• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohhhh afiyet olsun eminem:81::81:motive gerçekten çok önemli kendimden biliyorum,burdan 3 hafta ayrıldım + larla döndüm,birbirimize destek olarak kurtulucaz canım kilolardan,ara ara 80-89 topiğine göz at canım maşallah kızlar harika kilolar vermişler,çoğununda başarı öyküsü var,bizim neden olmasınki
:34:

sağol tatlım :16: ben de biraz uzak kalınca +larla döndüm sonra da kendime bir türlü gelemedikçe durum çok kötü oldu işte..tamam canım 80-89 topiğine de bakarım :16:

bende son 2 haftadır bu kadar sıvı tüketiyorum canım . Ondan önce benimde 1 litreyi geçmiyordu kış geldiğinden beri evet spora devam ediyorum canım . Bu 3 aylık üyeliğim bittiği zaman bir 3 ay daha devam edeceğim inşallah . çok rahat olmasada artık 36 beden pantolonların içine girebiliuorum Platesin etkisiyle baya daraldım .

spora devam etmen çok güzel canım pilates acayip toplayıp,şekillendiriyor zaten mucize gibi :16: 36 bedene girmek müthiş bir duygu ben de 36 beden iken şimdi 38-40 arasında gidip geliyor maalesef..ama kilo aldıkça nekadar çirkinleştiğimi dün çok iyi anladım ve bugün tam gaz başladım aslında..

spora devam etmen çok güzel canım pilates acayip toplayıp,şekillendiriyor zaten mucize gibi :16: 36 bedene girmek müthiş bir duygu ben de 36 beden iken şimdi 38-40 arasında gidip geliyor maalesef..ama kilo aldıkça nekadar çirkinleştiğimi dün çok iyi anladım ve bugün tam gaz başladım aslında..

çok sevindim canım benim tam gaz başlamana ve bu sefer bırakmayalım ki istediğimiz görümüme ve kiloya kavuşalım ...

Kızlar bu hafta hiç kaçamağım yok ama yarın sanki + çıkacakmışım gibime geliyor.

şişkinliğin varsa ancak ozaman artı çıkarsın bence Nazlım yada regl günün yakın ise aslında benim regl günümde çok yakın yarın 64.6 dan da fazla çıkmak istemiyorum yaa :14:

bende platese başlamak istiyroumm ama eve gidince 2 80 yatmaktan yatağama bile geçemiyorummm...

bi geçen gün 100 mekik çektimm...

birde kardeşim pilates eğitmeni...

eetttt yüzüme vurmayın ama o da eve geliyooo yorulmuş yavrucummm o geldiinde ben uyumuş bile oluyorum..

onada bi kaç yerden teklif var nerede olacağı belli deil... bi kesinleşsin onun salona başlıyım diorum tekrar

çok sevindim canım benim tam gaz başlamana ve bu sefer bırakmayalım ki istediğimiz görümüme ve kiloya kavuşalım ...

evet canım bu defa hedefime ulaşacağım inşallah zaman uzun olsa da umrumda değil..yalnız beni korkutan öğretmenliğe biraz olsun dönmem ben özel ders verirken de öğrencilerime ikramda bulunurum ve onları yalnız bırakmayıp ben de eşlik ederim genelde :18: bu defa öğrencime kola ikram ettim pasta ile ben yeşil çay yaptım kendime :9::8: her defa özenmeyip dayanabilmem gerek

bende platese başlamak istiyroumm ama eve gidince 2 80 yatmaktan yatağama bile geçemiyorummm...

bi geçen gün 100 mekik çektimm...

birde kardeşim pilates eğitmeni...

eetttt yüzüme vurmayın ama o da eve geliyooo yorulmuş yavrucummm o geldiinde ben uyumuş bile oluyorum..

onada bi kaç yerden teklif var nerede olacağı belli deil... bi kesinleşsin onun salona başlıyım diorum tekrar

bence de miraycım kardeşinin çalışacağı yer belli olunca oraya git en güzeli bir düzenin olur.

evet canım bu defa hedefime ulaşacağım inşallah zaman uzun olsa da umrumda değil..yalnız beni korkutan öğretmenliğe biraz olsun dönmem ben özel ders verirken de öğrencilerime ikramda bulunurum ve onları yalnız bırakmayıp ben de eşlik ederim genelde :18: Bu defa öğrencime kola ikram ettim pasta ile ben yeşil çay yaptım kendime :9::8: Her defa özenmeyip dayanabilmem gerek

dayanabilirsin emineciğim güveniyorum sana ... Dün eşimin arkadaşına gittik kız çeşit çeşit börek kurabiye yapmış ama ben uygun bir şekilde yiyemeyeceğimi açıkladım ve ısrarlarına rağmen yemedim bişey sende yemezsin biliyorum .

