safişim dönmüş ne güzellll![]()
evet bebeğim döndüm artık buralardayımm

ben de iyiyim bitanem ballı yeşil çayımı içiyorum..iş yerindeyim nöbetçiyim bugün erken kalktım yani![]()
afiyet olsun yavruuuu ballı yeşil çayın tadı nasıl kıııı almadım ben hiç....
dun izinliydim giremedim herkesler iyidir umarım bende iyim şukur diyet bu hafta çok güzel ilerliyor bu hafta kendime bir kilo hedef koydu 65 gorcem rabbimin izniyle inş onun için kaçamak yapmayacam bu hafta
bugunku menum
sabah yulaf+ceviz+marmelat bugun suyla yaprım çok az süt koydum ama tadı çok güzel olmadı
oyle prasa+çorba+yogurt
ara tarçınlı süt
akşam salata sebze yemegi yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su yeşil çay
hoşgeldin güzelim

inşallah cuma günü baskülde yüzün güler....
ailem geldi konuştuk kızlar sagolsunlar çok anlayışla karşıladılar.çok üzüldüler görümcem ve kızı için.ellerinden gelen destegi göstereceklerini söylediler canlarım benim.
Allah razı olsun ailenden canım hakikatli insanlarmış Herkes yapmaz....
moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk![]()
Belkide kayınpederin görümceni suçluyordur tatlım bu yüzden böyle davranıyordur.
Yoksa hangi baba evladına sahip çıkmaz koruyup kollamazki yaşı kaç olursa olsun....
herkesee merhabaaaa;
kendimi berbat şiş hissediyorummm ki kızıcaksınız sabah tartıldım + 1.30 dumm.. yine moralim bozuldu...
ceviz çok yiyorum nedeni bu biliyorum:S
Mirayım hoşgeldin birtanem nasılsın
Yavrucum cevize ara ver istersen bir süre ayrıca tartılmayadaaaa