• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

firsat buldukca girin kizlar kimse yok zaten yeni uye gelmiyor gelen kaciyor eskilerden haber yok
ecz.mis memleketine gidiyormus belki giremezmis
ona gore ha................
topigi oksuz birakmayin

valla ben demi sorun anlammadım yapıştırcağım yeri bulamadım

kendi isminin üzerine tıkla yazıyoruz ya yazı köşede ismimiz çıkıyo ordaki isminin üzerine tıkla ordan profil bilgilerine gir orda hakkımda yazıyo üstte etkinliklerimin yanında orda da var çizelge yanındaki kale şekline tıkla ordaki yere yapıştır bakalım bide öyle dene bana sonucu bildir bekliyorum

Son düzenleme:
iyi geceler bacilar
menum
sabah
biraz tost ve portakal suyu

ogle
salata az yogurt
bir dilim soguk et

aksam sebze haslamasi
biraz tavuk haslama
biraz yogurt
salata

gece meyve ve 3 ceviz

Akşam menüm
1 kase mercimek yahnisi
1 light dardanel ton
1 kase salata

ancakkkkk
arada 1 adet çikolata :S birkaç fındık, azcık kabak çekirdeği..... :47:

amaaaa 1 saat plates.. :51: bakalım nolcak sonraaa... :18:

Bugün iyi lak lak edip iyi enerji dolduk, iyi geldi :13: :64:
Çok erken güne başladım, biraz da halsizlik var, şimdilik iyi geceler bayanlarr...yarın görüşmek üzereee :54:

selam kızlarr nasılsınız bakalım

ailede sorunlar halledildi izin olayından vazgeçtim sizinleyim :)

benim diyet tam gaz gidiyorr

ne güzel birsürü arkadaş gelmiş kusura bakmayın gelemedim 3 gündür çok yoğunum kızlar taşınma teleşı çocuklarda hasta olunca ve doğum günleri yaklaştı ikisininde giremedim ama sizleride çok merak ettim. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum inşallah hepimiz istediğimiz kg ulaşırız.
9 lu hayat çayını içmeye devam ediyorum ve bacaklarımın inceldiğini hatta göbegimdeki yağlarında azaldıgını söyleyebilirim ama tartıda kg değişmiyor :(
regl dönemindeyi şuanda ve pzt oruca niyetlenicem inşallah sahur ve ifrata dikkat edersem kızlar sanırım tartıdada farkı görebilicem.
şubatta kardeşimin sözü olabilir mutlaka 60 kg inmem gerek . ankara çok soğuk aynı zamanda ve petekler ful yanıyor ,kızım sayesinde spor falanda yapamıyorum su miktarımda çok azaldı off ya kendime çekidüzen vermem lazım.hepinizi çok özledim kaptanım umarım bana kızmadın ,aksattım diye ,ama düzelicem artık işleri bir hal koyucam yoluna sizden ayrı olunca sıkıntı oluyor

iyi geceler bacilar
menum
sabah
biraz tost ve portakal suyu

ogle
salata az yogurt
bir dilim soguk et

aksam sebze haslamasi
biraz tavuk haslama
biraz yogurt
salata

gece meyve ve 3 ceviz
sen bu hafta süper kg verirsin canım maşallah güzel beslenmişsin

sen bu hafta süper kg verirsin canım maşallah güzel beslenmişsin

hosgeldin canim umarim hersey gonlunce gelisir
benim sutumle yemem arasinda bir dogru oranti var sut kesilmedikce kendimi frenliyorum buraninda cok faydasi oluyor
ben biliyom suprizi ama soylemem yarin insallah

sende iki cocuk var degilmi
simdiden niye yillara allahim aci keder gostermesin

spor bende yapamiyorum ama bugun yurume bandim geliyor insallah en az 30 dakika yuruyebilmeyi planliyorum

6. takim sakinleri
gunaydinlar nasilsiniz bakiyim
bugun sizlerden cok pylasim bekliyorum
dunu aratmayin gerci bir ara ben olmayabilirim ama gelince okuyarak yorulmak istiyorum

berenvildan da yok su icin diye cigirmaz ohhhhhhhhhhhh

mesaj bildirimi felan yapilmamis
birde biriniz puskuute bir haber ucurun bakiyim yarin kilo bildirimini yapinca birimiz ona yazsinki takimlar arasindaki yerimizi bilelim belki bakarlar bu takim iyi kilo veriyor diye gelmeye kalkarkar
bizde azicik hareketleniriz

bir de kizlar bu hesaplama nasil oluyor kilonun yazinda yaziyor ya hani ecz.mis da demisti tam olarak anlatamadim ama umarim siz anlamissinizdir

bu arada topige bakin kilosu fazla olan gevezelikte berenvildanla beni aratmayan arkadaslari davet edin

kis geldi havalar sogudu gunler kisaldi anacim tutun su agzinizi
baharda cicek gibi acalimmmmmmmmm

zayif resimlerimizi oncesi sonrasi diye dosta dusmana sacalim

kizlar ben kahvemi iceyim cenem dustu yine

6. takim sakinleri
gunaydinlar nasilsiniz bakiyim
bugun sizlerden cok pylasim bekliyorum
dunu aratmayin gerci bir ara ben olmayabilirim ama gelince okuyarak yorulmak istiyorum

berenvildan da yok su icin diye cigirmaz ohhhhhhhhhhhh

mesaj bildirimi felan yapilmamis
birde biriniz puskuute bir haber ucurun bakiyim yarin kilo bildirimini yapinca birimiz ona yazsinki takimlar arasindaki yerimizi bilelim belki bakarlar bu takim iyi kilo veriyor diye gelmeye kalkarkar
bizde azicik hareketleniriz

bir de kizlar bu hesaplama nasil oluyor kilonun yazinda yaziyor ya hani ecz.mis da demisti tam olarak anlatamadim ama umarim siz anlamissinizdir

bu arada topige bakin kilosu fazla olan gevezelikte berenvildanla beni aratmayan arkadaslari davet edin

kis geldi havalar sogudu gunler kisaldi anacim tutun su agzinizi
baharda cicek gibi acalimmmmmmmmm

zayif resimlerimizi oncesi sonrasi diye dosta dusmana sacalim

kizlar ben kahvemi iceyim cenem dustu yine

canıııım bne geldiiim hadi su içmeye devaaaam. gitmeden bi ceeee diyeyim dedim. sen merak etme kuzucum ben bi şekilde girerim internete gerekirse int.kafeye gider yine girerim. hadiiii su içelim kızllar :52::52::52::54::54::54::53::53::53: beni gören kaçacak artık topikten su içiriyo diye :60: :60: en sonunda bana bunu yapacaklar :92: yada bunu :67:

bende cikacm ama bir kontrol edem dedim
kahvaltim bu arada
1 dilim ekmek
xcok az tereyagli balli

1 bardak taze sikma karisik meyve suyu

aslinda karisik degildi ama ikizlerin icmeyip biraktigi bardaklar

son gun hadi bakem popolar kalksin son gun sporlari yapilsin

bende cikacm ama bir kontrol edem dedim
kahvaltim bu arada
1 dilim ekmek
xcok az tereyagli balli

1 bardak taze sikma karisik meyve suyu