• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişim dönmüş ne güzellll :38:

evet bebeğim döndüm artık buralardayımm :3:

ben de iyiyim bitanem ballı yeşil çayımı içiyorum..iş yerindeyim nöbetçiyim bugün erken kalktım yani :21:

afiyet olsun yavruuuu ballı yeşil çayın tadı nasıl kıııı almadım ben hiç....

dun izinliydim giremedim herkesler iyidir umarım bende iyim şukur diyet bu hafta çok güzel ilerliyor bu hafta kendime bir kilo hedef koydu 65 gorcem rabbimin izniyle inş onun için kaçamak yapmayacam bu hafta :66:
bugunku menum
sabah yulaf+ceviz+marmelat bugun suyla yaprım çok az süt koydum ama tadı çok güzel olmadı
oyle prasa+çorba+yogurt
ara tarçınlı süt
akşam salata sebze yemegi yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su yeşil çay

hoşgeldin güzelim :3:
inşallah cuma günü baskülde yüzün güler....

ailem geldi konuştuk kızlar sagolsunlar çok anlayışla karşıladılar.çok üzüldüler görümcem ve kızı için.ellerinden gelen destegi göstereceklerini söylediler canlarım benim.

Allah razı olsun ailenden canım hakikatli insanlarmış Herkes yapmaz....

moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk :50:

Belkide kayınpederin görümceni suçluyordur tatlım bu yüzden böyle davranıyordur.
Yoksa hangi baba evladına sahip çıkmaz koruyup kollamazki yaşı kaç olursa olsun....

herkesee merhabaaaa;

kendimi berbat şiş hissediyorummm ki kızıcaksınız sabah tartıldım + 1.30 dumm.. yine moralim bozuldu...

ceviz çok yiyorum nedeni bu biliyorum:S

Mirayım hoşgeldin birtanem nasılsın
Yavrucum cevize ara ver istersen bir süre ayrıca tartılmayadaaaa :47:

ii değilim safişim regl yaklaşıyo şişkinlik artıyooo kendimi kötü hissediyorum..

evet ara vericemmm

narinimmm çok üzüldüm bu olanlara. çocuk evlenince bazen el kızı gibi görülebiliyor.Allahım bir an önce feraha çıkarsın onları...

menümü yazııımmm

07:30 süt
08:30 beyaz leblebi ayran ceviz ( kahvakltımı evde unutmuşum)
13:00 nohut yoğurt enginar 2 tane
17:00 1 elma
19:30 ıspanak yoğurt
21:30 armutlu kup cevizli ama çok cevizli:)

veee çatlama noktasındaydım en son midem falan bulandı:S

ii değilim safişim regl yaklaşıyo şişkinlik artıyooo kendimi kötü hissediyorum..

evet ara vericemmm

menümü yazııımmm

07:30 süt
08:30 beyaz leblebi ayran ceviz ( kahvakltımı evde unutmuşum)
13:00 nohut yoğurt enginar 2 tane
17:00 1 elma
19:30 ıspanak yoğurt
21:30 armutlu kup cevizli ama çok cevizli:)

veee çatlama noktasındaydım en son midem falan bulandı:S

Anladım canım madem regl de yakın normaldir bu haller banada oluyor bu birşey yiyesim gelmiyor şişkinlik olunca yemiyorumda zaten...

Biraz ara ver güzelim cevize ve basküle :1:

birde dün yine karbonhidrat olmuş kııı sabah leblebi öğle nohut iyi bari akşamı sebze ile kurtarmışsın :34:

Canım birde yemekten iki saat sonra ara yapmışsın o yüzden de rahatsız etmiş olabilir seni
aeben abla ne diyordu yemekten üç saat sonra meyve yenmeli mide boş iken işte sein sebeplerden biride bu aslında....

Son düzenleme:
safişçim ben ballı yeşil çayın tadını da sevdim.. genelde bergamut aromalı olanı alıp kendim hazırlıyordum ama arada da böyle limonlu ve ballısını aldım ki iş yerinde hazır olanları kullanıyorum bitanemm :16:

safişim pazartesileri böyle oluyorrr.. yoksa bende yemek isterimm tavuklar soteler mantarlar:D:D

hergünn tavuk çıksa yerim arkadaş:)

safişçim ben ballı yeşil çayın tadını da sevdim.. genelde bergamut aromalı olanı alıp kendim hazırlıyordum ama arada da böyle limonlu ve ballısını aldım ki iş yerinde hazır olanları kullanıyorum bitanemm :16:

anladım canımın içi afiyet olsun
bende tarçınlı olanı içiyorum ama genelde iksir yapıyorum o bana daha güzel geliyor :1:

safişim pazartesileri böyle oluyorrr.. yoksa bende yemek isterimm tavuklar soteler mantarlar:D:D

hergünn tavuk çıksa yerim arkadaş:)

wuuhuuu sende ben gibi tavukçusun dimek
hadi gel sana davuk ısmarlayayım yavruuuuuuuu

anladım canımın içi afiyet olsun
bende tarçınlı olanı içiyorum ama genelde iksir yapıyorum o bana daha güzel geliyor :1:

wuuhuuu sende ben gibi tavukçusun dimek
hadi gel sana davuk ısmarlayayım yavruuuuuuuu

ben de tarçınlı olanı denemedim hiç canım..teşekkür ederim..şimdi karnım acıktı ya meyve yesem de meyveden yarım saat sonra mı öğle yemeğimi yesem yoksa hemen öğle yemeğimi mi yesem?

safişim kayınpederim kızını suçlu gibi görmüyor kızının ne kadar fedakar oldugunu yıllardır bu çileye sırf babasını kardeşini rahatsız etmemek için katlandıgını pekala biliyor.ama maalesefki benim kayınpederim parayı çok seviyor.4 sene yanyana yaşadık canım çok iyi biliyorum benim eşim askerdeyken bizim suyumuz ortaktı eşim askerdeyken adam suyu ayırdı herkes kendi faturasını ödesin diyee düşün artık ne diyeyim Allah ıslah etsin :50:

ben de tarçınlı olanı denemedim hiç canım..teşekkür ederim..şimdi karnım acıktı ya meyve yesem de meyveden yarım saat sonra mı öğle yemeğimi yesem yoksa hemen öğle yemeğimi mi yesem?

onuda dene derim canım hatta iksir yap sende çok iyi geliyor.
Bence git ve yemeğini ye meyveni sakla yeme....

safişim kayınpederim kızını suçlu gibi görmüyor kızının ne kadar fedakar oldugunu yıllardır bu çileye sırf babasını kardeşini rahatsız etmemek için katlandıgını pekala biliyor.ama maalesefki benim kayınpederim parayı çok seviyor.4 sene yanyana yaşadık canım çok iyi biliyorum benim eşim askerdeyken bizim suyumuz ortaktı eşim askerdeyken adam suyu ayırdı herkes kendi faturasını ödesin diyee düşün artık ne diyeyim Allah ıslah etsin :50:

Anladım canım hemde çok iyi anladım
bazı insanlarda böyle işte değişmiyorlar ne yapacaksın
Allah görümcene yardım etsin ve ayaklarının üzerinde kimseye ezdirmeden kendini ve kızını durma gücü versin zor bir durum. Ama kararlı olduktan sonra yapılmayacak bir şey değil....

onuda dene derim canım hatta iksir yap sende çok iyi geliyor.
Bence git ve yemeğini ye meyveni sakla yeme....

Anladım canım hemde çok iyi anladım
bazı insanlarda böyle işte değişmiyorlar ne yapacaksın
Allah görümcene yardım etsin ve ayaklarının üzerinde kimseye ezdirmeden kendini ve kızını durma gücü versin zor bir durum. Ama kararlı olduktan sonra yapılmayacak bir şey değil....

tamam canım gidip yemeğimi yeyim ozaman:16: iksir tariflerine de önceki yazılara dönüp bakarım :16:

tamam canım gidip yemeğimi yeyim ozaman:16: iksir tariflerine de önceki yazılara dönüp bakarım :16:

Afiyet olsun cancağızım
geçmişte arama tarifide yazayım hemen yap bu akşam eve gidince....

1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...

Afiyet olsun cancağızım
geçmişte arama tarifide yazayım hemen yap bu akşam eve gidince....

1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...

ayyy hemen tarifi de yazmışsın :16::16::16: çok teşekkür ederim bitanem de nöbetten yarın sabah çıkacağım yarın yaparım artık

ayyy hemen tarifi de yazmışsın :16::16::16: çok teşekkür ederim bitanem de nöbetten yarın sabah çıkacağım yarın yaparım artık

sen yapta canım ne zaman istersen o zaman olsun
bir süre iç bu iksiri bak göreceksin faydalarını hatta yarın başla cumaya bile fark edeceksik inan bana...

kızlar ben yine doktora gittim

böbreğim 2 gündür çok fena ağrıyo,ilaçlarda hiç etki etmedi...sabahta duramadım ağrıdan

dün özel hastaneye gitmiştim,bugünde devlet hastanesine gittim,yarın sabaha ultrason verdi,dün özel hastanede hiç ultarason falan istememişlerdi,doktor röntgende belli olmaz ultrason şart dedi,bakalım yarın sabah çıkacak ortaya,iltihaptan başka bişi varmı

kızlar ben geldim ... işyerinde odamı taşıdım 2 kat aşağıya indim . sil yerleştir derken işim daha yeni bitti çok yoruldum .... bende yarın doktora gideceğim randevu aldım . uzun zamandır nefesim daralıyor nefes almakta zorlanıyorum zaman zaman dün akşamda çok halsizlik vardı ve göğüslerimle biğdem arasındaki bölgede bir şişlik hisettim resmen yollardaki kavisler gibiydi ...

böbreğim 2 gündür çok fena ağrıyo,ilaçlarda hiç etki etmedi...sabahta duramadım ağrıdan

dün özel hastaneye gitmiştim,bugünde devlet hastanesine gittim,yarın sabaha ultrason verdi,dün özel hastanede hiç ultarason falan istememişlerdi,doktor röntgende belli olmaz ultrason şart dedi,bakalım yarın sabah çıkacak ortaya,iltihaptan başka bişi varmı

canım benim inşallah bişey çıkmaz ... dikkat et kendine

evet ultrason ile ne var ne yok görürler artık...umarım hiçbir şey çıkmaz da için rahat eder tatlım..:16: acil şifalar dilerim kendine çok iyi bak

Back
X