• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Üzüldüm çok, zamanında çok sevdiğim seve seve koptuğum insanlar oldu...acısını bilirim, ama hergün boğazında bir düğüm yaşamaya çalışmak daha zordur eminim, herkes en kötüsünü yaşadığını iddia etsede ateş sadece düştüğü yeri yakıyor, arkadaşlarımızın hatta ailemizin bile acısını tam olarak anlayamadığımızı düşünürüm, sadece kendi acımızı hisseder onunla ölçüp biçeriz...Hayat çok zor, adı üstünde yalan dünya işte...İmtihanı geçmek önemli, Güzel rabbim sevdiği kullarını en sevdiğiyle imtihan edermiş unutmayalım...

çok haklısın bende birinin sevdiginden ayrıldıgını duyunca degmez üzülme diyordum ama işin iç yüzü oyle degilmiş ateş düştugu yeri yole bir yakıyorki tarifi yok ama dedigin gibi imtihan dünyası sabretmek erdemlikmiş ve sabırla olgunlaşıyor insan musibet lere sabretmenin mukafatını bu dunyada gormasek bile ahirette görecegiz inş :71:

anladım nazcım .:29:inşallah eşinde biran önce bi orta yol bulur .sizin ayrılacagınıza asla ihtimal vermiyorum .sana kalkıp kahvaltılar hazırlayan o adam asla böyle bişey yapamaz.güya seni pıstırmaya çalışıyoır tamam hadi ailemle konuşalım ne olacaksa olsun de bakalım ne yapacak ozaman

aysun canım yaa çok üzüldüm inşallah mutlulugu bulmuşsundur herşey gönlüne göre olsun canım :29:

hakımda hayırlısı olsun İNŞALLAH narinim . eşimi çok sevmesem bunların hiç birine katlanmam

aslında kocamın böyle bir korsu var safişim . benim karar verdiğimde ne olursa olsun dönmeyeceğimi bilir. onun beni kaybetme korsu çok büyük bilirki ben onsuzda yaşayabilirim. evlenmeden önce bu korkuyu yaşadığı için :1::1:

bunu bence dahada derinden hissettirelim canım
evlenince bir rahatlık gelmiş üstüne sankimmm :1: :1:

hayırlı cumalar ......

sanada abla hoşgeldin :3:

nazcim neler olmus cnm ya...benim dünyadan haberim yok daha yeni okuyorum...hakkinizda hayirlisi cnm..esini ne kadar sevdigin zaten yazdilarindan belli oluyor...ins bir orta yol bulursunuz...

** 6.TAKIM 186.ETAP **

Naz ( 59,1 / 58,7 / 0,4 / 0,68 % )
kirazz_z ( 77,0 / 77,0 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 63,4 / 64,0 / -0,6 / -0,95 % )
narin_nazenin ( 68,7 68,6 / 0,1 / 0,15 % )
safinaz84 ( 58,8 / 58,8 / 0,00 / 0,00 % )
zilan80 ( 66,0 / 66,5 / -0,5 / -0,76 % )
mimu88 ( 79,3 / 79,1 / 0,2 / 0,25 % )
amoreee ( 58,6 / 58,3 / 0,3 / 0,51 % )
simerenya ( 98,7 / 97,1 / 1,6 / 1,62 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 629,6 / 628,1 / 1,5 / 0,24 % )

evet kızlar listemizde hazır bir bakın bakalım .

** 6.TAKIM 186.ETAP **

ben ayrılalı 3 sene olı ilk iki yılı çok kötuydu ama rabbimme şukurler olsun ki geçti zaman en iyi ilaçmış şimdi üzülmuyorum kendi halimce mutluyum şukur rabbim kimseye kaldıramayacag yükü yüklemezmiş oyuzden nasda biraz sabrederse ferahlıga erecektie bence

** 6.TAKIM 186.ETAP **

Ben baktım sorun yok :38:

diyarking fffiliz

hoşgeldiniz kızlar
görüyorum burdasınız
neden yazmıyorsunuz?

