• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar son zamanlarda çok yogunum lütfen kusura bakmayın durumu biliyorsunuz.şuanda evden çıkmadan yazıyorum.ara ara ugramaya çalışacagım.umarım herkesin keyfi yerindedir.:38:

günaydın kızlar son zamanlarda çok yogunum lütfen kusura bakmayın durumu biliyorsunuz.şuanda evden çıkmadan yazıyorum.ara ara ugramaya çalışacagım.umarım herkesin keyfi yerindedir.:38:

ne kusura bakması narinim zaman zaman hepimiz yoğun oluyoruz . annenler görümcenin sende kalacağını öğrendiler mi . nasıl tepki verdiler korkuyordunya tepkilerinden

Günaydın kızçeleeeer :89::79:

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız bakalım

günaydın şekerler :3:

günaydın kızlar:16::16:

Hepinize en kocamanındaaannn günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :3: :3: :3: :3:

Denizim hoşgeldin nasılsın? Ailenle konuştunmu nedir son durum?
Herşey yolundadır umarım...

Kahvaltı 06.15
1.5 dilim kızarmış tb ekmek
domates salata aknaz peynir 3-4 çatal kadar.
3-4 siyah zeytin.
İki çatal şekersiz çilek reçeli :1:

Öğle 12.00
iki tane tavuk butu haşlanmış
Bir kase ligt yoğurt

Hemen arkasından bir kasede tarçınlı yoğurt....

Akşam 18.00
Yarım tabak tavuk sote
bir büyük tabak salata ve bir kase yoğurt

Not: Öğlene kadar 4-5 bardak şekersiz çay içtim fakat öğle yemeğinden sonra içtiğim çay midemi feci yaktı devamını getiremedim. Veeee ben dün su içmeyi unuttum neden? Çünkü sakız çiğnemedim hiç :1: Gün boyu 1 lt. ancak olmuştur sanırım :37: :37: :37:

aaaa birde unutmadan:
Yemekten sonra kızıma şoko karışımlı kek yaptım ve bir dilim yedim ama o kadar rahatsız ettiki anlatamam sanırım ben hedef kiloma ulaşsamda eski yemek alışkanlığım bir daha olmayacak. Monti benim düzenimi acaip değiştirdi. Sevdiğim şeyleri eskisi gibi yiyemiyorum artık rahatsız ediyor midemi :27: :27:

Neden acabaaaaa :44: :44:

dun izinliydim giremedim herkesler iyidir umarım bende iyim şukur diyet bu hafta çok güzel ilerliyor bu hafta kendime bir kilo hedef koydu 65 gorcem rabbimin izniyle inş onun için kaçamak yapmayacam bu hafta :66:
bugunku menum
sabah yulaf+ceviz+marmelat bugun suyla yaprım çok az süt koydum ama tadı çok güzel olmadı
oyle prasa+çorba+yogurt
ara tarçınlı süt
akşam salata sebze yemegi yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su yeşil çay

Son düzenleme:
ailem geldi konuştuk kızlar sagolsunlar çok anlayışla karşıladılar.çok üzüldüler görümcem ve kızı için.ellerinden gelen destegi göstereceklerini söylediler canlarım benim.

moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk :50:

moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk :50:

gerçekten babasının davranıslarını anlamak elde değil..sen ki görümcen onun için el sin ama onun için okadar üzülüp elinden geleni yaparken onun canından kanından birisi nasıl olur da böyle davranır anlaşılır gibi değil

herkesee merhabaaaa;

kendimi berbat şiş hissediyorummm ki kızıcaksınız sabah tartıldım + 1.30 dumm.. yine moralim bozuldu...

ceviz çok yiyorum nedeni bu biliyorum:S

Back
X