dayanabilirsin emineciğim güveniyorum sana ... Dün eşimin arkadaşına gittik kız çeşit çeşit börek kurabiye yapmış ama ben uygun bir şekilde yiyemeyeceğimi açıkladım ve ısrarlarına rağmen yemedim bişey sende yemezsin biliyorum .

okadar çaba sarfettim vermek için canım siz de biliyorsunuz artık gram gram çok zor kilo veriyorum ama dikkat etmeyince (herkes gibi) hızla alıyorum..çabalarımın boşa gitmesi bu defa beni çok üzdü size karşı mahcubum :59: buyüzden yemeyeceğim,dayanacağım canım bana güvendiğin için de çok teşekkür ederim boşa çıkarmayacağım bu defa inşallah

günaydın takımımm...hayırlı cumalar hepinize:16:

ilk bildirimi ben yapayım:21:

pazartesi kilom 79,600 dü bugün isee 78,60...tekrar kilo vermeye başlamak çok güzel yaa,inş.devamıda gelicek

yanlız şöle bi durum var ben izinli olduğum dönemde 77 ile ayrılmıştım,yani kilo vermeme rağmen faydam yerine takıma zararım olucak bu hafta, üzgünümmm:26::26:ama kilo vermeye devam edicem için haftaya telafi ederim mutlaka kızlarcım

Son düzenleme:
dünki menümüde yazayımm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 ad karper peyniri
maydonoz,marul

ara
1 elma

öğle
1 tabak etli türlü (patateslerini yemedim)
1 kase cacık

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
közlenmiş patlıcan salatası
marul salatası,yoğurt

2,5 litre su,1,5 litre yeşil çay iksiri,30 dakika yürüyüşş +gece sporu:92::92:

günaydın kardeş takımım hayırlı cumalar:72:
az sonra hastaneye gidecem:10:
onun için bugün erken bildirim yapıyorum size zahmet ecelesinden kontrol edermsnz

8. TAKIM * *188.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 120,8 / 123,1 / -2,3 / -1,90% )

çokoprens ( 55,7 / 55,6 / 0,1 / 0,18% )
elimphia ( 90,3 / 90,3 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 81,6 / 81,6 / 0,0 / 0,00% )

SEHERYILDIZI ( 86,2 / 86,2 0,0 / 0,00% )
kacakkiz86 ( 56,5 56,5 / 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 563,1 / 565,3 / -2,2 / -0,39% )

günaydın kardeş takımım hayırlı cumalar:72:
az sonra hastaneye gidecem:10:
onun için bugün erken bildirim yapıyorum size zahmet ecelesinden kontrol edermsnz

8. TAKIM * *188.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 120,8 / 123,1 / -2,3 / -1,90% )

çokoprens ( 55,7 / 55,6 / 0,1 / 0,18% )
elimphia ( 90,3 / 90,3 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 81,6 / 81,6 / 0,0 / 0,00% )

SEHERYILDIZI ( 86,2 / 86,2 0,0 / 0,00% )
kacakkiz86 ( 56,5 56,5 / 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 563,1 / 565,3 / -2,2 / -0,39% )

listeniz tamamdır azracığım

günaydınlar 6. takımın çıtırları kilom 58,3 malesef 500 gr artıdayım . hiç kaçamağımda olmadı ama

günaaayydıınn herkeseeeee bu hafta 77.1 im 300 gr gitmiş yine döndük gramlara. bu hafta + bekliyodum gerçi düne kadar 78.1 dim nein şişkinliğini yaşıyosam:),

sizlerde ne var ne yok

canlarımmmmmmmmmmmmmm çok özledimm siziiiii
sadece bu hafta burda olamadım sürekli ama aylardır ayrı kalmış gibiyim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kilo verenleri tebrik ediyorum güzellerrr
veremeyenlerde ıslak sopa gösteriyorummmmm :57:

bende hemen yapayım bildirimi:

2010 yılının son cuması : 58.300
2011 yılının ilk cuması : 57.900

Giden gram : 400 :27: :27:

safiş kelebeğim beni geçmişsin yane:) teprik koydum sanaa:) ben 300 gr vermişim:D

Back
X