• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar kapatanım beni geri dönmek üzere listeden çıkarırmısın lütfen :58: perşembe tartıldım 63 iken dünde tartıldım 65 kiloyum :43: perşembe akşam doktorum yeni bir ilaç takviyesi yaptı(yapmaz olaydı)ve onla doymak bilmiyorum :59: daha bu halimle kendimi frenliyorum (frenlemesem kim bilir nasıl olcam) ve olan oldu üstüne birde dün regl oldum :59: şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki bir iki saat sonra doktorla görüşmeye gitcem kesin konuşcam kullanacaksın dersede kendim ona danışmadan bırakcam artık böyle giderse bir ayda 10 kilo alırım :14: en azından kendimi toparlıyana kadar beni listeden çıkarın yüzünüze bakacak yüzüm yok kusura bakmayın ben sizinle yola koyulduğumdan beri bu ilaçlarlada uğraşıyorum bir yandan diyet bir yandan bu ilaçlar o yüzden bir ileri 2 geri gidiyorum sizden kopmam ama listeden çıkayım kimsenin yerini tutmiyim :59: heminiz Allaha emanet olun arada uğrarım :16:

slm kızlar kapatanım beni geri dönmek üzere listeden çıkarırmısın lütfen :58: Perşembe tartıldım 63 iken dünde tartıldım 65 kiloyum :43: Perşembe akşam doktorum yeni bir ilaç takviyesi yaptı(yapmaz olaydı)ve onla doymak bilmiyorum :59: Daha bu halimle kendimi frenliyorum (frenlemesem kim bilir nasıl olcam) ve olan oldu üstüne birde dün regl oldum :59: şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki bir iki saat sonra doktorla görüşmeye gitcem kesin konuşcam kullanacaksın dersede kendim ona danışmadan bırakcam artık böyle giderse bir ayda 10 kilo alırım :14: En azından kendimi toparlıyana kadar beni listeden çıkarın yüzünüze bakacak yüzüm yok kusura bakmayın ben sizinle yola koyulduğumdan beri bu ilaçlarlada uğraşıyorum bir yandan diyet bir yandan bu ilaçlar o yüzden bir ileri 2 geri gidiyorum sizden kopmam ama listeden çıkayım kimsenin yerini tutmiyim :59: Heminiz allaha emanet olun arada uğrarım :16:

sağlığın için gerekiyorsa olur canım ama + çıktın diyede üzme kendini listeden çıksan bile hep gel buraya burda olmak bile insanı frenliyor

benim bi sorum olucaktı.. bağırsak çalıştırıca olarak marankinin kuru incir ve kuru kayısılı bi formülü var kayısının ve incirin şekeri kilo yapar mı ki çok? kurular sanki daha bi şekerli oluyoo :2:

karamel canım ben öyle kürleri pek bilmem ama biz günde kuru kayısı yiyorsak en fazla 3 kuru incir yiyorsakta 1 tane yiyoruz.bunları ara ögün olarak tüketiyoruz.mesala ben sabahları evden çıkarken 1 incir yada 2-3 kuru kayısı yerim

karamel canım ben öyle kürleri pek bilmem ama biz günde kuru kayısı yiyorsak en fazla 3 kuru incir yiyorsakta 1 tane yiyoruz.bunları ara ögün olarak tüketiyoruz.mesala ben sabahları evden çıkarken 1 incir yada 2-3 kuru kayısı yerim

bağırsak çalıştırıcı ne var peki uygulayıp sonuç aldığınız?

Selam güzeller .......
Safiş sultan neydi seni bugün üzeN kıs BEN ANLAMADIM ??

bağırsak çalıştırıcı ne var peki uygulayıp sonuç aldığınız?
hoşgeldin karamell .yenisin zannımca ...:16:

Bagırsak çalıştırmak için bir kaç kuru kayısıyı dograyıp kaynat sonrada sabah aç karna iç canım 1.2. Br...
Armut ye ....
Bol su iç günde en az 2.5 lt ...

Keten tahumu kullan yogurtlarına kat buda fayda saglar....

Son düzenleme:
sabah:
2 dilim kızarmış esmer ekmek
peynir
2 şekerli kupa çay
yarım domates

ara:
tarçın, biberiye, kekik, nane karışımı uyduruk gözde çayı

öğlen:
1 tabak tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt

akşam:
5 yemek kaşığı makarna
1 kase yoğurt

Şuan sabır etmekte çok zorlanıyorum. dolabı açıp nutellayı elime alıp dibini görmek istiyorum..

AMA YAPMICAM BUNU BENİM VERMEM GEREKEN 13 KİLOM VAR YEMİCEM BEN İRADESİ ZAYIF Bİ İNSAN DEĞİLİM BEN ZAYIF VE MANKEN GİBİ Bİ HATUN OLUCAM

ŞİMDİ MUTFAĞA GİDİP BİTKİ ÇAYI İÇİCEM.. DOLABI AÇMICAM BİLEEE

Günaydın takımcığım dükkanı açalım :52:
25/01/2011
07:00
1 Elma
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
1 Domates
3 Salatalık
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Bardak Ayran
8-9 Kaşık Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
3 Ekmeksiz Köfte
6 Tane Haşlanmış Brüksel Lahanası
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Yağsız Süt

Gün içerisinde 1,5 litre su, canım hiç istemiyor kışın su içmek :26:

