• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok güzelmiş liste pazar günü bende pazı alayım bari sarması bulgurla çok ii olurdu emme yasak galiba dimi olmadı ben soğanla kavurayım yanınada cacık ohh mis gibim olur

evet canım ilk aşamada bulgur yasak . bende bol soğan kıyma baharatla sardım ... ama dediğin gibi soğanla kavurup yemekte güzel oluyor .... ben hafta içi düzenli beslenebiliyorum saat olarak ama haftasonu çok zorlanıyorum ...

şu an bir kivi yiyorum ara gibi oldu acıkmadım ama sanki vitaminsiz kalıcam gibi geldi o yüzden o kadar tıkalıyım ki çok ilginç gerçeketn tokum :)

şu an bir kivi yiyorum ara gibi oldu acıkmadım ama sanki vitaminsiz kalıcam gibi geldi o yüzden o kadar tıkalıyım ki çok ilginç gerçeketn tokum :)

evet aç kalmıyorsun montiyle çünkü yasak olmayan şeylerden doyana kadar yiyebiliyorsun . kanşekerin yükselmediği için açlık duymuyorsun

bi arkadaş 20 haftada 3 4 kilo veriliyor yazmışta ona istinaden şunu demek istiyorum 17 hfatada 16 kilo verdim ben...

ki bunun 12. 13. haftasında aynı kilodaydım bu ara durdu.

kaçamaksız devam ediyorum yoluma arada kaçamakla olmuyo diyet ya hep ya hiç o yüzden istedikten sonra herşey olur

buyrun benim o arkadaş:) şimdi ilk sayfada bir liste var baştaki kişileri okudum 7 8 falan vermişler..benim 4 ay sonra 70i görmem gerek..:)abarttım mı???

buyrun benim o arkadaş:) şimdi ilk sayfada bir liste var baştaki kişileri okudum 7 8 falan vermişler..benim 4 ay sonra 70i görmem gerek..:)abarttım mı???

bence abartmadın . bu diyete çamaksız sadık kalırsan 4 ayda o kiloya inebilirsin canım .... yanında da spor yapabilirsen olur bence

gamzeeeeeeeeee çok güzeeellllllll

haftada 500 gr. ideal iken
sen fazlasını vermişsin
bacımmmmmm
tebrikleeeeerrrrrr :46: :46: :46:
aynen devammmmm :34:

bu arada sema abla ne durumda ikili rakamlara düştümü?

safişim nasılsın bacım 15 gunkluk tatilden sonra tekrar basladım ya hızlı gidiyor şimdilik inşallah hepte boyle gider
valla canım sema ablam devam ediyor diyete ama inan sormuyorum hiç kilosunu ama inmiştir 2 li rakamlara sanırım haberim yok yani

İyi akşamlar kızlar...Bugün günüm çok koşuşturmacalı geçince listemi yazmakta geciktim biraz.

sabah geç kalktığım için öğle yemeğini akşama kaydırdım.

11.00 : 1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,5 zeytin ,yeşillik,yeşilçay
16.00 : 2,3 tane bisküvi (hastahanedeydim,kan şekerim düşünce atıştırmalık olarak yedim)
18.30 : 3,4 tane mini kuru patlıcan dolması,1 dilim ekmek

spor : 1 saat yürüyüş (5 km)
su : 2 lt

Biliyorum çok sağlıksız ve kötü beslendim bugün.
Haftasonuda kayınvalidemlere gidiyoruz şehir dışına.Diyette olduuğumu çaktırmak istemiyorum ama dikkat edeceğim.

iyi akşamlar
bugünkü menüm..
sabah 2 dilim ekmek 1 çay kaşığı bal çay 1 dlim peynir
ara 4 hoşbeş gofret:)
öğle yiyemedim toplantı yapıldı.
ara yapamadım toplantı 4 saat sürdü..
akşam 1 kase mercimek çorbası,5 kaşık bezelye yemeği, 4 kaşık pilav ekmek yok tabiki..

hadi beni gaza getirin lütfeeeeeeeeeeeeeen:) motiveye desteğinize ihtiyacım var..

günaydın kızlar :16:
dün hem geç kalktım hem de öğrencilerim vardı yoğun geçti giremedim..ama geçmişi okudum şimdi çok hareketliymiş..

dün akşam eve gittiğimde bir bardak greyfurt suyu içtim 3 saat sonra 2 kase dirgit yedim(içinde haşlanmış fasulye,nohut,ve buğday var) dirgidime ceviz ,baharat,limon koydum yanında söğüş yeşillik yedim,bir bardak ayranımı içtim(ayran normal yağlı ayran)
bu sabah: light peynir,bir dilim kızarmış tam buğdağ ekmeği,6 yeşil zeytin,maydanoz,marul,roka söğüş

sormak istediklerim:
1) aşurelik buğday montide yasaklı grubamı giriyor?
2) öğünlerde içtiğim ayran yağlı ayran olabilir mi?
3) Avakado yiyebilirmiyim zeytinyağlı ve bol limonlu
4) meyvalardan nar serbest mi?

Back
X