- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam gamzeciğim yazarım seni listeye normalde 1 hafta deneme süremiz oluyor ama montiden tanıyoruz seni ve paylaşımlarınıda biliyoruz bu haftaki kilonla yazarım listeye
8. TAKIM * *191.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila ( 121,0 / 120,5 / 0,5 / 0,41% )
çokoprens ( 55,4 / 55,8 / -0,4 / -0,72% )
elimphia ( 90,3 / 92,0 / -1,7 / -1,88% )
handerya ( 71,0 / 71,0 / 0,0 / 0,00% )
nightwinglover ( 80,6 / 80,6 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 86,2 ) Geri dönmek üzere ayrıldı
kacakkiz86 ( 55,3 / 56,0 / -0,7 / -1,27% )
sevgilim_benim ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
mellina ( 65,6 / 68,6 / -3,0 / -4,57% )
xetrax ( 65,2 / 64,8 / 0,4 / 0,61% )
papatya89 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
izemizgi ( 69,4 / 69,0 / 0,4 / 0,58% )
senaygunergul ( 65,3 / 62,4 / 1,5 / 2,30% ) yeni üye 2 hafta deneme sürecindeydi kilosu 2 ye bölündü
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 865,1 / 867,5 / -2,4 / -0,28% )
kardeş takım hayırlı cumalar dilerim
size zahmet listemizi kontrol edermisiniz![]()
siz bilirsiniz nazcım kuralları bozmayım ben isterseniz bir hafta deneyebilirsiniz beniben hazırım
yanlız pazar gunu için eşim bilet akmıs suprız yapmıs bandırmalıyım ben istanbulda evliyim annemlerin yanına gidicem şimdi haber verdi 10 gun kadar giremiyeceğim net yok annemlerde ben yine diyetime devam edicem istersen geldiğim zaman denemeye tabide tutabilirsin karar sizin![]()
Tamam gamzeciğim yazarım seni listeye normalde 1 hafta deneme süremiz oluyor ama montiden tanıyoruz seni ve paylaşımlarınıda biliyoruz bu haftaki kilonla yazarım listeye
ozaman geldiğinde listeye yazalım gamzeciğim . hem sen etkilenmemiş olursun hemde takım etkilenmemiş olur .
simoşşuum naber
TOPLAM KİLO ( 865,1 / 867,5 / -2,4 / -0,28% )
865,1 866,1 -2,4 -0,28
azracığım bende sonuç bu şekilde çıkıyor kontrol edebilirmisin
simoşşuum naber
Vallahi mutluydum ama şuan sinirliyim, yazdım sana özelden, ikili polemiğe girme mirayım, farkında değilmisin?
safişimm gözdeeem sizi seviorumm çook iiki varsınızzz...
öehhh msj atmak için dakika bkliorummm
kızlarcığım ben geldim bu gün güne kötü başladım bulantı ve kusma beni mahvetti sabah sabah hamilelik günlerimi yaşadım resmen... Tabii hal böyle olunca direk hastaneye gittim gıda zehirlenmesi var ne var diye. Doktor önce safra kesesinde taş var dedi aklım çıktı ameliyat olacaksın demezmi. Neyseki ayrıntılı ultrasonda herşey tertemiz çıktı ne taş ne çakıl ne kum hiç bir hafriyat malzemesi yoktabii bu arada rahatlamam içinde serum taktılar baya uzun sürdü iş yerinde döndükten sonra işleri toparlamaya çalışırken bir türlü yazamadım sizlere...
Çok yalnızım bebekim beni merak etmişsin geldim ay balam işte burdayım sen nasılsın tatlım iyimisin keyifler yerindemi?
Miraaayyy kııızzz hala dolmadımı dakikalar![]()
geçmiş olsun safişş önemli bişi olmadıgına sevindim![]()
kızlarcığım ben geldim bu gün güne kötü başladım bulantı ve kusma beni mahvetti sabah sabah hamilelik günlerimi yaşadım resmen... Tabii hal böyle olunca direk hastaneye gittim gıda zehirlenmesi var ne var diye. Doktor önce safra kesesinde taş var dedi aklım çıktı ameliyat olacaksın demezmi. Neyseki ayrıntılı ultrasonda herşey tertemiz çıktı ne taş ne çakıl ne kum hiç bir hafriyat malzemesi yoktabii bu arada rahatlamam içinde serum taktılar baya uzun sürdü iş yerinde döndükten sonra işleri toparlamaya çalışırken bir türlü yazamadım sizlere...
Çok yalnızım bebekim beni merak etmişsin geldim ay balam işte burdayım sen nasılsın tatlım iyimisin keyifler yerindemi?
Miraaayyy kııızzz hala dolmadımı dakikalar![]()