• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzel yüreklilerim benim :48: :48:

kalabalık mı gelicekler kolay bişeyler hazırlasan
3 komşum gelcek cnm bizim bu tarafta ikram şekli (yani ağırmı hafifmi) önemseniyor maalesef söyleniyo sonradan:(
eger kafana takılmayacaksa yat dinlen akşama yaparsın yada sabah erkenden kalkıp ama yattıgındada aklında olacaksa kalk yap akşama yatarsın :27:

yapcaklarımı kısaca söylesem sence yetişirmi yatsam?
temizlik (tuvalet,banyo,toz alma,ev süpürme,balkonlar hepsi dahil) buraların kuru dolmalarını bilirmisin onu yapcam şekerpare,tramisu,tahinli kurabiye,bide börek Allahtan böreğim buzlukta hazır var gerisi yapılcak bide çocuklara akşam yemeği :37: ne dersin uyusam yetişirmi denizcim?

kızlar şimdi anlatayım gözdemle bizim aramızdaki hediye muhabbetini ben gözdem için lösev den yani lösemili çocuklar vakfının sitesinden cicili bicili bikaç hediye seçtim .gözdemin lösemili çocuklar için yapmaya çalıştıklarını bildiğim için bundan çok mutlu olacagını düşünüp öyle bi karar aldım.ama hediyeler bir türlü gözdeme ulaşmadı.gözdem o ara hastahanede oldugu için güvenlik görevlisine bırakmışlar.ama gözdem canım bana hediye falan gelmedi kimse teslim almamış diyor.ben nasıl olur şu şu isimli kişiye vermişler diyorum o hayır tatlım o kişi böyle bi paket almamış diyor.meger gözdemde o dönem lösevden bişeyler aldıgı için gözdeme kendi paketi gitmiş.gözdeme lösevden sana hediyeler almıştım diyince durum çözüldü.meger ben her aradıgımda gözdem hanımın hediyeleri nerde diye sordugumda teslim edildi denmesi zaten gözdemin kendi siparişleriymiş ancak bu pazartesi olay çözüldü benim siparişlerim gitmemiş.çok şükür bugün eline ulaştı bende rahatladım yaa nasıl denk gelir böyle bişey diye lösevdekiler bile şaşırdı bende dedimki biz arkadaşımla aynı şeyleri hissedecek kadar gönül bagımız kuvvetli dedim adama :38::69:

bir kalp ancak bu kadar temiz olabilir :70: gözdeminde senden geri kalır yanı yok :70: canım arkadaşlarım benim :38:

kızlar şimdi anlatayım gözdemle bizim aramızdaki hediye muhabbetini ben gözdem için lösev den yani lösemili çocuklar vakfının sitesinden cicili bicili bikaç hediye seçtim .gözdemin lösemili çocuklar için yapmaya çalıştıklarını bildiğim için bundan çok mutlu olacagını düşünüp öyle bi karar aldım.ama hediyeler bir türlü gözdeme ulaşmadı.gözdem o ara hastahanede oldugu için güvenlik görevlisine bırakmışlar.ama gözdem canım bana hediye falan gelmedi kimse teslim almamış diyor.ben nasıl olur şu şu isimli kişiye vermişler diyorum o hayır tatlım o kişi böyle bi paket almamış diyor.meger gözdemde o dönem lösevden bişeyler aldıgı için gözdeme kendi paketi gitmiş.gözdeme lösevden sana hediyeler almıştım diyince durum çözüldü.meger ben her aradıgımda gözdem hanımın hediyeleri nerde diye sordugumda teslim edildi denmesi zaten gözdemin kendi siparişleriymiş ancak bu pazartesi olay çözüldü benim siparişlerim gitmemiş.çok şükür bugün eline ulaştı bende rahatladım yaa nasıl denk gelir böyle bişey diye lösevdekiler bile şaşırdı bende dedimki biz arkadaşımla aynı şeyleri hissedecek kadar gönül bagımız kuvvetli dedim adama :38::69:

ayyy süpersiniz ya seviyorum sizi beya

3 komşum gelcek cnm bizim bu tarafta ikram şekli (yani ağırmı hafifmi) önemseniyor maalesef söyleniyo sonradan:(

yapcaklarımı kısaca söylesem sence yetişirmi yatsam?
temizlik (tuvalet,banyo,toz alma,ev süpürme,balkonlar hepsi dahil) buraların kuru dolmalarını bilirmisin onu yapcam şekerpare,tramisu,tahinli kurabiye,bide börek Allahtan böreğim buzlukta hazır var gerisi yapılcak bide çocuklara akşam yemeği :37: ne dersin uyusam yetişirmi denizcim?

