• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İdare ederim ablişkom, ama bu gündüz kadın programları nedir öyle esra falan yemekteyiz memekteyiz, bunalıma gireceğim :99::95::100::111::120:

günaydın 6. takımın çıtırları nasılsınız . bu sabahki kilom 57,8

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

ara
1 portakal

akşam
1 adet tavuk pirzola
1 bardak ayran
2 adet közlenmiş kırmızı biber

2,5 litre su
1,5 litre iksir
spor yok malesef

Bu arada kızlar hemen kilo bildirimini de yapayım

Benim
Geçen Hafta : 58.8
Yılın Son Günü : 58.3

Yılın son günü olması sebebi ile vede hedefime ulaştığım için tekrar hedef kilomu değiştiriyorum
Bugünden sonraki hedefim 55 kg. :62: :62: :62: :62:

.güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri:D:D

kilomuuu veriyorummm hazırmıyıııızzzz :)

geçen haftaaaaaa : 79.1

buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::53::53::53::53::53::37::37::37::37::37::37::37: :D:D

.güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri:d:d

buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::53::53::53::53::53::37::37::37::37::37::37::37: :d:d

vayyyy süper miray tebrik ederim seni 79 dan kurtuldun hemde 78 e takılmadan . :46::46::46::46:

Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:

ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..

ben yaptım siz yapmayın :( :43:

nazımm valla sayenizdee motivenizle desteğinizleee 69 larıda görücezzzz inş:)

o günleride görürüz inş... caaanııımmm

günaydın kızlar kilomu bildirip hemen çıkmalıyım
benden sadece 500 gram gitmiş:(
geçen hafta 66.5
bu hafta 66 kiloyum
olsun gerçi artı olmasında böyle gram gram gitsin gerçi ben regl olmamdan artı çıkarım diye korkuyordum çok şükür öyle olmadı:))
hadi öptüm herkesii

sağol canım sende güzel kilo vermişsin hedefimizde yükselmiş süper .

evet canım yılın son bildiriminide yaptığımıza göre hedefleri değiştirmenin zamanı geldi diye düşündüm.... Bakalım bu kalan kilolar kaç haftada gidecek :1:

.güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri:D:D

buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::53::53::53::53::53::37::37::37::37::37::37::37: :D:D

allaahhhııımmmmmmm nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam bebeğimmmmmmmmmm :21: :21: :21: :21:

harikasın mirayımmmmm gel kız öpüceeemmmm :71: :70:
bak gördünmü üç hafta gram gram gitti ve sana yıl sonu sürprizi yaptıııı
süüppeeeeeeeerrrrrrrrrr :62: :62: :62:

Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:

ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..

ben yaptım siz yapmayın :( :43:

:60: :60: :60: :60:
ay çok ilginçsiniz yaaaa :60:

nazımm valla sayenizdee motivenizle desteğinizleee 69 larıda görücezzzz inş:)

olacaksın tabeeeee
ben sana ne dedim sakın bozma aynen devam bu kilolar Gİ-DE-CEEEKKKKKKKK :87: :87: :87:

kilom 65.8 ay son sevinçliyim gıram gıram gidiyor kilolaarım :66:

E BUDA İYİ HABER CANIM TEBRİKLERRRRRRRRRRRR :46:

günaydın kızlar kilomu bildirip hemen çıkmalıyım
benden sadece 500 gram gitmiş:(
geçen hafta 66.5
bu hafta 66 kiloyum
olsun gerçi artı olmasında böyle gram gram gitsin gerçi ben regl olmamdan artı çıkarım diye korkuyordum çok şükür öyle olmadı:))
hadi öptüm herkesii

zilannnn sendemiiii hemde regl iken ee süpperrrr
haftaya daha çok gidecek demektir buuuuuuuuu :66: :66: :66:

şimdilik herkes kilo vermiş görünüyor kızzzlaaarrrrr süpperrrr yaaaaa :8: :8: :8:

günaydın kızlar :16:
kilo veren herkesi kutlarım ben ne yazık ki 64.6 geldim bu sabah:14: gram gram alıyorum ne yazık ki...Nazlıcım listeye zarar vermemem için bir süre izinli mi yazsan beni ki :59: kendimi çok suçlu hissediyorum size çok zarar veriyorum :26:

Bu arada kızlar hemen kilo bildirimini de yapayım

Benim
Geçen Hafta : 58.8
Yılın Son Günü : 58.3

Yılın son günü olması sebebi ile vede hedefime ulaştığım için tekrar hedef kilomu değiştiriyorum
Bugünden sonraki hedefim 55 kg. :62: :62: :62: :62:

hedefini ulaştığın ve yeni hedef belirlediğin için kutlarım seni bitanemm :46::46::46: ben de irademe sahip olamayıp hedefimden uzaklaşıyorum

Back
X