• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İYİYİM bebeğim
bu gün bir ithalat işim var biraz yoğun olucam ara ara gelir okurum sizi

:60: :60: :60: :60:

seviyorum ulen seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :16:

kolay gelsin safişim . ithalat ve ihracat işlerini hiç sevmiyorum . bide benim gibi incilizce bilmeyince işkence haline geliyor ihracat işlemleriyle uğraşmak ....

Kayahan'a nötr ümdür aslında şarkıları olsada olur olmasa da olur ama bu son şarkısını çok sevdimmmm, benimde ortam yok ondan herhalde, ''yok ortası bu işin'' diyor ya :61:

Nasıl uyudun canım ya ben oturarak hiç uyuyamam :26:

yastığım var işyerinde onu koydum masanın üzerine kavamıda yerleştırdim uyudum tatlım . bende bu aralar hande yenerin çöp şarkısına taktım .

Her şeyi koy bir torbaya
Hepsi çöp
Korkma dök
Kurallara uymayı kabul et
Hadi çök
Hadi çök

Ben hiç uyudum mu
Sandığın soğudum mu

Yalanların çoğu
Bir gün gelir geçer
Gider batı doğu
Yönü kendi seçer
Bugün çabuk giden
Yarın geri döner
İçimde gerçeğin yok
Hemen çekip giden
Yarın geri döner
Seninse döndüğün yok

günaydın çıtırlar
bugün çok ama çok mutluyum işlerim az kaldı ama şekerpare yapmadım bide balkonları yıkamadım yağmur yağıyor çünkü gerisini hallettim çok şükür dün spor yapamamıştım bu sabah 1 saat yürüdüm ve tartıldım bilin bakalım kaç çıktım
64.6 :66: her sabah 65.1 çıkıyordum çoooooook mutluyum yaa
dünün telafisi için yapabilirsem akşamda bir saat yürüyecem
ve iksirde içiyorum suyumuda tabi yemeyide kısarsam tmm dır
onuda ilacı almadığımda yapıyorum doktora kilo verdiğimi söylemiycem :27:
aksine akdığımı söyliycemki değiştirsin yoksa o ilacı aldığımda doymak bilmiyorum :59:

ben şimdi işlerimin kalanını halledeyim hadi hepinizi öpüyorum bye
şimdi banyoya gircem bıcı bıcı yapcam :21: spordan sonra şart tabi :68:

günaydın çıtırlar
bugün çok ama çok mutluyum işlerim az kaldı ama şekerpare yapmadım bide balkonları yıkamadım yağmur yağıyor çünkü gerisini hallettim çok şükür dün spor yapamamıştım bu sabah 1 saat yürüdüm ve tartıldım bilin bakalım kaç çıktım
64.6 :66: Her sabah 65.1 çıkıyordum çoooooook mutluyum yaa
dünün telafisi için yapabilirsem akşamda bir saat yürüyecem
ve iksirde içiyorum suyumuda tabi yemeyide kısarsam tmm dır
onuda ilacı almadığımda yapıyorum doktora kilo verdiğimi söylemiycem :27:
Aksine akdığımı söyliycemki değiştirsin yoksa o ilacı aldığımda doymak bilmiyorum :59:

günaydın zilancığım . Işlerinin azalmasına sevindim canım . Kilo vermende süper . Spora devam aksatma sakın

günaydın kızlar:16:
ben dediğim yoğun günlere başladım öğrencilerimle tüm haftaiçi günlerim doluyor..geri kalan zamanlarımda da (aslında artık hızla ingilizce çalışmaya başlamam gerekirken KPDS için) roman okuyup,film izliyorum..bu da benim için rahatlama biçimi oldu kendimle ilgili birşeyler yapma..

günaydın kızlar:16:
Ben dediğim yoğun günlere başladım öğrencilerimle tüm haftaiçi günlerim doluyor..geri kalan zamanlarımda da (aslında artık hızla ingilizce çalışmaya başlamam gerekirken kpds için) roman okuyup,film izliyorum..bu da benim için rahatlama biçimi oldu kendimle ilgili birşeyler yapma..

günaydın emineciğim ......

günaydııın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılmak üzereyimmmm :5::5::5:

süpersin nazım umarım vardıııırrrr

Ben tavsiye etmiştim :54::61: papatya çayı iç miroş çok iyi gelir birde ayaklarına seyyar petek varsa onu çek, benimde uykusuzluktan başım ağrıyor bugün dün gece cok gec yattım

buldum canımm kilerde :) aldım yanıma 2 3 tane aralıklarla içicem. ama seyyar petek yok:( zaten bana ateş basıyoo... nasılda uykum var anlatamam size:(

Back
X