- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sporsuz olmaz arkadasAy ben de plates kursuna başlamadan bıraktım, tam karar vermemiştim henüz, eve plates aletleri aldım internetten yeni gelcekler ve düzenli evde yapcam..havalar da artık çok düzensiz,hem iş çıkışı spora yetişmem baya zor oluyo benim eve uzak olduğu için (İstanbul sıkıntısı) ama haftada 3 gün evde düzenlice platesimi yapacagımmm sıkılaşmak için, bunun yanında da yemeye dikkat edersek tam süper olur
Yürüme bandını sen de tepe tepe kullan beroş
![]()
hafta ici oda guzel kilo verdim demisti bana bugun niye bildirim yapmadikiberenvildan nerelerde yahuuuu...özletti bugün valla az su içtim resmen
ama hadi içelim şimdi, içene de alkışş hepsi berenvildan için![]()
ben 3 bardak fondip yapıp geliyim sonra da kendimi alkışlarım
![]()
3 bardak içtim yuppii![]()
teşekkürle cnm deniycemyok tatlim bunu iki uc gun ic o hafta etkisini gorursun
pzt konustuk 1300 gitti daha persembe olmadan demistiListemizin şu anki hali kızlar;
***6. TAKIM 286. ETAP***
fatos0808 ( 104 / 103 / 0,5 / %0,48 ) 284. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Kilosu 2'ye bölündü.
llcigdemll ( 69,8 ) İzinli.
Ecz.imis ( 68,7 ) Kilo bildiriminde Bulunmadı.
ayyildizim ( 65,6 / 65,1 / 0,5 / %0,76 )
bur50 ( 68,8 / 68,8 / 0 / %0 ) Kilosu Aynı.
rainandthesun ( 80,6 ) Diskalifiye.
beril77 ( 87 / 85,1 / 1,9 / %2,18 )
kelebek.hill ( 67 / 66,2 / 0,8 / %1,19 ) Yeni Üye. Hedef Kilo: 60 kg.
6. takım ortalaması :
kelebekcm yüzden benim hesabıma göre de 1,19 çıkıyor cnm. :112:
berenvildan bugün bildirim yapabilecek mi kızlar? bir tahmininiz var mı?Eğer gelemecekse sorun değil ama gelebilecekse de bekleyelim. :112:
Çiğdem kısmını anlamadım. :44: Noldu? :44:
Listemizin şu anki hali kızlar;
***6. TAKIM 286. ETAP***
fatos0808 ( 104 / 103 / 0,5 / %0,48 ) 284. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Kilosu 2'ye bölündü.
llcigdemll ( 69,8 ) İzinli.
6. takım ortalaması :
kelebekcm yüzden benim hesabıma göre de 1,19 çıkıyor cnm. :112:
berenvildan bugün bildirim yapabilecek mi kızlar? bir tahmininiz var mı?Eğer gelemecekse sorun değil ama gelebilecekse de bekleyelim. :112:
Çiğdem kısmını anlamadım. :44: Noldu? :44:
ay daraldım kızlarr özlem doluyum hasret doluyum sevgi doluyum, sevdiceğim asker...iş güç bilmemne uğraş dur işte bizimki de iş miiii
:98:
Neyse hedeflerimizi düşünelim en iyisi![]()
Kıslar ben daha diyete başlamadım nasıl bi diyet yapsam bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz?
Ben de yeni yeni başlıyorum mesela, öncelikli hedefim tatlıları olabildiğince azltmakve su içimini arttırmaktı mesela, herkesin diyeti kendine özgü oluyor çünkü. Bunun yanında plates yapmaya başladım o da yeni düzene giriyor. Kendine göre nerde sıkıntı bulup azaltmaya çalışarak başlayabilirsin![]()
Haklısın çok sıkı bir diet yerine devamlı yapabileceğim bir düzen oluşturmak daha mantıklı, bendeki sorun abur cubur ve bunları gece yemek...
ecz.imiş
hoşgeldin özledik seni
eksiklerimizi tamamlarmısın
sen gözükmeyince listeyi yapayım dedim anladığüım kadar
listemiz tamamlanınca paylaşırmısın cnm
py
pzt konustuk 1300 gitti daha persembe olmadan demisti
kesin verdi biliyorum ama ne kadar bilemiyecem
istersen 1500 yada 1300 olarak ekle gelip gelmesi bilmiyorum birde cumalari onun komsu toplantisi var aksamlarida zaten giremiyor
ama ben anlatirim ona
1300 yada 1500 olarak ekleyelim derim ben
sanirim bugun yeni bir arkadas katidi
oda bildirim yapmadi
o nasil olacak
insallah takim olarak iyi bir sonuc cikar ortaya
çiğdem izin almaktan vazgeçtim yazmıştı da ama ondan sonra görünmedi
Cnm o şekilde kafadan bir değer yazamayız ne yazık ki.Sorun yok zaten. Listeye normal giriş zamanı haftaya. Haftaya girer listeye. :112:
Cnm zaten yeni gelen üyelerin 2 hafta deneme süresi var. :112: Normalde 2 hafta sonra girecek listeye. :112:
Anladım cnm. O zaman onu da izinli den kilo bildirimi yapmadıya değiştiriyorum.![]()
sporsuz olmaz arkadas
o spor yapilacak
sagol canim ama cok gurultulu niyeki yarin altina hali serecem
hafta ici oda guzel kilo verdim demisti bana bugun niye bildirim yapmadiki
Kızlar benim artık çıkmam lazım. Listeyi şu şekliyle paylaşıp çıkıyorum o zaman ben. :112: Hepinize iyi geceler.
***6. TAKIM 286. ETAP***
llcigdemll ( 69,8 ) Kilo bildiriminde bulunmadı.
6. takım ortalaması : %0,58
berenvildancm, kusura bakma cnm. :26: Seni de listeye eklemeyi çok isterdim ama yarın girebileceğimden emin değilim malesef.![]()
Ne biliyim benmkinde kilo görünmüyo kabullendim artıkcanim senle benim cizelgenin hali niye boyle yaaaaaaa o kadarda deniyom olmuyor bacim
ayakkabima bak nerde duruyor
Sağoll tamamdır ben yanlış hesaplamışımevt kelebekcm
67-66.2=0.8
0.8/67=0.019
0.019*100=1.9
sanada tebrikler
Oyh. Kolay gelsin cnm. Özlemek zor iş.Ama özlemine hedefine kavuşmuş olarak son verdiğini düşünsene.
![]()
Slm kızlar.. Nasılsıniz?
Ben evdeyim. Dün de bugün de tüm gün dışarıdaydim. Aksam da annem oturuyor bilg başına. :/ dün onların yatmasini beklerken ben de uyuyakalmisim kanepede.şu an annem hala bilg başında, ben de tel den girmeyi basarabildim sonunda. Ama alıntı falan yapamıyorum tabii. :/
Sanırım fatos dönmüş, hosgeldiin. :)
Yeni üyelerimiz de var galiba, siz de hoşgeldiniz. :)
Bur50 liste işine el atmış, harikasın cnm, tşk ediyoruz. :-*
Arada kacirdigim çok şey vardır muhakkak, ilk fırsatta bilg den de gireceğim inş..![]()
Hoşgeldin cnm.Kurallarımız toipiğin ilk mesajında yazıyor. Ordan bakabilirsin. :112: Bir de hedef kilonu da bildirmen gerekiyor. :112: