günaydın safiş sultan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın fıstıklı lokumlar
bugün çok yoğun olucam kızlar,işçi maaşları falan
bu arada diyetimede acaip adapte olmuş durumdayım,bol su içmeye başladım,iksiride içiyorum 3 gündür
abur cubur zaten yok,akşamları mümkün olduğunca hafif yiyorum,açıkcası hafiflediği hissediyorum,inat ettim tartılmadımda ,bakalım yarın sonuç ne çıkacak...keşke cuma bildirim yapabilseydim![]()
ayyyy neslişim diyete adapte olmana çoook sevindim ben su içme işini bir türlü yapamıyorum hele kış oluncasporumu da bir yapmaya başlasam ahhh ahhhh...ama dün iş arkadaşlarımdan biri aradı kızının matematikte sorunu varmış yardım eder misin dedi..buhafta içinde gelecekler sınavı varmış çünkü..üniversite hazırlık da bir öğrenciye başlayacağım yarın önümüzdeki günler çok yoğun geçecek gibi...bir de nöbetlerim var zaten
gunaydın kızlar
bugunku menum
sabah
yulaf ezmesi+iki ceviz+süt bir kaşık marmelat karıştırıp yedim
oyle patlıcan yemegi+salata +yogurt+bir parça tavuk
ara portakal
akşam salata peynirli cevizli
aratarçınlı yogurt
günaydın safiş sultanşu işlerini bitirde dön aramıza garii...ösledim seni
![]()
canımmm hoşgeldin seninle uzun zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın bitanemm? ben çay içmeyi de sevmiyorum tam bir sıvı eksikliği yani
hoşbulduk canım yoğunluğu atlattık çok şükür artık burdayım
yazını okurken hemen 1 bardak su içtim
eşime derdim eskiden su içmeden nasıl duruyosun diye ,tam bir çay bağımlısıdır kendisi
hava soğudu bende ona benzedim su içtiğim yok hiç
seeelaaamm kızlar beeenn geldiiimmm ama çok duramıyuorum ara ara bakıyorum. yemekten sonra bi işe girişcem ki sormayınS:
blackciiimm günaydıın tatlım idare ederim işte sen nabuosun
bugün tarçınlı yoğurt getirdim yanımda
2 gündür dikkat ediyorum bakalım ne kadar sürcekne kadar iradesizim ben ya
![]()