• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde canım çok sıkılıyor kirazım tek başıma oturuyorum işyerinde . ben yapmıştım canım o diyeti ... ozaman güzel sonuçlar aldım ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım .... aeben ablamda yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam

demekki yanlış hatırlamamışım canım,aslında şu andada buna benzer besleniyorum,biraz daha dikkat edersem tam anlamıyla yaparım,
başarı öykülerine daldım,karbonhidrat diyeti yapanlar ağırlıkta,heveslendim bende

bide nazlıcım hangi diyeti yaparsak yapalım bırakınca hooop geri alıyoruz,buda birazda tam hedefimize gelmedn bıraktığımız için oluyo,mesala ben hep 70 e kadar inip gerisini görmedim,devam etsem bi 65 i görsem belkide farklı olurdu,bilmiyorum yanılıyomuyum

yarın için çok heyecanlıyım :52: bu hafta tartılmadım bakalım yarına ne çıkacagım artı çıkmasam şükredeceğim 10 günlük tatilin bilançosunu hepbirlikte yarın göreceğiz :18:

bende regliyi inşallah fazla çıkmam ve regli şişliğini atmışımdır .

kiraz bende yaptım canım ama sadece 5 gün dayanabildim evet kilo veriyorsun vermesinede sonra gene aldım.sadece et ve türevleri tüketmek midemi bulandırdı.en güzeli herşeyden kararınca yemek.bide fazla protein bana kabızlık yapıyor canım dene istersen bi müddet ama sürekli bu şekilde beslenilmesi çok zor bence :51:

aslında sabah ekmeğini yiyosun montide olduğu gibi,sadece karıştırmaman gerekiyo,benimde zaten kilo almama neden olan hamur işi ve tatlı,artık vücudumu tanyorum,1 hafta yapıyım diyorum narinim sonucunu hep birlikte görelim
yarın için çok heyecanlıyım :52: bu hafta tartılmadım bakalım yarına ne çıkacagım artı çıkmasam şükredeceğim 10 günlük tatilin bilançosunu hepbirlikte yarın göreceğiz :18:

bende yarını çok merak ediyorum,hiç tartılmadım bu hafta

kızlar benim görümcem çok marifetlidir öyle güzel lezzetli tatlılar kekler ekler profetiroller değişik değişik hamur işleri yaparki anlatamam.dün un helvası yapmış içinede çeviz parçaları katmış mis gibi kokuyordu ama ben sadece kırılmasın diye bir çatal aldım.bu saatten sonra benim için irademi zorlayıcı bi süreç gözüküyor.lütfen yapmada diyemem yanlış anlar diye çünkü kendiside kızıda alışkın butür şeylere yani anlayacagınız benim için zor bi sınav olacakkk :31:ne yapalım artık katlanacagız tek derdimiz bu olsundaaa :38:

demekki yanlış hatırlamamışım canım,aslında şu andada buna benzer besleniyorum,biraz daha dikkat edersem tam anlamıyla yaparım,
başarı öykülerine daldım,karbonhidrat diyeti yapanlar ağırlıkta,heveslendim bende

bide nazlıcım hangi diyeti yaparsak yapalım bırakınca hooop geri alıyoruz,buda birazda tam hedefimize gelmedn bıraktığımız için oluyo,mesala ben hep 70 e kadar inip gerisini görmedim,devam etsem bi 65 i görsem belkide farklı olurdu,bilmiyorum yanılıyomuyum

bence yanılmıyorsun kirazım aman kilo verdim zayıfladım rehavetine kapılıp . bir anda bırakıyoruz diyeti dikkat etmiyoruz sonra hop verdiklerimiz geri gelsin ...

benim en büyük yanlışım bilinçaltımda artık kilo verebileceğime inanmıyorum farkettimki kendi kendime sınırlar çiziyorum zihnimi sürekli 70 e düşsen yeter 69 düşsen yeter gibi şartlıyorum ve aylardırda yerimde bence buyüzden sayıyorum.bakıyorumda kendine inanan güvenlerin kiloları kaçamak yapsalarda bir bir gidiyor.zihin olarak beyin olarak zayıflayacagına inananlar bence bedenende buna şartlanıyorlar.mesala hiç kaçamak yapmasamda yok yaa bu hafta veremedim dediğim zaman hakikatende veremiyorum.insanın önce başaracagına inanması zihin olarak buna şartlanması gerek ki ardından hakikaten metabolizmada buna ayak uyduruyorrr :21:

