• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben geldim ... işyerinde odamı taşıdım 2 kat aşağıya indim . sil yerleştir derken işim daha yeni bitti çok yoruldum .... bende yarın doktora gideceğim randevu aldım . uzun zamandır nefesim daralıyor nefes almakta zorlanıyorum zaman zaman dün akşamda çok halsizlik vardı ve göğüslerimle biğdem arasındaki bölgede bir şişlik hisettim resmen yollardaki kavisler gibiydi ...

Nazlıcım umarım senin de önemli bir şeyin çıkmaz yarın ama ihmal de etmemek gerek tabi..yarın doktor sonuçlarınızı şimdiden merak etmeye başladım..inşallah neslişim de sen de güzel sonuçlar alırsınız da küçük şeylerden ibarettir herşey..:16:

öncelikle herkese iyi akşamlar kızlar acayip yorgun ve bitkinim dün ve bugün baya bir yoruldum ama tatlı bir yorgunluk bu arada bütün işlerimi hallettim (mutfağın şuanki halini hesaba katmasam :27: )sadece yerın tatlı ve günlük temizlik yapcam oda annemler gelcekler herhalde faydaları olur bana :26: ama kızlar çok huzurluyum manen yani çook farklı bişey bu o kadar yorulmaya artı diyette olmama rağmen üstelik yaptığım diyette hoollwood diyeti :37: bu kadar çalışmaya ayaktayım çok şükür rabbime (yani normalde olsa yataklık olurdum )
ÖNEMLİ OKUYUNUZ LÜTFEN:))
önemli şeyden önce söylemek istediklerim var
simerenya h.g tatlım mesajını okudum

nazlım çooooooook geçmiş olsun inşlah önemli değildir güzelim
narinim Allah yar ve yardımcısı olsun görümcenin inşlh herşey yoluna girer güzelim
kirazım sanada çooook geçmiş olsun güzelim sana bir tavsiye gülüm kesinlikle özel hastanelere güvenme devlet hastaneleri her zaman çok daha iyi bu tür durumlarda tekbir yerle yetinme güzelim birkaç doktora git bizim bu yıl özel hastanelerle ilgili çok önemli bişey başımıza geldi kızkardeşim çocuğunu doktora götürdü çocuk 4 aylık ve buna film filan çektirdiler beyninin çevresindeki kemikler varmış ve onlar çocuk büyüdükçe açılırmış bu çocuğunda yanlar kapalıymış sadece ön ve arka açıkmı ameliyat dediler ki düşün kardeşim karstan yanımıza gelmiş en geç 1 ay içinde yapmanız gerekiyor dendi beyin ameliyatı yapacaklardı düşün bunların bir doktor akrabaları vardı aradılar sakın demiş özel hastanelerde her bir beyin ameliyatına milyarlarca para alıyorlar demiş adam yılların doktoru tahlilleri görmüş önce demiş devlet hastanesine götürün oraya götürdüler bütün tetkiklerin ardından prof ameliyat için asla diyor ve üstüne kızıyor siz ne yapcaksınız demiş küçücük çocuk masada kalabilir nazkozdan filan (Allah muhafaza)prof bunlara tek yapmanız gereken her ay düzenli doktora götürün bir çok çocukta oluyor bir yaşına kadar açılıyor eğer açılmassa o zaman bişeyler yapılır demiş ve sonradan duyuyoruzki o özel hastanenin 29 yerden ayrı ayrı dava açılmış bir kaç hastasını bu şekilde öldürmüşler neyse bunu anlatmamın nedeni cnm sen özel hastane diyin sakın onlara çok fazla güvenme öpüyorum tatlım
bu arada söyleyeceğim önemli şeye sıra geldi:))kızlar ben mevlüt okutuyorum ya ve o anda(yani mevlüt okunduğu anda)ne dilek dilersen kabul oluyormuş yaa bende şey düşündüm eğer hanginizin ne dileği varsa bana özelden yazıp yollasa kısaca ama bende onları not alıp o anda ismen sizin adınıza o dilekleri tutayım yani dua edeyim çünkü ismen yapılan dualar birebir kabul oluyor ondan diyorum tabi isterseniz eğer evet derseniz yarın bana mesaj atın bende akşam onları not alırım ve sabahta duamı ederim inşlah :69: bu arada sadece benim dileğim değil bir çok kişinin belki dileği kabul olur o zaman dünyalar benim olurrr :64: :79: hadi byee sizee öpüyorummm

zilancım Allah razı olsun ,elif canım adım eşimin adını söylemiyim :78:

inşallah rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin

Canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim Hepinize en kocamanında günaydınnnnnn
Gününüz aydın neşeniz bol gönlünüz şen olsun inşallah hatun kızlar... :1:

Kirazım ve Nazım

İkinizede çok çok geçmiş olsun canlarım umarım hastane dönüşü muhteşem olur ve sıkıntılı durumlar çıkmaz hemen gelinde bize haber edin kızlar....

Zilanım
Hoşgeldin birtanem :3:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah tatlım allah dualarını dileklerini kabul eylesin hakkında hayırlı kılsın her dileğini birtanem....

moralimiz hepimizin çok bozuk kızlar.başka bi şehirde yaşayan kayınpederim yani görümcemin babası 10 günü geçti daha hiç çıkıp gelmedi.arada telefon açıyor sadece ve görümcemin hiçbir eşyası kimlik kartı yanında değil bu hafta eşyalarını ve kimlik kartını ve ikametgahını almaya gitmek istiyor dün akşam söyledi halledin siz ben gelemem dedi.kocasının ne kadar psikopat oldugunu bildigi halde kızına ben seninle gelemem diyor.daha bir kere kızına kızım bişeye ihtiyacın varmı yokmu diye sormadı.görümcem kızı yarım gün okula gittiği için parttime işe başlayacak artı evdede yapabileceği bi iş bulduk ayrı ev açmak istediğini söyledi ama kiraya parası yetmiyor babasından kirada olan evinin kirasını bana yollarmısın dediğinde yollayamam çok sıkışıgım dedi adam.o kirayı yollasaydı bende faturalarını üstlenecektim görümcemin aldıgı maaş diger ihtiyaçlarına rahat yeterdi.ama adam maalesef hiçbişekilde maddi ve manevi yardım etmek istemiyor nasıl bir baba anlamadım kızlar sinirlerimiz hepimizin çok bozuk :50:
Böyleleri de baba işte :50: rabbim yar ve yardımcısı olsun görümcenin denizim, zor çok zor :50:

kızlar ben yine doktora gittim

böbreğim 2 gündür çok fena ağrıyo,ilaçlarda hiç etki etmedi...sabahta duramadım ağrıdan

dün özel hastaneye gitmiştim,bugünde devlet hastanesine gittim,yarın sabaha ultrason verdi,dün özel hastanede hiç ultarason falan istememişlerdi,doktor röntgende belli olmaz ultrason şart dedi,bakalım yarın sabah çıkacak ortaya,iltihaptan başka bişi varmı

Geçmiş olsun neslişim :26: birşey çıkmaz rabbimin izniyle korkma sen :71:

kızlar ben geldim ... işyerinde odamı taşıdım 2 kat aşağıya indim . sil yerleştir derken işim daha yeni bitti çok yoruldum .... bende yarın doktora gideceğim randevu aldım . uzun zamandır nefesim daralıyor nefes almakta zorlanıyorum zaman zaman dün akşamda çok halsizlik vardı ve göğüslerimle biğdem arasındaki bölgede bir şişlik hisettim resmen yollardaki kavisler gibiydi ...

Ya nedir bu vallahi topiğimize nazar değiyor yahu ben nazlım nesliş safişin kuzusu :26: rabbim beterinden saklasın. Nazlım bende çok üzüldüğüm mert olayı zamanlarında aynısını yaşamıştım günlerce checkup tan geçtim kemik yoğunluğu testi bile yaptılar. Maalesef bu nefes darlığı psikolojik olabiliyor bizim gibi hassas insanlarda balcığım, geçmiş olsun :71:

Zilooooooşşşşcuğuuum bizim mart ayında işyerimiz kapanıyor, öncelikle hayırlı bir iş sonrada hayırlı bir koca istiyorum, yakışıklı olsun efendi olsun azıcıkta fırlama olsun bakmasını değil görmesini bilsin, ben öylelerine alışkınım :131::118: Bu arada koca çok önemli zilooooş koca istiyorum :123::119:
Pahuauha tövbe estafurullah :52:

Zilooooooşşşşcuğuuum bizim mart ayında işyerimiz kapanıyor, öncelikle hayırlı bir iş sonrada hayırlı bir koca istiyorum, yakışıklı olsun efendi olsun azıcıkta fırlama olsun bakmasını değil görmesini bilsin, ben öylelerine alışkınım :131::118: Bu arada koca çok önemli zilooooş koca istiyorum :123::119:
Pahuauha tövbe estafurullah :52:

Adımı da biliyorsun zaten :66:

:60: :60: :60: :60: :60:

çatlak gözdemmmmm :60: :60:
başına vurmuş kocasızlıkkkk :60:

Kahvaltı 06.30

1.5 dilim kızarmış tb ekmek
domates salata bir dl. peynir
3-4 siyah zeytin bir kupa şekersiz çay taibisiiii

Öğle 12.00

Bir tabak nohut yemeği
bir kase cacık

Akşam 18.30

Bir porsiyon tavuk şiş
Yeşillik salata koca bir tabak ve ayrannn

Gün boyu sınırsız çay...

ben geldim kızlar doktora gittim . kan tahlili için kan aldılar sonuçları saat 2 gibi alacağım İNŞALLAH ...

Safiiiiiiiişşşşşşşşşşş al bakayım sanaaaaaaaaaaa :57::51::52: şaka yapıyoruz herhalde :63:
Nazlım geçmiş olsun tatlım inşallah temiz çıkar herşey :70:

ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım

doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi:59::59::59:

ultrason sonucum çıktı,çok şükür böbreklerde sorun yok,diğer organlarda sağlam...ama rahimde 3 cm boyunda çok sayıda miyom çıktı...yani üroloji doktoruna gitmiştim ama bide kadın doğuma gitmek zorunda kaldım

doktor rapora bakıp şu anda ameliyatlık bi durum yok dedi,3 ayda bi kontrol şartmış,büyüyüp büyümediğine bakacaklar...ilaçla tedavisi olmayan bişeymiş,veee doktor bi an önce doğum yap dedi:59::59::59:

canım benim bence zayıflama işini bırak ve hamile kalabilmek için çalışmalara başla hemen yoksa sonra çok pişman olabilirsin allahım korusun....
Gemiş olsun canım cil şifalar diliyorum sana....

Back
X