canım burdayım bi takıma bakayım dedim kilo durumuna sonra naz ın kocasına sinir oldum derken bizim işyerinden benden kaynaklanmayan sorun çıktı ama benim başıma kaldı ona sinir oldum yazamadım ki :( okuyorum daha gelemedim güncele

bide dışarıdan gelip içişlere girmiş gibi oldum ama demeden gitmicem allah bu erkekleri top etsin yaaaaa

ben ayrılalı 3 sene olı ilk iki yılı çok kötuydu ama rabbimme şukurler olsun ki geçti zaman en iyi ilaçmış şimdi üzülmuyorum kendi halimce mutluyum şukur rabbim kimseye kaldıramayacag yükü yüklemezmiş oyuzden nasda biraz sabrederse ferahlıga erecektie bence

naçizane bir sorum olucak belkide bir kaç :1:

yaş kaç?
kaç yıl evli kaldın?
çocuk varmı?
ailenlemi yaşıyorsun şuan?
en büyük sebep neydi boşanmanıza?

naz çok üzüldüm cnm hakkına hayırlısı ama bence eşin sinirle söylemiştir o sözleri(en azından ben öyle düşünmek istiyorum cnm)herkeside Allaha havale et güzelim kolay değil bir evliliği ayakta tutmak ama şunuda unutma kimsenin ahı kimseyede kalmaz cnm
ben birebir yaşadım güzelim benimde bir görümcem vardı arardı eşimi sen karını neden dövmüyorsun derdi daha buna benzer bir çok konu ve hasta olduğumda anladıkki onun ve kayınvalidemin parmağı var ben her kirizlerimde şöyle dua ederdim Allahım benim bu halime sebep olanları sen evladıyla sınav et diye çünkü kendi yaşasa o kadar acı çekmez ama karşısında evladı çekse daha çok acı çeker (belki yanlış ama benim yüreğim çok yandığı için ben böyle düşünüyorum)ve olan oldu 17 yaşında nişanlı kızı 45 yaşındaki birine kaçıyor ve yaklaşık 40-45 gün sonra istanbulda buluyorlar bu duruma asla sevinmedim rabbim şahit Allah kimseyide namusla terbiye etmesin ama görümcemin kocası orda şu kelimeyi kullanmış bu bizim çektiğimiz ibrahim abilerin (babamın adı)ahıdır ben biliyorum demiş yani sen Allaha havale et elbet gün gelir devran döner cnm canınıda sıkma öpüyorum hepinizi

canım burdayım bi takıma bakayım dedim kilo durumuna sonra naz ın kocasına sinir oldum derken bizim işyerinden benden kaynaklanmayan sorun çıktı ama benim başıma kaldı ona sinir oldum yazamadım ki :( okuyorum daha gelemedim güncele

bide dışarıdan gelip içişlere girmiş gibi oldum ama demeden gitmicem allah bu erkekleri top etsin yaaaaa

:60: :60: :60: :60: etmesin kıs o kadarda değil
onlar top olursa kadınlar ne etçek :1:

kızlar yasinide pazartesiye kadar okuyabilirseniz çok iyi olur cnm

canım iyi oldu geldiğin ben okuyamıcam malesef bebeğim biraz evvel regl oldum
yavru vatanım kan ağlıyooooooooorrrrrrrrrrr :14: :14:

ayrıcada zilanımm söylemeden geçmicem ister kız ister darıl

allah kimseyi ama kimseyi düşmanlarımızı bile evladı ile sınamasın canım bu nasıl beddua böyle sakınnnnnnn üç çocuk annesi bir kadınsın anneliği iyi bilirsin rabbim göstermesin kimseye anne baba yapıyorsa bebelerin yavruların günahı neee böyle düşünme sakınnnn tövbe de.
Daha bizler neler yaşayacağımızı bilmiyoruzki balım ya

Nazlım çekiliş işini bu gün halledelim bebeğim ben öğleden sonra yokum şirket dışına çıkıcam.
Zaten bu son haftasonu herkes rahatça halleder hediye işini
haftayada kargoya vermek için vaktimiz kalır ne dersiniz kızlar

Back
X