• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlar 6. takımımın çıtırları nasılsınız bakalım .

gözdoş pazartesi işe başlayacağım demişti ama gelmedi takıma hiç cadı

günaydın nazlıcım,bende şu anki halimden çok memnunum,hafiflemeye başlamak süper:66:

bu arada gözdoşu bende merak ediyorum,iyi olduğunu sölemişti ama:26:

günaydın safişim:16:,kolay gelsin canım sana,yine yoğun olucaksın sanırım

günaydın safişim:16:,kolay gelsin canım sana,yine yoğun olucaksın sanırım

Günaydın kirazımmmm seni burda görmek ne kadar güzel böyle
evet tatlım bu haftada yoğun geçiyor sanırım ay sonuna kadar sürer bu yoğunluk şirkette tek muhasebeci olunca vede muhasebe harici bir sürü işede bakınca böyle oluyor ne edek.
Ara ara gelip okuyorum ama inan yazmadan çıkıyorum çünkü yazmaya fırsatım olmuyor....
Sizi hepinizi çok özledimmmmmm.... :16: :16:

3677_1238959870.gif

sabak yulaf ezmesi 3 kuçuk ceviz bir tatlı kaşıgı marmelet ve yarım yaglı sutle yenildi
oyle yeşil mercimek yemegi salata yogurt getirmeyi unuttum azcık peynir
ara bir ekşi elma
akşam malesef işteyim yine peynirle salata ama ceviz koymayacam bu sefer sabah yedgim için
ara tarçınlı sut şukur reng oldum da kaçamak yapmadam kurtuldum iki gundur kaçamak yapmıyorum bakalım bu hafta tartıya yansırmı belkide yansımaz ama en azından içim rahat oluyor kaçamak olmayınca:90:

günaydın kızlar :16:

kirazcımm adapte olman süper senin adına çook sevindim :81:
safişçimm yoğunluğunun bitmesine az kalmıştır umarım sen süper bir pozitif güçsün tüm takım için tatlım :21:
gözdemcim de inşallah çok iyidir tüm ağrılarından kurtulmuştur da aramıza geç gelse de sorun değil
nazlıcımm günaydıııınnn
elifçim nasılsın?

blackandwhite canım gunaydın nasıl gidiyor hayat diyet nöbet dersler umarım herşey yolundadır tatlım

Günaydın kirazımmmm seni burda görmek ne kadar güzel böyle
evet tatlım bu haftada yoğun geçiyor sanırım ay sonuna kadar sürer bu yoğunluk şirkette tek muhasebeci olunca vede muhasebe harici bir sürü işede bakınca böyle oluyor ne edek.
Ara ara gelip okuyorum ama inan yazmadan çıkıyorum çünkü yazmaya fırsatım olmuyor....
Sizi hepinizi çok özledimmmmmm.... :16: :16:

seni çok iyi anlıyorum safişim,bi an önce bitsin işlerinde dön aramıza,muhabbetini özledim kıı
:69:haaa bu arada 31 ocakta 56 kiloyla tam çıtırcık olucan ben eminim:21:

günaydın elifim,nasılsın hayatım:16:
sabak yulaf ezmesi 3 kuçuk ceviz bir tatlı kaşıgı marmelet ve yarım yaglı sutle yenildi
ara bir ekşi elma
akşam malesef işteyim yine peynirle salata ama ceviz koymayacam bu sefer sabah yedgim için
ara tarçınlı sut şukur reng oldum da kaçamak yapmadam kurtuldum iki gundur kaçamak yapmıyorum bakalım bu hafta tartıya yansırmı belkide yansımaz ama en azından içim rahat oluyor kaçamak olmayınca:90:

aysuncum hoşgeldin:71:bende iki gündür kaçamak yapmıyorum ve inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi,inş.cumaya yüzümüz gülecek canım

safişçimm yoğunluğunun bitmesine az kalmıştır umarım sen süper bir pozitif güçsün tüm takım için tatlım :21:
gözdemcim de inşallah çok iyidir tüm ağrılarından kurtulmuştur da aramıza geç gelse de sorun değil
nazlıcımm günaydıııınnn
elifçim nasılsın?

günaydın eminem:16::16:sende durumlar nasıl bekemm:34:

ara bir ekşi elma

günaydın aysuncuğum . Kaçamak yapmış olsanda u dönüşü yapman çok güzel .

günaydınnn aysuncumm bugün nöbetçiyim,öğrencim de olunca hayatım yoğun geçmeye başladı..ama bir öğrencim 2 ay sonra bitecek yani 2 ay sonra bukadar fazla yoğun olmayacağım..ama mayıs ayının ilk haftası Kamu Personeli Dil Sınavı(KPDS) na gireceğim..ingilizce kursuna yazın gitmiştim artık kurs notlarını tekrar edip,kelime çalışmalı,bol bol da soru çözmeliyim.kafamda planlamalarım bu yönde bir terslik olmazsa bu yoğunluk içinde diyeti bırakmamak için her boşluğumda buradayım zaten..
sen nasılsın,neler yapıyorsun tatlım?

nazlıcımm günaydıııınnn
elifçim nasılsın?

günaydın emineciğim .....

Kızlar hedefime ulaşmadan kendime yeni pantolon almak istemiyorum akşam annemlere gittim benim kardeşin biri 50 kilo diğeride 52 kilo onların pantolonlarından denedim ... Ve 26 beden kotun içine rahatlıkla girebildim .... Onlara biraz bol geldiği için pantolona el koydum ... 2 tane daha denedim onlar olmadı ama hedefim onların içine girmek olacak artık .....

günaydın eminem:16::16:sende durumlar nasıl bekemm:34:

elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama dün 3 tane bisküvi yedim dayanamayıp:59: reglim bugün yarın gelecek iştahım çok açık ama mücadele ediyorum işte çok karnım acıkınca ayva falan yiyorum çok etkili sana da öneririm..bugünlerde ayva destekçim :81:

Kızlar hedefime ulaşmadan kendime yeni pantolon almak istemiyorum akşam annemlere gittim benim kardeşin biri 50 kilo diğeride 52 kilo onların pantolonlarından denedim ... Ve 26 beden kotun içine rahatlıkla girebildim .... Onlara biraz bol geldiği için pantolona el koydum ... 2 tane daha denedim onlar olmadı ama hedefim onların içine girmek olacak artık .....

vawwwwww süpersin Nazlıcım 26 bedene girebilmek müthiş bir duygu olsa gerek :46::46:

ben iyiyim kızçeler sizler nasılsınız :38:

sadece başım beynim dökülüyo sanki sanırım sinüzit var

pzt sabah duş alıp çıktım ağrı başladı ,dün hafiflemişti ağrı ki bu sabah yine aynı şeyi yaptım ,daha da beter bir ağrı girdi , biliyorum kendim kaşınıyorum :83: ağrı kesici de kar etmiyo bu ağrıya ya

günaydın 6.takım fıstıları

harikasın nazlıcım,eminim kısa süresonra hedefine ulaşıp o pantolonlarada gireceksin,bencede şu an kendine bişi alma
elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama dün 3 tane bisküvi yedim dayanamayıp:59: reglim bugün yarın gelecek iştahım çok açık ama mücadele ediyorum işte çok karnım acıkınca ayva falan yiyorum çok etkili sana da öneririm..bugünlerde ayva destekçim :81:

canım bence karbonhidratı mümkün olduğunca azalt,eminim çok acıkmayacaksın,büsküviler dahada acıkmana sebep olur,suyunu,yeşil çayını ihmal etme,ayvada iyi çözüm,bende getireyim yanımda

Back
X