kızlar ben kaçtım yarın inşallah hepimizin yüzünü güldürür basküllerimizzz :32:güzel düşünelim olumlu düşünelim güzel şeylerle karşılaşalım inşallah :34:

benim en büyük yanlışım bilinçaltımda artık kilo verebileceğime inanmıyorum farkettimki kendi kendime sınırlar çiziyorum zihnimi sürekli 70 e düşsen yeter 69 düşsen yeter gibi şartlıyorum ve aylardırda yerimde bence buyüzden sayıyorum.bakıyorumda kendine inanan güvenlerin kiloları kaçamak yapsalarda bir bir gidiyor.zihin olarak beyin olarak zayıflayacagına inananlar bence bedenende buna şartlanıyorlar.mesala hiç kaçamak yapmasamda yok yaa bu hafta veremedim dediğim zaman hakikatende veremiyorum.insanın önce başaracagına inanması zihin olarak buna şartlanması gerek ki ardından hakikaten metabolizmada buna ayak uyduruyorrr :21:

narincim sana kesinlikle katılıyorum,bilinaltımızda biz neye inanırsak o oluyo,bugün bununla ilgili gerçek bi hikaye okudum,aslında kopyalayacaktım ama şimdi bulamıyorum,hatırladığım kadarıyla

bununla ilgili bi deney yapılıyo,çok fakir olan adamın bitenesine onu ameliyat edeceklerini vücuda bi delik açacaklarını ve öleceğini söylüyolar,karşılığındada ailesine çok para vereceklerini ve bütün borçlarını kapatacaklarını vaat ediyolar...neyse adam ikna oluyo ve doktorlar onu ameliyat masasına alıyolar,ve diyolarki vücunu uyuşturucaz ve bi delik açıcaz,aslında böle bi şey yapmıyolar,ameliyat falanda yok,sonra doktorlar kendi aralarında sanki ameliyat yapıyo gibi konuşuyolar,"işte delik açıldı kan akmaya başladı,1 litre oldu,2 litre oldu diye" ve sonra adam ölüyo,doktorlar hemen müdahale ediyolar hayata döndürmeye çalışıyolar ama nafile,üstelik kalp krizi yada tansiyon falan değil düpe düz kan kaybından ölüyo...kendini kan kaybetiğine inandırdığı için beyni onu öyle algılıyo
yani gerçektende beynimize komutu bizim vermemiz gerekiyo,neye inandırırsak o oluyo:34:

Beni Özledinizmiiiiiiiiiiiiiii :37: :37: :37:

Canlarımmmm siziiiii
sizli sohbetleri çok özledimmmmm
sizle coşup gülmeyi coşturmayo çok özledim
şu işleri bir hali yoluna koyayım
korkun benden anacımmmmmmmmm wuuuhhuuuuuuuu fırtına gibim geleceğiiimmmmm :10: :10: :10:
İki gündür şirkette telefon hatlarında arıza var kızlar telefon adsl hiç bir şey yok. Yarında olmayabilir emin değilim. Ben belli bir saate kadar beklerim yapılmasını olmazsa nazlım sana mesaj atarım..

SİZİ SEVİYORUMMMM AZ KALDI BEKLEYİN BENİİİİİ
DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAKKKK :27: :27: :27:

günaydın kaymaklı lokumlar...hayırlı cumalar...güzel bi gün olsun hepimiz için

safişimmmmmmm kuzum bizde seni çok özledik,:16::16:işlerini bitir dön artıkkkkk

evetttt kızlar tükkanı ben açtığıma göre ilk kilo bildiriminide ben yapayım

geçen hafta 78,60
bu hafta 77,40

giden kilo 1,20:66::66:

tartı sola doğru kaydıkça bende acaip mutlu oluyorum,kendimi bundan mahrum etmicem artık,inş.ocak hedefimede ulaşıcam:81:

dün kocişimde dedi inceliyosun,farketmeye başladı diye:69::69:daha bi sevindirik oldum

Son düzenleme:
dünki menümüde vereyim

sabah
2 ad wasa
2 ad karper peyniri
domates,salatalık

ara
2 ad kuru incir

öğle
1 tabak kymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 ayva

akşam
1 tabak karnıbahar yemeği
salatalık,domates,maydonoz

ara
1 elmalı kup

3 litre su,3 bardak iksir,1 saat yürüyüş

mirayım yaptım hemen kupu,kocişede yapmıştım ama o beğenmedi,neymiş,krema yada muhallebi koysaymışım ya:1::1:...oldu canımm dedim

ama benim hoşuma gitti,bu akşamada var:23:

Son düzenleme:
günaydınlar 6. takımımın çıtırları bu hafta kilom aynı malesef regliyim onun etkisi var sanırım .....

günaydın çıtırlar ben çok kötüyüm bir haftanın içinde bir defalık bir kaçamak 400 gramlık bir artış gosterirmi yaa :84: deli olcamm yaa haksızlık buuu :43: tabi başka bişeyde var 40 bedene giriyorum azcık dar olsada bilmiyom yaa o artı beni deli etti :59:
hoollywood diyeti yapcam yarından itibaren midem bulandı resmen karbonhidrat diyetinden uzun bir süre tavuk yumurta ve benzeri ürünler görmek istemiyorum ıııyyy :37: :37:
neyse kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 63.5
bu hafta 63.9 :57:
ben hep böyle 2 ileri bir gerimi olcam yaaa :57:

ama yeni ciciler aldım çok güzeller kızlar onları giyince tam bir gen kız gibi oldum yahu :66: ben bile inanamadım kendimee eşim şok oldu :62: 57 düşecem diyince eşim bana ne dedi biliyormusunuz
bana bak karı seni tutar balkondan aşağı atarım yeter artık yanımda tam bir çocuk gibi kalcan bırakta ben zayıfliyim artık :60: senin zayıfladığın yeter dedi bu ne yaaa dedi yanımda yürütmiycem seni dedi baksana ikimize dedi :60: :60: bende esas ben seni yanımda yürütmiycem en kısa zamanda zayıflamassan dedim :9:

Son düzenleme:
günaydin fistiklar,
kilom maalesef 58,00...cok dikkat ettim niye böyle oldu anlamadim...:S...
ben ders yüzüne hic giremiyorum...ir süre izinli yazsan olur mu nazcim?..
aklim hep burda kaliyor...:S:S

günaydınlar 6. takımımın çıtırları bu hafta kilom aynı malesef regliyim onun etkisi var sanırım .....

günaydın nazlım.:16:..eminim reglin etkisidir,haftaya fark olucaktır mutlaka

günaydın çıtırlar ben çok kötüyüm bir haftanın içinde bir defalık bir kaçamak 400 gramlık bir artış gosterirmi yaa :84: deli olcamm yaa haksızlık buuu :43: tabi başka bişeyde var 40 bedene giriyorum azcık dar olsada bilmiyom yaa o artı beni deli etti :59:
hoollywood diyeti yapcam yarından itibaren midem bulandı resmen karbonhidrat diyetinden uzun bir süre tavuk yumurta ve benzeri ürünler görmek istemiyorum ıııyyy :37: :37:
geçen hafta 63.5

üzülme zilancım,geçen haftada 2,5 kilo vermiştin,vücudun bu kiloya alışıyodur,sen devam et canım düzenli beslenmeye...öyle böyle ideal kilona ulaşıcan hayatım:34:
ama yeni ciciler aldım çok güzeller kızlar onları giyince tam bir gen kız gibi oldum yahu :66: ben bile inanamadım kendimee eşim şok oldu :62: 57 düşecem diyince eşim bana ne dedi biliyormusunuz
bana bak karı seni tutar balkondan aşağı atarım yeter artık yanımda tam bir çocuk gibi kalcan bırakta ben zayıfliyim artık :60: senin zayıfladığın yeter dedi bu ne yaaa dedi yanımda yürütmiycem seni dedi baksana ikimize dedi :60: :60: bende esas ben seni yanımda yürütmiycem en kısa zamanda zayıflamassan dedim :9:

:60::60::60:harikasın zilanım iyi demişin eşine,yanlış hatırlamıyosam 100 ün üstündeydi dimi kilosu

günaydin fistiklar,
kilom maalesef 58,00...cok dikkat ettim niye böyle oldu anlamadim...:S...
ben ders yüzüne hic giremiyorum...ir süre izinli yazsan olur mu nazcim?..
aklim hep burda kaliyor...:S:S

günaydın amorecim:16:

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar olsun inşallah

zilancım maşallah ya kocanın yarı ağırlığındasın nerdeyse :1: adam kıskançlıktan çatlamasın da ne yapsın :60:

ben dün doktora gittim kızlar ,kamerayla falan baktı ,eğrilik var dedi burunda sol tarafta ,ameliyat dedi :30:

geçen hafta 63.5

günaydın canım sıkma canını 400 gr fazla çıktıysan ne olacak sanki önümüzdeki hafta daha iyi kilo vericeğine eminim . ama öyle şok diyet falan yapma ....

Back
X