Genelde safiş nazlı ben menü paylaşıyoruz neden kızlarcığım menülerini paylaşmıyor, hadi toparlanalım biraz yaza az kaldı :50:

good_morning_garfield_1237639037.gif

günaydın kızçelenler
yüzüm yokki menü paylaşmaya :17:
hangi yüzle paylaşcam :18: beni resmen topa tutarsınız özelliklede bu aralar :57:
ama düzene girdiğim andan itibaren paylaşcam söz :80:
istiyorsanız bugünden itibarenden paylaşırım ama kızmak yokk :18:

günaydın kızçelenler
hangi yüzle paylaşcam :18: beni resmen topa tutarsınız özelliklede bu aralar :57:

Kızmazsak toparlanamazsın, kızmak var, gittinmi doktora ziloş, ne dedi ilaçları kestimi?

Kızmazsak toparlanamazsın, kızmak var, gittinmi doktora ziloş, ne dedi ilaçları kestimi?

gittim tatlım kesmedi sadece tek dediği 1 hafta daha sabret eğer 2 kilo daha alırsan o zaman keseriz dedi :59: bu bir hafta süre zarfındada yememe biraz daha dikkat etmeliymişim sankim elimde :57:
gece saat 2.30 ne yediğimi duysan gırtlağımı sıkarsın :41:

Selam güzeller .......
Safiş sultan neydi seni bugün üzeN kıs BEN ANLAMADIM ??...

Ablaammmmm hoşgeldinnnn :3: :3:

Anlamadınmı neye kızdığımı???

sabah:
2 dilim kızarmış esmer ekmek
peynir
2 şekerli kupa çay
yarım domates

ara:
tarçın, biberiye, kekik, nane karışımı uyduruk gözde çayı

öğlen:
1 tabak tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt

akşam:
5 yemek kaşığı makarna
1 kase yoğurt

Şuan sabır etmekte çok zorlanıyorum. dolabı açıp nutellayı elime alıp dibini görmek istiyorum..

AMA YAPMICAM BUNU BENİM VERMEM GEREKEN 13 KİLOM VAR YEMİCEM BEN İRADESİ ZAYIF Bİ İNSAN DEĞİLİM BEN ZAYIF VE MANKEN GİBİ Bİ HATUN OLUCAM

ŞİMDİ MUTFAĞA GİDİP BİTKİ ÇAYI İÇİCEM.. DOLABI AÇMICAM BİLEEE

vaaayyy çok pis gaza gelmişsin :1: :1:
sakın bırakma canım bir yerden başladın bir hafta sık dişini inan yeni beslenme şeklinede alışacaksın hiç bir şok diyete ve hapa gerek kalmadan gidecek 13 kilo :34:

Günaydın takımcığım dükkanı açalım :52:
25/01/2011
07:00
1 Elma
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Yarım Demet Maydanoz
1 Domates
3 Salatalık
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Bardak Ayran
8-9 Kaşık Salata
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
1 Fincan Adaçayı
AKŞAM
3 Ekmeksiz Köfte
6 Tane Haşlanmış Brüksel Lahanası
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Yağsız Süt

Gün içerisinde 1,5 litre su, canım hiç istemiyor kışın su içmek :26:

bebekiimmmmm günaydın naber :34:

canım yaaa otuz kere söyledm sana sakız çiğne sakız falım sakızlardan hatta mümkünse karbonatlı olanından vallahi çok susatıyor yaaaa

Genelde safiş nazlı ben menü paylaşıyoruz neden kızlarcığım menülerini paylaşmıyor, hadi toparlanalım biraz yaza az kaldı :50:

ben boğacam bu diğer hatunlarıda bakalım ne zaman :47:

günaydın melekkk :3:

günaydın kızçelenler

sen paylaş menüleride bizde bak sana neler yapıyoruz paylaş sen paylaş :33:

Ablaammmmm hoşgeldinnnn :3: :3:

Anlamadınmı neye kızdığımı???

vaaayyy çok pis gaza gelmişsin :1: :1:
sakın bırakma canım bir yerden başladın bir hafta sık dişini inan yeni beslenme şeklinede alışacaksın hiç bir şok diyete ve hapa gerek kalmadan gidecek 13 kilo :34:

bebekiimmmmm günaydın naber :34:

canım yaaa otuz kere söyledm sana sakız çiğne sakız falım sakızlardan hatta mümkünse karbonatlı olanından vallahi çok susatıyor yaaaa

ben boğacam bu diğer hatunlarıda bakalım ne zaman :47:

günaydın melekkk :3:

sen paylaş menüleride bizde bak sana neler yapıyoruz paylaş sen paylaş :33:

:18: abooowww korrkkktuumm kıızzz :18: bak gece 2.30 2 yada 3 dilim beyaz ekmekle tahinli pekmez yedummm :17: :57: valla sonra vicdan azabı çektim kızlar :50: sırf o yüzden sabah çok az peynir birazcık haşlama nohut(burda fırınlarda kahvaltı için satılır) yedim ve şekersiz çay pazar gününden bu yana iksir içiyom 2-2.5 litre su günde 1 saat tempolu yürüyüş (1 günde 1.5 saat yürüdüm) belkide bunları yapmassam şimdi 70 kilo olmuştum :59: ama inanın elimde değil 15 aydır hiç böyle olmamıştım bu son ilaç mahfetti beni :57:

Back
X