:27: :27: :27:

sen uyuma en iyisi :1:

şekerpareni ,tiramisunu geceye bırak

tahinli kurabiye sıcak daha güzel olur yarına bırak bence ,börekle beraber pişiriverirsin

dolmayı da geceden hazırla yarında pişirirsin

yemek olarak da makarna yesinler buakşam :1:

zilan yat uyuuuuu balkonları kim görecek boşver yıkama tozu yarın sabah alırsın zaten bugün alsanda yarına gene toz olur tuvalet banyoda öyle bence bugün süpür sil mamaları yap yarında tozu tuvaleti banyoyu yaparsın öglene kadar oldu bitti iştee:51:

:27: :27: :27:

sen uyuma en iyisi :1:

şekerpareni ,tiramisunu geceye bırak

tahinli kurabiye sıcak daha güzel olur yarına bırak bence ,börekle beraber pişiriverirsin

dolmayı da geceden hazırla yarında pişirirsin

yemek olarak da makarna yesinler buakşam :1:

aynen bende öyle düşünmüştüm uyumiycam yoksa misafire bunların yerine kendimi ikram etcem :60: aynen çocuklarada makarna yapayım :27:

nazcım bende seni seviyorummmm :69::69:

elifçim bi fotograf makinam bilem yok telefonunki zaten berbat çekiyooo bende aslında resim eklemek istiyorum bi endamıma bakında bana akıl verin diyeee hazır kendimi gösterirken cicilerimi giyerim safişim sagolsunnn zahmet edip almış ben giyinip resim çektirmeyemi üşeneceğimmm :12::1:

canlarım ben geldim
yokluğum hiç belli olmamış anlaşılan
neyseeeee

hediyeler sahiplerine ulaşmış okuduğum kadarı ile herkes iyi günlerde kullansın inşallah....

Narinim ayrıca seninde üzerinde görmek isterim tabisiiiiiii :34:

Kızlar çok uykum geldi nedense bide burnum akmaya başladı grip olucam galiba

Kızlar öküzünü kaybeden falan varsa merak etmesin öküz bana uğradı bugün ... Içime öküz kaçmış gibi çok acıktım ..

Kızlar çok uykum geldi nedense bide burnum akmaya başladı grip olucam galiba

aynı ruh hallerindeyim nazlım seninle

uykudan gözlerim kapanıyo ,burnum silmekten kızardı :25: :2:

ve öküzden bir tanede benim içimde karnım acıktı 2 saat önce yememe rağmen :27:

aynı ruh hallerindeyim nazlım seninle

uykudan gözlerim kapanıyo ,burnum silmekten kızardı :25: :2:

Ve öküzden bir tanede benim içimde karnım acıktı 2 saat önce yememe rağmen :27:

bende yaklaşık olarak 2,5 saat önce yedim elifim . Canım N**** (Siyahi) bisküviler varya ondan istiyor . çaya banıp banıp yemek vardı şimdi ama monti amcama ihanet olmaz

bende de bi adet buzağı varrr veee canı tatlı istioo:)

saat 4 olsada elma yesem:D hay allahıımm regl oldum sonunda kızlar:D

menüüüümm;

07:30 2 gün kurusu
08:30 süt 2 tb ekmeği peynir acı sos salatalık
12:45 etli salata yoğurt
16:00 elma
19:45 karnıyarık (yağsız köz) 1 karnıbahar tadımlık pırasa az ceviz ve yoğurt

yatmadan 1 portakal

sevgiler saygılar:D

ayy çok şükür begendinmi canım nasıllar inşallah hepsi sagsaglim eline ulaşmıştır.canım annem yazan magnetide anneciğine çok düşkünsün diye sipariş etmiştim bende önümüzdeki ay aynılarından kendüme sipariş edeceğimmm :27:

Geldi sapasağlimmmm düşünceliiiiiiiiii kuzuuuuuuuuuuuuuu :8:

e koyun da görelim o zaman :82:

o da güzel :1: bizim patronumuzda evsahibimiz aynı zamanda :1:

eşim diyo ki daha ne istiyosun ,8 saat çalışıyosun ,cts yarım gün ,pazar tatil ,bütün gün int. başındasın facebook ,bilmem nereler takılıyosun :1:

bak böyle rahat iş isterim ona göre :1:

benim şirketim olursa tüm sosyal paylaşım sitelerini ve kk yasaklayacağım verimini düşürüyor insanın, sadece bankalar ve günlük gazeteler olacak :27:

Back
X