinden çok memnundu böyle aile sorunu yüzünden bütün bunlar olamaz

umarım bir anlık sinirden ibarettir gözdem....

panik yapmayalım kızlar öyle kolaymı haa dedimi ayrılmak elbet bişekilde yoluna girer naz gelsin bi dinleyelim bakalım kaynana görümce yüzündenmi oldu acaba

umarım yoluna girer herşey dediğin gibi

Back
X